Gość: sew IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 12.10.01, 13:35 po wydarzeniu, i po podróży, po kłopotach z dostępem do sieci, wracam i jestem. Trzeba myśleć o poprawinach jeżeli ktoś pamięta w ogóle o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: wracam, jestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 14:57 Pamiętamy. Jak podróz pośubna sie udała? Poprawiny odłożyć należy bo Jaśnie Pan Hrabia do Indii się wybiera. Ukłony dla Małżonki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: wracam, jestem IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 12.10.01, 15:28 udała się i to bardzo (zdjęć na forum nie da rady, zresztą byłaby demaskacja), dziękuję. Kafejek internetowych w Romie co kot napłakał a jak już jakaś to ciężko z niej na forum trafić. Na ile te Indie- zresztą bardzo kraj ładny- i ile chętnych do biby bo salę trzeba skrojić pod miarę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acho Re: wracam, jestem IP: 10.40.65.* 12.10.01, 15:20 Witaj nasz forumowy żonkosiu katedralny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: wracam, jestem 12.10.01, 16:17 Sew, nie szataj tak zaproszeniami na bibkę, bo zbankrutujesz .... A to nie byłoby wskazane na progu nowego życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: wracam, jestem IP: *.*.*.* 12.10.01, 16:20 no właśnie, toż to dopiero początki, a droga jeszcze długa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orange Re: wracam, jestem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 16:20 jak dobra impreza, to w życiu nie zaproszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: wracam, jestem IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 12.10.01, 16:37 skala biby równa jest upłynnionym środkom- to prawda. Może więc ogromna skala i... składkowe symbolicznie zaproszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: wracam, jestem IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 12.10.01, 17:39 Witaj! Z Malzonka wrociliscie?:-))Roma piekna jest.A pieniazki do fontanny wrzucone???Gwarantuja powrot.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: WITAJ SEW !!!!!!!!!!!!! IP: 10.71.0.* / *.tfl.pl 14.10.01, 13:02 tyle wykrzykników, a słów nic (pusty krzyk?). Witaj Roberto!!!!!!!!!!!! Widzę że pierw witasz niż sam się ze stęsknionymi fanami swoimi powitasz na forum. Więc wszyscy zjeżdżają a hrabia jakieś Indie!? Idę teraz na temat ROBERTO WRÓCIŁ by tam oficjalnie Cię przywitać! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: WITAJ SEW !!!!!!!!!!!!! 14.10.01, 19:24 Tyle krzyku, a Robcia nie ma. Widocznie dostał od swej wybranki... kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: WITAJ SEW !!!!!!!!!!!!! 14.10.01, 19:52 Sorki za potrójny wpis, ale dziś serwer Gazety sobie znowu trochę "bryka"... Odpowiedz Link Zgłoś