Gość: koper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:53 > Na razie wykonawca trochę wyprzedza harmonogram... Chyba nie na tej budowie. Gdzie jeszcze robi Budimex? Pani Mazur jak zwykle myli fakty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xXx Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.magma-net.pl 04.04.06, 19:23 Lepiej niech robią wolniej a dokładniej. Na skrzyżowaniu Sienkiewicza i Pistowskiej koło torów już asfalt się kruszy. Taką jakość zapewnia tylko Ziajka. Chyba, że zastosowano asfalt ekologicny i ulega już biodegradacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mi.chal Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu 04.04.06, 19:29 Gość portalu: koper napisał(a): > > Na razie wykonawca trochę wyprzedza harmonogram... > Chyba nie na tej budowie. > Gdzie jeszcze robi Budimex? Pani Mazur jak zwykle myli fakty Znasz dokladny harmonogram, ze wiesz, ze nie na tej budiwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaTom Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.04.06, 20:20 A po co ma znac? On wie przeciez najlepiej. Ciekawe czy jakby tak glebiej pokopac to ile znalezisk drugowojennych by sie znalazlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 20:39 moze i sie cos znajdzie przy okazji, i pierdyknie, i po d1 bedzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.04.06, 21:48 buduje jeszcze w warszawie (lotnisko i aleje), chyba w szczecinie... i jest to calkiem fajna firma. uwielbiam jak tak ludzie marudza... znawca sie znalazl... moze sam idz na grunwald i sobie pobuduj... z klockow lego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.20.54.194.generacja.pl 05.04.06, 01:09 moze to jakis taki trol ziajkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu 04.04.06, 23:26 poczekaj aż zaczną przejście podziemne kopać, wtedy pewnie coś znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erm Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: 62.233.251.* 05.04.06, 10:47 > poczekaj aż zaczną przejście podziemne kopać, wtedy pewnie coś znajdą eee tam nic nie znajda. pod PG zrobili glebsza dziure na wiekszej powierzchni i nic nie znalezli. a tam staly budynki, a w miejscu gdzie teraz beda kopac zawsze byla jezdnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 05.04.06, 17:01 "a w miejscu gdzie teraz beda kopac zawsze byla jezdnia" I tu się kolego mylisz :) "Tym forum opiekuje się TROL mi.chal." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) a gdzie podwykonawcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 09:35 P. Mazur zapomniala poinformowac, że Budimex nie ma jeszcze podpisanych kontraktów z podwykonawcami na wykonawstwo m.in. robot sieciowych, torowych.. więc harmonogram jak zwykle .. zagrożony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo remontowa demolka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 12:42 a za czyim namaszczeniem zniszczono zieleń w rejonie ulicy Mazowieckiej urządzając tam na trawnikach składowisko gruzu i zerwanej nawierzchni? Nie zdjęto humusu, nie rozłożono żadnych włóknin ochronnych, łądowarki razem z gruzem "przerabiają" trawę i humus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: remontowa demolka IP: *.dial.pl 05.04.06, 14:14 Czepiasz się, przecież to nie Ziajka. Dromexowi wolno wszystko. Na koniec przysypie się czymś czarnym, zasłonie dwoma krzakami i nikt nawet nie będzie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: remontowa demolka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.06, 21:24 A jaka tam zieleń była? Trawa i nic więcej. Może przynajmniej po uprzątnięciu gruzu coś ładnego tam zasieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: remontowa demolka IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 05.04.06, 22:22 po zakonczeniu beda musieli odtworzyc ten teren na Mazowieckiej, tylko skad wezmą tyle psich kup? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.magma-net.pl 06.04.06, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.magma-net.pl 06.04.06, 14:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.magma-net.pl 06.04.06, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 10.04.06, 14:41 jak widać głupie pomysły to twoja specjalność. Oj rozumem to ty nie grzeszysz... "Tym forum opiekuje się TROL mi.chal, którego pupilkim jest Rafis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 23:42 I tak nie skoncza do konca roku nie maja podpisanych umow z podwykonawcami jak napisal ktos wyzej! Ciekawe czy bedzie taka afera jak z ziajka na sienkiewicza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniq Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:17 Warunkiem podpisania umowy ze zdikiem sa zawarte umowy z podwykonawcami. Wiec to co piszecie mija sie z prawda lub zdik "bezinteresownie" sprzyja dromexowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:03 Owszem, ale umowy przedwstępne, które są przedstawiane do wglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Harmonogram przebudowy Grunwaldu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:31 A nawet gdyby mieli podpisane wszystkie umowy, to przy tym tempie przy tych czterech czy pięciu ciężarówkach i jednej (chyba) koparce - co pokazuje każdego dnia i o każdej porze kamera - ta przebudowa Placu Grunwaldzkiego potrwa chyba z pięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.magma-net.pl 10.04.06, 11:07 Zanim napiszesz podobne brednie, to idz do okulisty, bo najwyraźniej masz problemy ze wzrokiem. "Tym forum opiekuje się TROL mi.chal." Odpowiedz Link Zgłoś
opolak Gorzej jak się dokopią do czegoś historycznego 11.04.06, 09:48 Wówczas będzie wstrzymanie robót i praca archeologów. We Wrocławiu wiele się działo przez wieki.To jest jedyna mozliwość spenetrowania terenu placu Odpowiedz Link Zgłoś