Dodaj do ulubionych

Prawa jazdy za łapówki

03.03.06, 04:03
Wielkie sensacje nagle.. Od lat tak było to dlaczego dopieto to na wierzch wychodzi? Dyrektor WORDu wierzy, że egzaminatorzy udowodnią swoją niewinność? W cuda wierzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ins Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.03.06, 04:06
      w Legnicy w WORDzie wisi karteczka że we wrocławskim WORDzie jest krótszy termin oczekiwania na egzamin i że sobie tam zdać można.. to już chyba nie można z powodu braków kadrowych.. ;P
    • Gość: gosias30 Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.us.wroc.pl 03.03.06, 07:43
      wreszcie cos sie dzieje w WORDZie....mam nadzieję że nie trzeba bedzie komisji
      sledzczej i p.Ziobry , zeby w końcu zrobic porzadek z tymi "egzaminatorami"czy
      ich rodziny nie przechodza po ulicach????? pewnie maja zaufanie do tych pseudo
      kierowców którym sprzedali prawko ...feeeee panowie :-)
      i teraz moge podejsc kolejny raz do egzaminu....
      • Gość: an Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:17
        Widzieliście w telewizji jak dyr. Janusz Płaneta stał na tle tablic z
        certyfikatami jakości ISO i mówił, ze walczy z korupcją.
        Jak długo odpowiednie władze bedą tolerować takiego dyrektora w firmie którego
        działa zorganizowana grupa przestępcza.
        Korupcja w tym wordzie to normalka.
    • Gość: Kuba Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 09:40
      Jak mozna być tak cynicznym i swojądemagogią mamić społeczeństwo o walce z
      korupcja kiedy pod nosem pana Płanety rozwijała sie jak ptasia grypa? Ile
      jeszcze władze będą tolerować tego nieudolnego dyrektora?
      • Gość: Don Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.ikatel.pl 03.03.06, 09:55
        A kto powiedział, że jest nieudolny !
      • Gość: an Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:14
        Jak byś miał takie "układy" jak Płaneta to tez bys był wiecznie na stanowisku
    • Gość: wro Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:00
      Nie dziwię się teraz, że nie można przejechać przez miasto niedostając kilka razy stanu przedwylewowego. Tu chyba wiekszość nowych kierowczyń i kierowców ma prawo jazdy za łapówki. Teraz nadchodzi osiem spokojnych lat. Zgłaszajcie się same, bo przy takiej aferze nie ma możliwości, żeby wasze łapówki nie zostały ujawnione przez policję - stracicie prawo jazdy i dostaniecie coś w zawieszeniu ale dzieci będą miały matki w domu a nie na widzeniach. Wyjdą teraz sprawy sprzed wielu lat!!! Tam juz są świadkowie koronni a jeśli i wam przylepią zorganizowaną przestępczość... brrrr.
      WORD należy w takiej sytuacji natychmiast rozwiązać zanim zrobią to politycy.
      • Gość: mistrzu Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 12:16
        To chyba przeze mnie miałaś/łeś stany przedzawałowe, sorry...Zdałam egzamin za
        pierwszym razem (bez wspomagaczy) ale po otrzymaniu prawka jeźdźiłam tak, że
        niekiedy było mi głupio. Teraz jest już lepiej...
        • Gość: xxx Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.magma-net.pl 03.03.06, 13:25
          16 mam egzamin ciekawe czy egzaminatorzy będą przychylniej spoglądać na uczniaków.
          • tomek854 Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! 03.03.06, 16:11
            Ja 8-go zaczynam zdawanie. Ciekawe, czy teraz wydłużą się terminy - na teorię czekam już miesiąc.
            • Gość: agony_aunt Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.03.06, 23:39
              To po tej Szkocji jeździłeś bez prawka??? ;-)
              [kategorię podwyższasz?]
      • jola_wroc Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! 03.03.06, 19:28
        Gość portalu: wro napisał(a):

> Nie dziwię się teraz, że nie można przejechać przez miasto niedostając kilka
        ra
        > zy stanu przedwylewowego. Tu chyba wiekszość nowych kierowczyń i kierowców ma
        p
        > rawo jazdy za łapówki. Teraz nadchodzi osiem spokojnych lat. Zgłaszajcie się
        sa
        > me, bo przy takiej aferze nie ma możliwości, żeby wasze łapówki nie zostały
        uja
        > wnione przez policję - stracicie prawo jazdy i dostaniecie coś w zawieszeniu
        al
        > e dzieci będą miały matki w domu a nie na widzeniach.
        Dlaczego kierujesz swoją wypowiedz do kobiet?
        Ja mysle że to bardziej faceci dają łapówki
    • gonzales.wroclaw Ciekawe czy Pan Tomasz S. to ten sam Pan Tomasz Sz 03.03.06, 17:33
      , który uczył mnie ZPT w SP47?
    • Gość: beata Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 19:20
      mysle ze zamiast krytykowac powinnismy sie zastanowic skad sie biora łapowki-
      prawko mam 25 lat zdałam o własnych siłach dzieki fatastycznemu instruktorowi o
      fizjonomi Jasia Fasoli...jezdze bo kocham jezdzic i zawsze chciałam prowadzic
      samochód-jak patrze na obecnych swiezo upieczonych kierowców, to czasem mysle
      zanim wsiadą do auta to powinni podpisywac zgode na transplantacje swoich
      narzadów -mysle ze gdyby nie te łapówki to połowa z nich nie miała by szansy
      prowadzic aut...z drugiej stony niech kamieniem rzuci ten co nie dał i nie
      brał...polcji tez to dotyczy, a moze przede wszystkim.Pozdrawiam
    • Gość: osa Ale krzyż wisi jak byk na srodku!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 19:41
      To sa zaklamane katole!!! Łamią konstytucję (rozdział !, paragraf 25, punkt 1-
      3!!!! Akandal !!!!
    • eliasz_35 Re: Prawa jazdy za łapówki 03.03.06, 19:43
      przeciez te lapowki byla sa i beda!!!!!!!!!!!!!!
      wystarczy policzyc ile kosztuje egzamin?
      srednio zdaje sie 3 5 razy to sa pieniadze ktore word zarabia
      jest rzecza oczywista,ze nie ma szans na zdanie za 1szym razem! sa oczywiscie
      wyjatki i ale jeden dziennie by nie wzbudzac podejrzen.kochany word bierze
      lapowki od wszystkich ...od dealerow samochodow tez...raz panda innym razem
      micra hahahha jakby nie mozna bylo vw czy oplem jezdzic pozdrawiam i zycze
      owocnej pracy policji a zdajacym powodzenia
      • Gość: jj a co z Jelonką tam dopiero jest hejsel IP: *.media4.pl 03.03.06, 22:55
        • Gość: drab Re: a co z Jelonką tam dopiero jest hejsel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:16
          A w Legnicy nie lepiej
          • Gość: hen Re: a co z Jelonką tam dopiero jest hejsel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:39
            W legnicy egzaminatorzy traktują zdających jak motłoch. Nie masz tam żadnych praw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka