michal_el 16.12.02, 20:25 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz nowego roku 2003 składam wszytskim forumowiczom życzenia zdrowia, szczęścia, wszytskiego co najlepsze:), żeby spełniły się Wasze wszytskie marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tirsa Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE Z ELBLĄGA DLA WROCŁAWIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 20:50 Baaardzo dziękuję i nawzajem życzę wiele Świątecznych dobroci i Świątecznej dobroci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE Z ELBLĄGA DLA WROCŁAWIA 16.12.02, 21:50 Drogi Kolego! ja Tobie również pragnę złóżyć serdeczne życzenia świąteczne, oby te święta były magiczne i weslłe, oby spełniły się twoje gwiazdkowe marzenia i żeby ten nadchodzący Nowy Rok przyniósł Ci wiele pięknych chwil:))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krolewna Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE Z ELBLĄGA DLA WROCŁAWIA IP: *.crowley.pl 17.12.02, 00:46 Ja również dołanczam sie do życzeń świątecznych! Dużo zdrówka, radości i uśmiech na twarzy - aby każdy dzien był lepszy od poprzedniego... Wesołych Świat i szczęśliwego Nowego Roku 2003!! Życzy Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geos Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE Z ELBLĄGA DLA WROCŁAWIA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.12.02, 14:59 to ja też się przyłaczam Objuczonego Św. Mikołaja, rozmownych zwierząt, ognistej choinki i szampańskiej zabawy sylwestrowej życzę w nadziei, że będzie to też udziałem wszytskich Odpowiedz Link Zgłoś