Dodaj do ulubionych

szukam męza we wrocławiu

30.04.06, 15:28
kocham to miasto, chciałabym tu mieszkać.
Obserwuj wątek
    • Gość: slim! Re: szukam męza we wrocławiu IP: 217.197.78.* 30.04.06, 15:42
      a jestes gruba czy chuda?
      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 30.04.06, 15:44
        ani ani.jestem norma.
        • Gość: gwist Re: szukam męza we wrocławiu IP: 195.175.37.* 30.04.06, 15:46
          czyli mozna zalozyc,ze masz za duzo kilogramow

spieszmy sie kochac kobiety
          tak szybko tyją
          • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 30.04.06, 15:51
            nie badz gnom. nie mam nic do ukrycia.ciało mam ok. i nie napalaj sie jak
            szczerbaty na suchary bo przegrasz
            • Gość: Odetta Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.chello.pl 30.04.06, 16:38
              A bez męża nie możesz się przeprowadzić?!?!?!
              • sebastian0011 Re: szukam męza we wrocławiu 06.05.06, 17:49
                Gość portalu: Odetta napisałto dak znac
            • Gość: kandydat Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 16:45
              Podaj jednak wymiary.
              • Gość: fan łosia Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.06, 16:57
                albajulia zgłoś się do Łosia_bimbacza.
                • Gość: antyłoś Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.06, 17:26
                  Raczzej nie, łoś to przecież znany gej, więc na męża dla kobitki się nie
                  nadaje, prędzej jako mąż dla jakiegoś faceta.
                  • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 30.04.06, 19:24
                    podaje: 164, 62kg, 85B - a sama mam sie przeniesc do wrocławia? bez sensu.dla
                    kogo!
                    • Gość: mos-t Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:30
                      niestety, mam 2m 5 cm a o innym wymiarze nie wspomnę...nie pasujemy do siebie.
                      Szkoda, bo też jestem sam.
                      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 30.04.06, 19:37
                        alez ja lubie wysokich facetów. panowie wzrostu siedzacego psa mnie nie
                        interesuja. małe tłuste łapki z równie tłustymi paluszkami, brzuszki trzesace
                        sie tez nie dla mnie:)
                        • Gość: ] Re: szukam męza we wrocławiu IP: 195.175.37.* 30.04.06, 19:46
                          a jednak masz za dużo kilogramów!!!

ja nie wiem, jak to jest że tylo takie w sieci kogoś szukają!
                          • ropniak1 Re: szukam męza we wrocławiu 04.05.06, 09:53
                            chciałabym ciebie gagadku zobaczyć naprawdę jaki to z Ciebie belmondo skoro tak
                            wybrzydzasz ps. mam 176 i ważę 62 kg i....wcale nie czuje abym była lepsza od
                            kolezanki, która załozyła ten wątek, a to, że mam większe szanse u takich jak
                            jak jak Ty.....marna pociecha
                            • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 04.05.06, 19:15
                              nie mam pojecia do kogo odpowiedz od ropniaka. swoja droga obrzydliwy nick.tych
                              co pytaja mnie w mailach czy znalazłam meza juz odpowiadam-wciaz szukam :)
                              • Gość: ~maras Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.06, 15:36
                                62kg przy tym wzroście... to nie jesteś extra laska. no chyba że masz wyjątkowo
                                grube kości :D
                                jak szukasz męża, to przyjedź, wbij się w dziwkarskie ciuszki i połaź po klubach
                                dla tępych "vip-ów" :D
                                • Gość: olala Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:16
                                  tak się szuka sponsora...
                        • tomek854 Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 02:03
                          Hmm. Nie lubi Kaczyńskich - to już zaleta ;-)
                        • Gość: kandydat Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:40
                          albajulia napisała:

> alez ja lubie wysokich facetów. panowie wzrostu siedzacego psa mnie nie
                          > interesuja. małe tłuste łapki z równie tłustymi paluszkami, brzuszki trzesace
                          > sie tez nie dla mnie:)
                          Mam 159 cm wzrostu,ważę 110 kg ,nie mam żony,mieszkam we Wrocławiu,mam gorące
                          serce,umiem gotować i spożywać wspaniałe potrawy.Czy odpowiadam Tobie? Będziesz
                          u mnie miała jak w bajce.Poprawimy także Twoje wymiary,szczególnie obwód w talii.
      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 08:35
        ale na wszelki ywpadek dawaj adresy tych kolegów kawalerów
    • tomek854 Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 02:02
      A co, uciekł? :-)
      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 07:56
        uciekł, uciekł bez słowa.a ja wciaz bez kandydata na meza. moze zatem chociaz
        sobie kochanka znajde w tym pieknym wrocławiu?
    • Gość: drinks dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 01.05.06, 08:23
      tylko po cichu, coby mnie żona nie przydybała :-))))
      • albajulia Re: dawaj fotkę!!!!!!!! 01.05.06, 08:25
        zonatym mówie - nie dla psa kiełbasa.
        • Gość: drinks Re: dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 01.05.06, 08:28
          ale mam paru fajnych kolegów-kawalerów, a oni mówią: nie biorę kiełbasy w
          ciemno :-))))
          • albajulia Re: dawaj fotkę!!!!!!!! 01.05.06, 08:32
            a co? moze probuja kiełbase zanim kupią? ciekawe rzeczy opowiadasz. a jak im
            nie smakuje to mowia sklepowej ze nie biora? poza tym ja nie jestem kiełbasa.
            nie obnazam sie i obcym facetom nie daje swoich fotek. ha!
            • albajulia Re: dawaj fotkę!!!!!!!! 01.05.06, 08:34
              nie wiedziałam ze to takie ekscytujace zajecie to forum. przynajmniej na czas
              choroby
            • Gość: drinks Re: dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 01.05.06, 08:38
              > a co? moze probuja kiełbase zanim kupią?

to chyba dzisiaj już normalne, no nie? zresztą babki mają tak samo :-)))

>poza tym ja nie jestem kiełbasa
              no przecież sama wyżej pisałaś, że jesteś?

>obcym facetom nie daje swoich fotek
              jakim obcym? po 3-cim poście już jesteśmy znajomymi :-)))))

• albajulia Re: dawaj fotkę!!!!!!!! 01.05.06, 08:41
                akurat! dawaj dawaj te adresy, szkoda czasu. i tak siedze w domu to mam czas
                pomyslec jak ktoremus skutecznie zawrocic w glowie
                • Gość: drinks Re: dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 01.05.06, 08:43
                  nie, bez fotki nie da rady. Jeszcze mnie któryś do sądu odda, jak mu nie
                  podpasujesz?
                  Dawaj fotkę, to pogadamy :-)))))
                  • albajulia Re: dawaj fotkę!!!!!!!! 01.05.06, 08:45
                    nie dam. wole zostac stara panna.
                    • Gość: drinks Re: dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 01.05.06, 08:48
                      no tak, jak większość babek nie doceniasz siły marketingu :-))))

w każdym razie zdrowia ci życzę, przyszła stara panno :-))))
                      • albajulia Re: dawaj fotkę!!!!!!!! 01.05.06, 08:49
                        dzieki drinks.jak mi wykraczesz to obiecuje ze w drugim zyciu bedziesz małpą
                        wąskonosną
                      • Gość: gosc Re: dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.microchip.net.pl 01.05.06, 20:01
                        .....a moze ktos sie pokusi o nakrecenie filmu "uciekający Pan Młody" :P
        • Gość: krzysiek Re: dawaj fotkę!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.06, 10:49
          To spotkajmy się i poznajmy, co Ty na to?
          Krzysiek
    • kolejar Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 10:50
      Mieszkam (chatka hipoteczna) i szukam sensownej żony. Możesz być nie stąd -
      nauczę Cię.
      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 11:47
        a czego mnie nauczysz? wrocławia? chetnie.naprawde kocham to
        miasto.jestemotwarta na wszelkie nauki. a propos Hatki CHipotetycznej - na
        wszelki wypadek rozdzielczosc majatkowa? to jak?
        • Gość: josip Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:51
          Rozdzielczosc to ma monitor. Chyba chodzilo o rozdzielnosc:)
          • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 12:13
            wlasnie o rodzielnosc. boze wszchmogacy-znalazł sie wreszccie facet ktory jest
            madrzejszy ode mnie:) biore w ciemno!
        • kolejar Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 13:30
          albajulia napisała:

> a czego mnie nauczysz? wrocławia? chetnie.naprawde kocham to
          > miasto.jestemotwarta na wszelkie nauki. a propos Hatki CHipotetycznej - na
          > wszelki wypadek rozdzielczosc majatkowa? to jak?

