kinga!!! 24.12.02, 16:50 Moją ulubioną kolędą jest 'Dzisiaj w Betljem", "Chwała na wysokości" a wasze ulubine Bozonarodzeniowe piosenki? Wesołych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Najpiekniejsza kolęda 24.12.02, 17:17 "Oj, maluśki, maluśki" Oj, maluśki, maluśki, maluśki jako rękawicka alboli tez jakoby, jakoby kawalecek smycka. Cy nie lepiej Tobie by, Tobie by siedzieć było w niebie, wszak Twój Tatuś kochany, kochany nie wyganiał Ciebie Tam wciornacka wygoda, wygoda, a tu bieda wsędzie, ta Ci teraz dokuca, dokuca, ta i potem będzie Tam Ty miałeś pościółke, pościółke i miętkie piernatki, tu na to Twej nie stanie, nie stanie ubozuchnej matki Wesołych... Odpowiedz Link Zgłoś
akm Re: Najpiekniejsza kolęda 25.12.02, 01:26 Ech, i dla mnie "Oj maluśki, maluśki..." jest najpiękniejszą kolędą Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra34 Re: Najpiekniejsza kolęda 26.12.02, 16:13 Ja tam lubie kolende "Gdy Śliska Wanna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabanos Re: Najpiekniejsza kolęda IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.02, 17:36 Dzisiaj w Bet lejem. Odpowiedz Link Zgłoś