Dodaj do ulubionych

Wroclawska Salsa

24.03.06, 18:20
Witam

Stosunkowo niedawno wrpowadzilem sie do Wroclawia i cierpie na nadmierna ilosc czasu (wiem- kazdy by chcial :P).
Postanowilem sie wybrac na jakis kurs tanca (salsy). Google odpowiada nie jasno wiec pytam tutaj. Moze ktos zna- sam uczeszcza do jakis szkol ktore chcialby polecic? Mam 22 lata i z tancem nie mialem nic do cznienia jak dotad (oprocz "podrygiwania" po pijaku w dyskotekach ;). Mieszkam na Nowym Dworze wiec raczej szkoly na biskupinie etc odpadaja. Fajnie by bylo gdyby bylo mlode i wyluzowany towarzystwo :) Aha, nie mam partnerki czy mozna przyjsc solo?

Z gory dolu i boku dziekuje za odp.
Pozdrawiam.
Piotrek
Obserwuj wątek
    • Gość: Epidemia Re: Wroclawska Salsa IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:25
      hej,
      niestety nie polece Ci zadnej szkoly, poniewaz nie mieszkam we Wrocku, ale moge
      podzielic sie z Toba zasadami jakie panowaly w szkole do ktorej ja
      uczestrzalam. po pierwsze to na bank mozesz isc sam, z wiekszosci przypadkow
      jest nadwyzka kobiet takze bedziesz mial w czym przebierac;-) kroki nie są zbyt
      skomplikowane i jedyne co facetom poczatkowo sprawia trudnosc to [lekkie]
      krecenie biodrami. nie chodzi tu o "zalotne bioderka" tylko o poruszanie sie
      przy podstawowym kroku- zeby nie wygladac jak żelbetonowy kloc:-)

jak dla mnie- najlepsza byla szkola w ktorej nie bylo zbyt wielu osib na 1
      spotkaniu- jest wtedy lepsza atmosfera, instruktor moze poswiecic Ci wiecej
      czasu itd. Po kilku tygodniach czulismy sie jak jedna wielka rodzinka:-)

ogolnie to polecam salsunie- b. dobry wybór tanca:-):-)

pzdr
      • Gość: inc. Re: Wroclawska Salsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:53
        polecam klub Magellan :) wiecej info na ich stronie internetowej ale nie
        pamietam adresu. magellan miesci sie w podwórzu przy ulicy Ruskiej - cos tak
        jakby rownolegly pasaż do pasażu Niepolda. W tym samym podworzu jest studio
        tanca prowadzone przez hose torresa lub jego zone ... nie wiem :)
        pozdrawiam
    • Gość: Aagness Re: Wroclawska Salsa IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 29.03.06, 21:43
      Wrocławska Mapa Edukacji Kulturalnej>>taniec:
      www.wroclaw.pl/m48305/p48506.aspx

• Gość: Dorota Re: Wroclawska Salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:09
      www.akademiaruchu.com.pl - tu znajdziesz salse
      • Gość: erni Re: Szkoła Jose Torresa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 08:12
        Oto link do szkoły tańca państwa Torres we Wrocławiu:
        www.torres.com.pl/?module=tresc&id=8
        • Gość: . Re:Fitness Planet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.06, 17:41
          Czasami organizują w soboty zajęcia z salsy
          www.fitnessplanet.strefa.pl/index.php
          • Gość: erni Re:Esens Szkoła Tańca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 20:42
            Szkoła Tańca Esens:
            www.dlastudenta.pl/pasaz/?act=show_ar&id=2840
    • Gość: lena Re: Wroclawska Salsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.06, 23:17
      Zobacz tu
      www.taniec.info.pl
      • Gość: ewa Re: Wroclawska Salsa IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 10.04.06, 19:54
        a gdzie dokłdnie na Nowym Dworze mieszkasz?
        • Gość: selena Re: Wroclawska Salsa IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.04.06, 21:54
          a po co ci wiedzeiec gdzie mieszka hehe.i tak na nowym dworze nie ma zdanej
          szkoly tanca.

ja znam taka ,prowadzona przez rodowita Kubanke- w galerii Italiana na
          Wieziennej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka