Dodaj do ulubionych

Niecodzienne odkrycie w VII LO

21.03.06, 20:08
Hmm, przyjemny artykol, ale pani redaktor popelnila duzy blad, germanistka z VII LO ma na nazwisko Rośkiewicz.
Uczen VII LO
Obserwuj wątek
    • Gość: Kot Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.azylnet.com / 83.15.80.* 21.03.06, 20:55
      W tym starym zamczysku napewno kryje sie jeszcze nie jeden ciekawy dokument
    • Gość: dziulek Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 21:07
      No prosze 3 lata tam uczęszczam a o takich rzeczach to się z neta dowiaduje :D
      to ja ciekawa jestem co oni znajda jak wreszcie stych i piwnicę sprzątną ;)
    • Gość: dziulek Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 21:09
      A Pani od hisrorii jest Milewicz a nie Mililewicz :>
    • kklement Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce 21.03.06, 21:14
      w sali od fizyki na ostatnim piętrze :D Z czasów zanim pani Zawada zadbała o
      to, żebym się już na lekcjach nie nudził :D

Niezłym eksponatem historycznym mogłaby być również pani profesor Świerczewska.
      • Gość: dziulek Re: Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 21:24
        Prof. Świerczewska od dwóch lat jest na emeryturze. także nie da rady, chyba że
        jako relikt ściągnięty z innego muzeum.
      • Gość: kitix Re: Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 17:46
        Za czasow ZAWADY niejeden napis powstal na lawkach.
        Niestety pozniej wymienili i dziedzictwo szkoly zostalo bezpowrotnie zniszczone;)

A relikty systematyczne podobno dalej kraza po korytarzach;))
        • Gość: rgr Re: Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:12
          > A relikty systematyczne podobno dalej kraza po korytarzach;))
          O tak, to się zgadza :D
    • Gość: pan tfardowski Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:02
      Czy wszy łonowe skaczą tam jak dawniej tak,że nie da się uczyć ?
      Za moich czasów było tego od cholery i trochę.
    • Gość: Uczennica LO7 Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.04.06, 19:40
      Ale za to jaką fotkę im strzelili!W szkole mało kto wie o tym chwalebnym
      odkryciu - pani Milewicz nic nie mówiła. A szkoda;)
    • Gość: absolwentka Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.media4.pl 06.04.06, 20:13
      Ale ten czas leci - 9 (słownie dziewięć) lat temu było 30-lecie, a w przyszłym
      roku już 100-lecie będziemy obchodzić.
      • Gość: DaGUSIA Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.media4.pl 12.04.06, 14:15
        Bo to 100-lecie budynku jest a nie szkoły :D
        to będzie 40-lecie szkoły :D
        • Gość: ala Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.e-wro.net.pl 12.04.06, 15:24
          Jeśli tam przed wojną była szkoła, to czy nie można by obchodzić stulecia
          szkoły? Przecież po wojnie kontynuowano to, co zaczęto przed wojną. Co z tego,
          że z innymi uczniami- taka specyfika tej instytucji, że co rok przychodzą i
          odchodzą z niej uczniowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka