madalen1236 05.01.08, 18:56 czy ktos pracuje lub pracowal? -prosze o opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pewien Re: WOSANA-opinie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 22:21 chodzi ci o zakład rozlewający wode w turowie koło olsztyna, ja tam pracowałem ponad 8 lat temu, wtedy to się nazywało dick black, nie wiem ale syf tam był przeokropny a i dowództwo rozumem niegrzeszyło:) Teraz ponoć przejął to jakis inny gościu i trochę ucywilizował, i ponoc pensje podniósł dlatego że były żałosne i prawie wszyscy pracownicy spieprzyli z tamtąd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: WOSANA-opinie!!!!! IP: 80.48.49.* 06.01.08, 01:01 super, ja jestem tam sprzątaczką a zarabiam 10 tysiaków na łape miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WOSANA-opinie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 17:16 niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
koala4108 Re: WOSANA-opinie!!!!! 25.12.23, 14:59 Miałem okazję kupić 100% sok mandarynkowy produkowany przez tę firmę, a sprzedawany w sklepach Kaufland. Okazało się ,że ten sok to wielkie oszustwo . Zastanawiające jest ,że firma bez sprawdzania towaru kupuje podejrzane artykuły narażając klientów .Gorszego świństwa nigdy nie miałem okazji pić. Jest to mieszanina soku jabłkowego , wody i pomarańczy. Jak można tak nabierać klienta Odpowiedz Link Zgłoś