luka182 03.03.06, 04:03 Wielkie sensacje nagle.. Od lat tak było to dlaczego dopieto to na wierzch wychodzi? Dyrektor WORDu wierzy, że egzaminatorzy udowodnią swoją niewinność? W cuda wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ins Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.03.06, 04:06 w Legnicy w WORDzie wisi karteczka że we wrocławskim WORDzie jest krótszy termin oczekiwania na egzamin i że sobie tam zdać można.. to już chyba nie można z powodu braków kadrowych.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosias30 Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.us.wroc.pl 03.03.06, 07:43 wreszcie cos sie dzieje w WORDZie....mam nadzieję że nie trzeba bedzie komisji sledzczej i p.Ziobry , zeby w końcu zrobic porzadek z tymi "egzaminatorami"czy ich rodziny nie przechodza po ulicach????? pewnie maja zaufanie do tych pseudo kierowców którym sprzedali prawko ...feeeee panowie :-) i teraz moge podejsc kolejny raz do egzaminu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 08:17 Widzieliście w telewizji jak dyr. Janusz Płaneta stał na tle tablic z certyfikatami jakości ISO i mówił, ze walczy z korupcją. Jak długo odpowiednie władze bedą tolerować takiego dyrektora w firmie którego działa zorganizowana grupa przestępcza. Korupcja w tym wordzie to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 09:40 Jak mozna być tak cynicznym i swojądemagogią mamić społeczeństwo o walce z korupcja kiedy pod nosem pana Płanety rozwijała sie jak ptasia grypa? Ile jeszcze władze będą tolerować tego nieudolnego dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.ikatel.pl 03.03.06, 09:55 A kto powiedział, że jest nieudolny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:14 Jak byś miał takie "układy" jak Płaneta to tez bys był wiecznie na stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:00 Nie dziwię się teraz, że nie można przejechać przez miasto niedostając kilka razy stanu przedwylewowego. Tu chyba wiekszość nowych kierowczyń i kierowców ma prawo jazdy za łapówki. Teraz nadchodzi osiem spokojnych lat. Zgłaszajcie się same, bo przy takiej aferze nie ma możliwości, żeby wasze łapówki nie zostały ujawnione przez policję - stracicie prawo jazdy i dostaniecie coś w zawieszeniu ale dzieci będą miały matki w domu a nie na widzeniach. Wyjdą teraz sprawy sprzed wielu lat!!! Tam juz są świadkowie koronni a jeśli i wam przylepią zorganizowaną przestępczość... brrrr. WORD należy w takiej sytuacji natychmiast rozwiązać zanim zrobią to politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 12:16 To chyba przeze mnie miałaś/łeś stany przedzawałowe, sorry...Zdałam egzamin za pierwszym razem (bez wspomagaczy) ale po otrzymaniu prawka jeźdźiłam tak, że niekiedy było mi głupio. Teraz jest już lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.magma-net.pl 03.03.06, 13:25 16 mam egzamin ciekawe czy egzaminatorzy będą przychylniej spoglądać na uczniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! 03.03.06, 16:11 Ja 8-go zaczynam zdawanie. Ciekawe, czy teraz wydłużą się terminy - na teorię czekam już miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agony_aunt Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.03.06, 23:39 To po tej Szkocji jeździłeś bez prawka??? ;-) [kategorię podwyższasz?] Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Zgłaszajcie się Panie same na policję! 03.03.06, 19:28 Gość portalu: wro napisał(a): > Nie dziwię się teraz, że nie można przejechać przez miasto niedostając kilka ra > zy stanu przedwylewowego. Tu chyba wiekszość nowych kierowczyń i kierowców ma p > rawo jazdy za łapówki. Teraz nadchodzi osiem spokojnych lat. Zgłaszajcie się sa > me, bo przy takiej aferze nie ma możliwości, żeby wasze łapówki nie zostały uja > wnione przez policję - stracicie prawo jazdy i dostaniecie coś w zawieszeniu al > e dzieci będą miały matki w domu a nie na widzeniach. Dlaczego kierujesz swoją wypowiedz do kobiet? Ja mysle że to bardziej faceci dają łapówki Odpowiedz Link Zgłoś
gonzales.wroclaw Ciekawe czy Pan Tomasz S. to ten sam Pan Tomasz Sz 03.03.06, 17:33 , który uczył mnie ZPT w SP47? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Prawa jazdy za łapówki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 19:20 mysle ze zamiast krytykowac powinnismy sie zastanowic skad sie biora łapowki- prawko mam 25 lat zdałam o własnych siłach dzieki fatastycznemu instruktorowi o fizjonomi Jasia Fasoli...jezdze bo kocham jezdzic i zawsze chciałam prowadzic samochód-jak patrze na obecnych swiezo upieczonych kierowców, to czasem mysle zanim wsiadą do auta to powinni podpisywac zgode na transplantacje swoich narzadów -mysle ze gdyby nie te łapówki to połowa z nich nie miała by szansy prowadzic aut...z drugiej stony niech kamieniem rzuci ten co nie dał i nie brał...polcji tez to dotyczy, a moze przede wszystkim.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Ale krzyż wisi jak byk na srodku!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 19:41 To sa zaklamane katole!!! Łamią konstytucję (rozdział !, paragraf 25, punkt 1- 3!!!! Akandal !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliasz_35 Re: Prawa jazdy za łapówki 03.03.06, 19:43 przeciez te lapowki byla sa i beda!!!!!!!!!!!!!! wystarczy policzyc ile kosztuje egzamin? srednio zdaje sie 3 5 razy to sa pieniadze ktore word zarabia jest rzecza oczywista,ze nie ma szans na zdanie za 1szym razem! sa oczywiscie wyjatki i ale jeden dziennie by nie wzbudzac podejrzen.kochany word bierze lapowki od wszystkich ...od dealerow samochodow tez...raz panda innym razem micra hahahha jakby nie mozna bylo vw czy oplem jezdzic pozdrawiam i zycze owocnej pracy policji a zdajacym powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drab Re: a co z Jelonką tam dopiero jest hejsel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:16 A w Legnicy nie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hen Re: a co z Jelonką tam dopiero jest hejsel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:39 W legnicy egzaminatorzy traktują zdających jak motłoch. Nie masz tam żadnych praw. Odpowiedz Link Zgłoś