joko5 16.03.06, 08:44 Gdzie we Wrocławiu można wykupić karnet na basen, wejścia na sobotę. Dzwoniłam na AWF ale tam można wykupić tylko wejścia 0 6 rano pon-pt. Czy nie ma szansy na nic innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pływak Re: basen we Wrocławiu IP: *.devs.futuro.pl 16.03.06, 10:22 a na AR sprawdzałaś? Na teatralnej są napewno bo sama chodze w soboty po południu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słaba pływaczka Re: basen we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.06, 13:50 Nie jestem pewna ale można skorzystać z basenu na ulOstrowskiego Przychodnia Pulsantis i na ul.Bobrzej. Proszę tam zadzwonić i spytać, ja korzystam w tygodniu z Ostrowskiego.Basen mały,ale ratownicy ok. Odpowiedz Link Zgłoś
domingesh Re: basen we Wrocławiu 16.03.06, 14:09 Wiem tez o dwoch basenach w szkolach podstawowych, sprawdz nr tel na gazeta.pl wroclaw. Lub redeco na Nowym Dworze, sama tam bylam jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: basen we Wrocławiu 16.03.06, 14:54 Na redeco nie ma co liczyć, znalazłam miejsce na Teatralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: basen we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:03 w redeco odnawiają rezerwacje w 21 dniu miesiąca, wtedy jest szansa dopasować termin, jakie ceny na teatralnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tfardowski Re: basen we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:04 Uwaga na wszy łonowe !!! Mnóstwo tego i skaczą na twarz jak opętane. Po jaką cholerę jeździć na basen ja się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś