robak_wroc 02.04.06, 04:11 zglaszac sie kto jest, a Ci co ich nie ma niech milcza :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 02.04.06, 05:03 jak mozecie spac? no dobra... sobota, pewnie nie spicie tylko imprezujecie hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 02.04.06, 11:12 robak wróć i zrób sobie wreszcie wizytówkę,aha...i nie krzycz tak bo głowa boli no,idę się przespać wreszcie...co za robak to go nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 02.04.06, 13:45 specjalnie dla Ciebie machnalem te wizytowke ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: kontrola obecnosci 03.04.06, 00:33 no nie i znow meska dominacja w linku. ej faceci, zostawiacie kobiety samotnie w łóżkach?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 03.04.06, 00:44 nic im nie będzie przecież i tak leżą sobie tylko...;) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 03.04.06, 01:04 nie. ja z laptopa wjechalem na forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 03.04.06, 03:16 frekwencja jak, jak, jak, jak nie wiem co ;p Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Jestem :-) n/t 05.04.06, 04:21 znow jestem. wrocilem na moment w porze kolacji i ide kimnac sie chwile bo na 9ta juz musze byc u klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 07.04.06, 01:00 robaku co ty się tak kręcisz w te i we w te,wychodzisz,wchodzisz,sprawdzasz... co ty książkę zwaną dziennikiem piszesz czy nauczycielem jezdeś? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 07.04.06, 19:31 z ta xiazka to nieglupi pomys ;D Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 11.04.06, 01:19 a gdzie ja moge teraz isc? siedze na budowie i dobytku pilnuje bo sasiada po..a mam. no, ale jak na mnie przystalo, to internet mam ze soba, a dzisiaj to nawet z rusztowan "biurko" sobie zrobilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 08.04.06, 22:06 robaku gdzie się szlajasz,melduj się pod kaloryferem i podpisuj listę! Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 11.04.06, 01:21 jestem jestem. sedze na budowie od kilku dni i chwile mi zajelo zrobienie internetu, bo wiesz... zwykle w domach w stanie surowym zamknietym nie ma jeszcze internetu - czas byl to zmienic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 12.04.06, 17:52 o to ze internetu nie mialem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemna Re: kontrola obecnosci 13.04.06, 00:40 No ale teraz widzę, masz internet, więc jako założyciel wątku proponuję żebyś się meldował co minutę. A my reszta forumowiczów ustalimy sobie dyżury, żeby sprawdzać Twoją sumienność. Ja mogę być pierwsza i tak z tej cholernej bezsenności nie wydobędę dziś nic pożytecznego prócz siedzenia przed głupią maszyną zwaną kompem Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 13.04.06, 16:06 chwilowo znow nie mam, ale pracuje nad ta kwestia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cichy.james Re: kontrola obecnosci 13.04.06, 04:37 Dawno mnię nie było ale już jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 13.04.06, 16:17 to dobrze że jesteś siadaj napij się i opowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemna Re: kontrola obecnosci 13.04.06, 19:37 a co serwujecie do picia, moż◘e i ja skorzystam? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 15.04.06, 17:15 tez sie dolaczam. czego sie wiec napijemyu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
anyzrata Re: kontrola obecnosci 15.04.06, 23:50 ja moge dorzucic wino domowej roboty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
duzadziewczynka Re: kontrola obecnosci 21.04.06, 01:22 no tak... ja tu sama, na deszczu ... wilki jakieś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 24.05.06, 18:14 ty nie sprawdzaj tylko sam się wytłumacz gdzie się tyle czasu szlajałeś... jakieś usprawiedliwienie w dzienniczku jest lub jakieś nawet ci daruję ELCZTERY? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: kontrola obecnosci 25.05.06, 02:35 morfeusz_1 napisał: > ty nie sprawdzaj tylko sam się wytłumacz gdzie się tyle czasu szlajałeś... > jakieś usprawiedliwienie w dzienniczku jest lub jakieś nawet ci daruję ELCZTERY > ? na wsi siedze i tak sobie zyje, a mieszkam tuataj na budowie pilnujac dobytku no i pilnujac palantow elektrykow ktorzy nawaleni jak prosiaki czesto przychodza pracowac ;/ takie zycie ze na kazdym kroku pilnowac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: kontrola obecnosci 25.05.06, 18:06 O to Ty ziomal jesteś Ufaj ale KONTROLUJ :) Jak byłem na studiach to też przez dwa lata cieciowałem na budowie Zusu przy Czerniakowskiej - przerabiałem te same tematy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś