Dodaj do ulubionych

Ujdzie płazem ?

IP: *.eu.org 14.10.01, 18:53
Czy Płazie ujdzie płazem ? Raczej tak, gdyż dużo wie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Ujdzie płazem ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 19:00
      Płaz to nie gad. Chociaż te drugie też nie rozmowne zbytnio.
    • Gość: Jajaccek Re: Ujdzie płazem ? IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 14.10.01, 21:10
      A uO co sie rozchodzi? Bo nie kontaktuje.
      • Gość: hrabiaa Re: Ujdzie płazem ? IP: *.eu.org 14.10.01, 21:15
        Czyżby plotka zawróciła nad Azorami. No tak. Ci Amerykańcy nie dopuszczają do
        swych brzegów nawet info z Wrocławia.
        Płaza, dyr. Impartu został zwolniony z ciepełka. Zarząd odmówił oddania sprawy
        do prokuratury, choć pasuje ona do tego niezaprzeczalnie. Grozi mu zakaz pracy
        w służbach przez 5 lat. Ot kolejny precedensik we Wrocławiu. Dariusz S.,
        dyrektor cmentarza, były wajsprezydent Turkowski, BZ, Husarz itd, itd....
        Dżizusie, czemuż nie dałem się wybrać do Rady ?
    • Gość: pollack Re: Ujdzie płazem ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 21:20
      O czym wy mówicie ? Przecież każde dziecko wie, że płaza wyleciał, bo odmówił
      dalszego przekazywania kasy kociembie (czy jak kto woli tej jego agencji). A
      kociemba potrzebuje teraz kasy. Można zatem się spodziewać, że już niedługo
      okaże się, że szefem impartu zostanie albo on albo jakubczak - na moje oko.
      Szczególnie, że wrocław jako miasto w którym kasa wala się na ulicach, rozpisał
      przetarg na organizację imprez na najbliższe trzy lata. To zrozumiałe, wybory
      na wiosnę, a potem też żyć trzeba.
      • Gość: hrabiaa Re: Ujdzie płazem ? IP: *.eu.org 14.10.01, 21:23
        Nigdzie nie stoi w postach, że coś wziął lub przewalił. Jeno, że ma polecieć.
        • Gość: Janek Re: Ujdzie płazem ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 21:27
          Jaśnie Panie Hrabio. Ja już nie kumaty. To co Płaza nie gada?
          • Gość: hrabiaa Re: Ujdzie płazem ? IP: *.eu.org 14.10.01, 21:28
            Chyba nie podejrzewasz, że to kumak górski ?
            • Gość: Janek Re: Ujdzie płazem ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.01, 21:38
              Jaśnie Panie Hrabio. W górach to z gadów żmiję spotykałem, a z płazów padalca.
              • Gość: kozak Re: Ujdzie płazem ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 23:25
                No to Tadeusz Płaza odfrunął... W Imparcie płacz i zgrzytanie zębów. Ale
                należało mu się. To, o czym piszą w gazetach to tylko wierzchołek góry drobnych
                oszustw, protekcji, omijania prawa. A Impart to nie zabawa!
                • Gość: Jajaccek Re: Ujdzie płazem ? IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 15.10.01, 04:18
                  Tera kumam Panie Hrabio.W pierwszym wejsciu zapomnialem sie nieco, bo to z
                  zeszlego tygodnia sprawa, a innych sie przez ten czas namnozylo.Mowilo sie, ze
                  powinien sam ze stanowiska odejsc.Honorowo w dodatku.A skad by sie u niego
                  honor wzial.Podano, ze wszyscy zaineresowani, ponoc dobra opinie wydali mu
                  wazelinkarska opinie.Ale u mnie, na prywatnych koncertach, wielka pazernosc na
                  pieniazki i faworyzacja wlasnej rodziny byla czestym tematem.I ja sie jemu nie
                  dziwie, bo tez lubie pieniadze i faworyzowanie swojej rodziny.
                  • Gość: kozak Re: Ujdzie płazem ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 22:29
                    ciekawe kto po nim...
                    chyba założę wątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka