Gość: Nigdy do Goldwella Re: nie polecam!!!!! IP: *.lanet.net.pl 16.07.08, 18:48 Zdecydowanie potwierdzam, Przekonałam się na własnej skórze, a właściwie włosach!!! Tragedia !!!! Umówiłam się na farbowanie i podcięcie. Żadna filozofia mogłoby się wydawać. A jednak!!! Do wyboru miałam jeden 3 odcienie blondu. Innych z palety nie było. Jesli chodzi o ścięcie to panna najpierw je wyprostowała tak sumiennie ze wygladały jak przetłuszczone strąki, a potem cięła na sucho ponad godzinę, ciągle za sobą poprawiając.=> Efekt->>> 2 godziny podcinania z takim wysiłkiem na twarzy, że juz sama chciałam ją wyręczyć! Sama poprawiałam oczywiście po powrocie do domu bo patrzec na to wszystko nie mogłam! A jak pomyślę, że za tą chałę zapłaciłam 170 zł to nie pozostaje mi nic innego jak miec zal do siebie za swoje skąpstwo ( poszłam tam bo myślałam ze uda mi sie zaoszczędzić trochę w jakimś podrzędnym saloniku) i ostrzegam was moje drogie. Wystrzegajcie się tego adresu: Studio Fryzur Goldwell ul. Kilińskiego 24 !!!!!!!!!! :((( Nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
tenshii Re: nie polecam!!!!! 18.07.08, 19:46 Salonu fryzjerskiego ALicja na ulicy Trzebnickiej. Pani Agnieszka jest bardzo miła i naprawdę potrafi stworzyć atmosferę. ALE Za ścięcie włosów, nałożenie pasemek (tylko na górze, wyciągała je spod folii, a nie zawijała w folię) MOJĄ farbą i wyprostowanie włosów po wszystkim zgarnęła ode mnie 120 zł.... Nie kłociłam się bo mnie to w zasadzie różnicy w kieszeni wielkiej nie zrobiło, ale zdecydowanie NIE POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
szafirex Re: nie polecam!!!!! 09.01.09, 23:53 Nie polecam STUDIA BRODWAY w Magnolii, spalili mi włosy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek D Re: nie polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 04:50 kto ci kaze tam kupowac dziecinada , nie masz o czym pisac , zawsze mozesz sobie sklep zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziju Re: nie polecam!!!!! Chaty Ramzovskie Sedlo IP: *.elektrosat.pl 05.02.09, 22:56 Bo klamia, oferuja brudne i smierdzace pokoje, nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliencki Re: nie polecam!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 17.08.10, 13:29 Fabryki Smakow - bo jedzenie sie pogorszyło a ceny wzrosły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Microos Re: nie polecam!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.12, 15:41 Chyba już ich nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: nie polecam!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 10:06 INTERRISK TO NĘDZA!!!! OSZUSCI J....NI Odpowiedz Link Zgłoś