Dodaj do ulubionych

Harmonogram przebudowy Grunwaldu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:53
> Na razie wykonawca trochę wyprzedza harmonogram...
Chyba nie na tej budowie.
Gdzie jeszcze robi Budimex? Pani Mazur jak zwykle myli fakty
Obserwuj wątek
    • Gość: xXx Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.magma-net.pl 04.04.06, 19:23
      Lepiej niech robią wolniej a dokładniej. Na skrzyżowaniu Sienkiewicza i
      Pistowskiej koło torów już asfalt się kruszy. Taką jakość zapewnia tylko
      Ziajka. Chyba, że zastosowano asfalt ekologicny i ulega już biodegradacji.
    • mi.chal Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu 04.04.06, 19:29
      Gość portalu: koper napisał(a):

> > Na razie wykonawca trochę wyprzedza harmonogram...
      > Chyba nie na tej budowie.
      > Gdzie jeszcze robi Budimex? Pani Mazur jak zwykle myli fakty

Znasz dokladny harmonogram, ze wiesz, ze nie na tej budiwe?
      • Gość: StaTom Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.04.06, 20:20
        A po co ma znac? On wie przeciez najlepiej.

Ciekawe czy jakby tak glebiej pokopac to ile znalezisk drugowojennych by sie
        znalazlo.
        • Gość: gosc Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:39
          moze i sie cos znajdzie przy okazji, i pierdyknie, i po d1 bedzie :P
          • Gość: gosc Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.04.06, 21:48
            buduje jeszcze w warszawie (lotnisko i aleje), chyba w szczecinie... i jest to
            calkiem fajna firma. uwielbiam jak tak ludzie marudza... znawca sie znalazl...
            moze sam idz na grunwald i sobie pobuduj... z klockow lego...
            • Gość: konrad Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.20.54.194.generacja.pl 05.04.06, 01:09
              moze to jakis taki trol ziajkowy...
        • brody Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu 04.04.06, 23:26
          poczekaj aż zaczną przejście podziemne kopać, wtedy pewnie coś znajdą
          • Gość: erm Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: 62.233.251.* 05.04.06, 10:47
            > poczekaj aż zaczną przejście podziemne kopać, wtedy pewnie coś znajdą

eee tam nic nie znajda. pod PG zrobili glebsza dziure na wiekszej powierzchni i
            nic nie znalezli. a tam staly budynki, a w miejscu gdzie teraz beda kopac zawsze
            byla jezdnia
            • Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 05.04.06, 17:01
              "a w miejscu gdzie teraz beda kopac zawsze byla jezdnia"

I tu się kolego mylisz :)

"Tym forum opiekuje się TROL mi.chal."
    • Gość: :)) a gdzie podwykonawcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:35
      P. Mazur zapomniala poinformowac, że Budimex nie ma jeszcze podpisanych
      kontraktów z podwykonawcami na wykonawstwo m.in. robot sieciowych, torowych..
      więc harmonogram jak zwykle .. zagrożony..
    • Gość: olo remontowa demolka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 12:42
      a za czyim namaszczeniem zniszczono zieleń w rejonie ulicy Mazowieckiej
      urządzając tam na trawnikach składowisko gruzu i zerwanej nawierzchni? Nie
      zdjęto humusu, nie rozłożono żadnych włóknin ochronnych, łądowarki razem z
      gruzem "przerabiają" trawę i humus
      • Gość: JA Re: remontowa demolka IP: *.dial.pl 05.04.06, 14:14
        Czepiasz się, przecież to nie Ziajka. Dromexowi wolno wszystko. Na koniec
        przysypie się czymś czarnym, zasłonie dwoma krzakami i nikt nawet nie będzie
        wiedział.
      • Gość: Neo[EZN] Re: remontowa demolka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 21:24
        A jaka tam zieleń była? Trawa i nic więcej. Może przynajmniej po uprzątnięciu
        gruzu coś ładnego tam zasieją.
        • Gość: Rafis Re: remontowa demolka IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 05.04.06, 22:22
          po zakonczeniu beda musieli odtworzyc ten teren na Mazowieckiej, tylko skad
          wezmą tyle psich kup? :)
          • Gość: ja [...] IP: *.magma-net.pl 06.04.06, 09:00
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: ja [...] IP: *.magma-net.pl 06.04.06, 14:18
          • Gość: ja [...] IP: *.magma-net.pl 06.04.06, 15:36
          • Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 10.04.06, 14:41
            jak widać głupie pomysły to twoja specjalność. Oj rozumem to ty nie grzeszysz...

"Tym forum opiekuje się TROL mi.chal, którego pupilkim jest Rafis"
    • Gość: Patyk Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 23:42
      I tak nie skoncza do konca roku nie maja podpisanych umow z podwykonawcami jak
      napisal ktos wyzej! Ciekawe czy bedzie taka afera jak z ziajka na sienkiewicza?!
      • Gość: moniq Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:17
        Warunkiem podpisania umowy ze zdikiem sa zawarte umowy z podwykonawcami. Wiec to co piszecie mija sie z prawda lub zdik "bezinteresownie" sprzyja dromexowi
        • Gość: JA Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:03
          Owszem, ale umowy przedwstępne, które są przedstawiane do wglądu.
      • Gość: obserwator Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:31
        A nawet gdyby mieli podpisane wszystkie umowy, to przy tym tempie przy tych
        czterech czy pięciu ciężarówkach i jednej (chyba) koparce - co pokazuje każdego
        dnia i o każdej porze kamera - ta przebudowa Placu Grunwaldzkiego potrwa chyba
        z pięć lat.
        • Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 10.04.06, 11:07
          Zanim napiszesz podobne brednie, to idz do okulisty, bo najwyraźniej masz
          problemy ze wzrokiem.

"Tym forum opiekuje się TROL mi.chal."
          • opolak Gorzej jak się dokopią do czegoś historycznego 11.04.06, 09:48
            Wówczas będzie wstrzymanie robót i praca archeologów. We Wrocławiu wiele się
            działo przez wieki.To jest jedyna mozliwość spenetrowania terenu placu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka