ballest 24.12.02, 15:41 Wszystkim znajomym i nieznajomym z Breslau/ Wratislavia/ Wroclaw i okolicy pogodnych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia zyczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.02, 16:22 ballest napisał: > > > Wszystkim znajomym i nieznajomym z Breslau/ Wratislavia/ Wroclaw i okolicy > pogodnych i zdrowych > Swiat Bozego Narodzenia zyczy Trzymaj sie Ballest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 24.12.02, 16:36 Rafis, przyznaj sie Ty mnie znasz prywatnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.02, 20:36 ballest napisał: > Rafis, przyznaj sie Ty mnie znasz prywatnie??? Chyba nie ;-) ale cztam tak dużo Twoich postów,że wiem o Tobie dużo heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.12.02, 09:10 Jestem czesto na delegacji we Wrocku i myslalem ze mnie znasz. pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś