pepo.op 21.03.06, 20:08 Hmm, przyjemny artykol, ale pani redaktor popelnila duzy blad, germanistka z VII LO ma na nazwisko Rośkiewicz. Uczen VII LO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kot Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.azylnet.com / 83.15.80.* 21.03.06, 20:55 W tym starym zamczysku napewno kryje sie jeszcze nie jeden ciekawy dokument Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziulek Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 21:07 No prosze 3 lata tam uczęszczam a o takich rzeczach to się z neta dowiaduje :D to ja ciekawa jestem co oni znajda jak wreszcie stych i piwnicę sprzątną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziulek Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 21:09 A Pani od hisrorii jest Milewicz a nie Mililewicz :> Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce 21.03.06, 21:14 w sali od fizyki na ostatnim piętrze :D Z czasów zanim pani Zawada zadbała o to, żebym się już na lekcjach nie nudził :D Niezłym eksponatem historycznym mogłaby być również pani profesor Świerczewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziulek Re: Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.06, 21:24 Prof. Świerczewska od dwóch lat jest na emeryturze. także nie da rady, chyba że jako relikt ściągnięty z innego muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitix Re: Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 17:46 Za czasow ZAWADY niejeden napis powstal na lawkach. Niestety pozniej wymienili i dziedzictwo szkoly zostalo bezpowrotnie zniszczone;) A relikty systematyczne podobno dalej kraza po korytarzach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgr Re: Do odkrycia są jeszcze moje gryzmoły na ławce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:12 > A relikty systematyczne podobno dalej kraza po korytarzach;)) O tak, to się zgadza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan tfardowski Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:02 Czy wszy łonowe skaczą tam jak dawniej tak,że nie da się uczyć ? Za moich czasów było tego od cholery i trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica LO7 Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 06.04.06, 19:40 Ale za to jaką fotkę im strzelili!W szkole mało kto wie o tym chwalebnym odkryciu - pani Milewicz nic nie mówiła. A szkoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.media4.pl 06.04.06, 20:13 Ale ten czas leci - 9 (słownie dziewięć) lat temu było 30-lecie, a w przyszłym roku już 100-lecie będziemy obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaGUSIA Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.media4.pl 12.04.06, 14:15 Bo to 100-lecie budynku jest a nie szkoły :D to będzie 40-lecie szkoły :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Niecodzienne odkrycie w VII LO IP: *.e-wro.net.pl 12.04.06, 15:24 Jeśli tam przed wojną była szkoła, to czy nie można by obchodzić stulecia szkoły? Przecież po wojnie kontynuowano to, co zaczęto przed wojną. Co z tego, że z innymi uczniami- taka specyfika tej instytucji, że co rok przychodzą i odchodzą z niej uczniowie. Odpowiedz Link Zgłoś