Tak, oczywiście - chodzi o naukę Wrocławia, a konkretniej tego niezwykłego życia
          tu. Bo jest parę problemów mało znanych (jak np. tutejsza komunikacja) lub w
          ogóle nie znanych (Odra!) gdzie indziej.
          Co do chatki, to jest ona w niezwykłym w innych częściach Polski obiekcie
          zabytkowym - built 1936 w stylu Bauhaus. Rozdzielność majątkowa ok.
          Dodatkowo - mieszkam tu od zawsze - znaczy - nie jestem napływowy. Od zawsze na
          Wyspie. Nie jest tu jednak zbyt groźnie (tylko trochę) - w lipcu 1997 nas nie
          zatopiło mimo, że woda sięgała ok. 0,5 metra ponad wał. I jazy wprawdzie z
          trudem, ale na ogół też wytrzymały (tylko ten koło Zoo się zawalił, ale
          skończyło się na strachu). Teraz wszystko jest po remoncie, wały podwyższone do
          poziomu ostatniego potopu, więc chatki na Wyspie w cenie :). W zamian za te
          okresowe (co ok. 10 lat) zagrożenia, jest tu za to trochę jak na wsi, a tylko 20
          minut tramem do Rynku...
          Poza tym o Wyspie i mieście mogę coś Ci wysłać na gazetowego priva. Na pewno Cię
          ucieszy. Chyba nawet zrobię to zaraz...
          • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 13:55
            al ja nie wiem jak sie korzysta z gazetowegopriva
          • von_lewir Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 13:04
            Dom w stylu Bauhaus! TO ci dopiero. Toz to makabra a nie budynek. Tego kto
            projektuje w takim stylu nalezalo by rozstrzelac!
            • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 16:21
              a meza z wroclawia szukam wciaz. HA
    • Gość: Kuba Jesli tak Ci sie spieszy to IP: *.206.112.98.telsat.wroc.pl 01.05.06, 12:55
      przyjedz, wepnij sie w jakas fajna bluzke z obowiazkowym dekoltem, obcisle
      spodenki tudziez miniowa i cisnij na balety. Na baletach nic sie nie marnuje. A
      jesli chcesz go wrobic w meza to mozesz najpierw wrobic w ojcostwo :)
      • albajulia Re: Jesli tak Ci sie spieszy to 01.05.06, 12:57
        ales wymyslił kurcze. popatrz no, ze tez na to wcesniej nie wpadłam.
    • Gość: kandydat Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:56
      Ponawiam ofertę:
      Mam 159 cm wzrostu,ważę 110 kg ,nie mam żony,mieszkam we Wrocławiu,mam gorące
      serce,umiem gotować i spożywać wspaniałe potrawy.Czy odpowiadam Tobie? Będziesz
      u mnie miała jak w bajce.Poprawimy także Twoje wymiary,szczególnie obwód w talii.
      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 13:03
        ojej, ale ja naprawde nie chce bajki. za to chce wysokiego faceta. a moj obwod
        w talii zostaw ! nie trzeba poprawiac
        • Gość: kandydat Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 13:53
          Czy nie lepiej z góry patrzeć na faceta? Tym bardziej,że jest na co
          popatrzeć,jestem potężnie zbudowany, w pasie mam 200 cm.
    • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:10
      mezczyzni we wroclawiu sa troche dziwni, badz ostrozna:)))))
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:13
        julieet napisała:
        > mezczyzni we wroclawiu sa troche dziwni, badz ostrozna:)))))

co Ty tu gadasz za glupoty ? ;p
        norma jak wszedzie ;D

jakies nie mile doswiadczenia ?
        • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:20
          no moze masz racje, wszedzie sa dziwni, nie tylko we wroclawiu:))))
          doswiadczenia doswiadczeniami, chce przestrzec dziewczyne tylko;P

a co sie tak oburzyles??;))
          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:28
            nie oburzylem sie:)
            tylko to nietaktowne oceniac wszystkich mezczyzn we wroclawiu na podstawie
            swoich doswiadczen;)...
            nie generalizujmy ;p...
            • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:30
              ja? a czy ja cos powiedzialam zlego o facetach?
              • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:31
                hmm zrob sobie to drzewko to zobaczysz ze to nie do Ciebie :)))
            • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:31
              dobra, dobra;P
              ciekawe co bys powiedzial ,jakbym tak sie wyrazila o kobietach;)))))
              • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:36
                powiedzialbym ze to dobrze bo lubie dziwne kobiety;) ...
                no nic na to nie poradze...
                przynajmniej mozna popasc w fascynacje przez taka ;)...
                • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:39
                  przez dziwne kobiety popadasz w fascynacje, hmm??;P
                  ale nimi czy soba??:)))
                  • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:44
                    ej julieet, nie kradnij mi go
                    • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:46
                      a to ja byc juz Twoj ? ;)
                      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:47
                        nie , nie boj sie - nie moj. skutecznie sie wymykasz. a ja przeciez nie
                        zatrzymam cie sila
                        • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:51
                          albajulia napisała:
                          > skutecznie sie wymykasz. a ja przeciez nie
                          > zatrzymam cie sila

dlaczego nie?...masz gdzies w poblizu ciezkie,zimne,stalowe,kajdany?..
                          nie wymykam sie specjalnie...

• albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:55
                            wolalaby kiedys usłyszec- zatrzymaj mnie, a nie prosic, tez nie sila. ech takie
                            pitu pitu sie robi.
                            • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:09
                              zatrzymaj mnie :)
                              • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:11
                                fajnie ze sie bawiles :(
                                • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:13
                                  albajulia napisała:
                                  > fajnie ze sie bawiles :(

zatrzymaj mnie...juz powaznie powiedzialem:)
                    • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:21
                      nie martw sie, solidarnosc jajnikow gora:)
                      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:25
                        julieet, zadna solidarnosc jajnikow, nie atakuje, nie chce mi sie, oddaje ci
                        jelonka, wez go sobie, wydaje sie miły i bystry, ale nie stanal wmojej
                        obronie , dobil mnie jeszcze piszac ze sie dobrze bawil, przykre ale nie bede
                        dawac temu co mnie zaatakowal pretekstow do dalszej dyskusji,
                        • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:30
                          :) albajulio..nie wygaduj bzdur,,niczym Cie nie dobilem,.
                          dobrze bawil = mile spedzilem czas na pogaduchach :)...
                          dobrze bawil to nie znaczy bawil sie Toba :))
                        • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:33
                          albajulia, bidula! nie przejmuj sie, najwyrazniej nie byl Ciebie wart!!!
                          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:36
                            paskuda :p
                            zamiast mi pomoc to pogarszasz sytuacje ;)
                            nie masz sumienia...
                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:45
                    julieet napisała:
                    > przez dziwne kobiety popadasz w fascynacje, hmm??;P
                    > ale nimi czy soba??:)))

znowu kolejna ktora pije do mitu o naszym samouwielbieniu ;|...
                    jaki jest sens w fascynacji samym soba? narcyzm to kobieca domena;)))
                    a zwykla,normalna kobieta jest o wiele mniej fascynujaca od ekscentryczki:)

• julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:12
                      jaki jest sens w fascynacji samym soba? ojj jakbym sama wiedziala, to na pewno
                      bym Ci powiedziala. smutne to, ale niestety czasami prawdziwe. i nie jest to
                      zadnym mitem tylko czysta prawda
                      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:15
                        > i nie jest to
                        > zadnym mitem tylko czysta prawda

to fakt, narcyzm wsrod kobiet jest szeroko rozpowszechniony ;)
                        • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:20
                          haha wsrod kobiet tez, to chyba zjawisko globalne:)
                          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:24
                            :) tak masz racje ..
                            czasami zdaza sie trafic rowniez na mezczyzne narcyza..
                            ale niezwykle rzadko ;D
                            moze poprostu w moim otoczeniu tego nie widze, tak trafiam...
                            • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:26
                              no widzisz, a ja mam zupelnie odwrotna sytuacje od Twojej
                              chyba musze zmienic otoczenie ;)))))
                              • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:27
                                prosze bardzo, zamieszkaj u mnie, a ja u ciebie jesli jestes z wroclawia
                                • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:30
                                  tak, jestem z wroclawia od urodzenia
                                  a ty?? jak gdzies z 3miasta, to zaczynam sie pakowac:)
                                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:31
                                    a moze obydwie zamieszkacie u mnie ?? he ?
                                    • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:34
                                      hahaha nie dalbys nam rady;))))))))))
                                      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:40
                                        eee jestem calkiem wytrzymaly :)
                                        ktora mnie nie zabila to mnie wzmocnila;)
                                        nie tak latwo sie do mnie dobrac ...
                                        • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:42
                                          ciekawe kto by sie tu pierwszy do kogo dobieral;)))
                                          zreszta mowa byla o mieszkaniu;P
                                          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:47
                                            to chyba jasne kto by sie pierwszy dobieral :p...od razu widac ;)
                                            jak juz mowa o tych mieszkaniach , to w ktorym rejonie wroclawia mieszkasz ?

• julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:50
                                              no jasne, ze widac, ze TY!!;))
                                              mieszkam na krzykach, a Ty?
                                              • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:55
                                                julieet napisała:
                                                > no jasne, ze widac, ze TY!!;))
                                                ciekawi mnie w jaki sposob to wydedukowalas? czy to moze znowu daja o sobie
                                                znac te doswiadczenia? hmm :) nie znasz mnie...no nie generalizujmy ;)
                                                mi chodzilo o albajulie ;)

> mieszkam na krzykach, a Ty?
                                                jestes glosna? hmm
                                                • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:03
                                                  eee kolejna mnie zostawila ;)
                                                  • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:14
                                                    masz racje wrazliwa jestem i zupelnie nie znam siena zartach widac
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:16
                                                    dobrze ze wrazliwa masz to czego wielu mezczyznom brakuje :) ..
                                                    mozna sie uzupelniac...jesli czyms Cie urazilem to przepraszam ...
                                                • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:04
                                                  albajulia chyba nie bylaby zadowolona, ze tak o niej mowisz:)))
                                                  dobra, dobra nie generalizuje, spokojnie:))
                                                  chyba nie jestem glosna, czasami sasiedzi sie skarza jak zrobie impreze:))
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:10
                                                    hmm masz racje albajulia wrazliwa jest :/...nie spodobaloby sie jej..

nie jestes glosna hmm w sumie to dobrze,przez caly akt spokoj i cisza hmm
                                                    a tak pokrzyczec czasami nie masz ochoty?...;p

organizujesz imprezy jeszcze na mieszkaniu u siebie?:)...to znaczy studentka?
                                                    przypomnialem sobie o czasach moich imprez ehh :))...kiedy nastepna
                                                    organizujesz?...

• julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:17
                                                    to to az tak dawno te imprezy organizowales??
                                                    no widzisz u mnie byla jakis tydzien temu, ale z racji takiej, iz mialam noge w
                                                    gipsie i nie moglam nigdzie poszalec, takze nastepna jak mi znowu cos zagipsuja:)
                                                    czasami krzycze, ale hmm pominmy to:)
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:26
                                                    > to to az tak dawno te imprezy organizowales??
                                                    nie, nie dawno :) ale milo sie wspomina ;D...nie jestem taki stary jesli o to
                                                    chodzi..
                                                    masz jakies podpisy na gipsie juz?

>nastepna jak mi znowu cos zagipsuja
                                                    > :)
                                                    wyczulem lekka nostalgie...znam rozne kobiety ale o lubiacych lamanie w
                                                    kosciach to nie slyszalem...;p

> czasami krzycze, ale hmm pominmy to:)
                                                    no nie, nic nie bedziemy pomijac,takie szczegoly sa wazne...to w ktorych
                                                    momentach krzyczysz?

i ile masz lat? , jesli moge spytac

• julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:36
                                                    czy ja musze sie publicznie przyznawac do swojego wieku??:))
                                                    podpisow mialam wiele, chcialam go sobie zachowac na pamiatke nawet, ale sie za
                                                    bardzo pokruszyl
                                                    krzycze jak jestem zla itd:)
                                                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:43
                                                    > krzycze jak jestem zla itd:)
                                                    kurcze do mnie lgna same zlosnice z charakterem:) jak to mozliwe ze ciagle na
                                                    takie trafiam:)...nie powiem..jestescie bardzo pociagajace i mi to odpowiada;)..
                                                    a moze innych juz nie ma hmmm ...

> czy ja musze sie publicznie przyznawac do swojego wieku??:))
                                                    nie musisz,ale mozesz...zmuszac Cie nie bede...
                                                    ewentualnie mozesz wyslac mi na @ krotka notke :]

uciekam juz milego dnia ..pozdrawiam
    • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:22
      cosie tak o mnie troszczycie?hm?
      • julieet Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 15:26
        tylko i wylacznie dla Twojego dobra:)
    • kklement Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 15:57
      Rozpaplana, bredząca w dodatku bez najmniejszego sensu, marudna baba, próbująca
      skupić na sobie powszechną uwagę. Żaden normalny facet by się na coś takiego
      nie skusił :)
      • albajulia Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 15:58
        no tak.masz racje. teraz rozumiem
        • kklement Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 15:59
          albajulia napisała:

> no tak.masz racje. teraz rozumiem

Jakieś 60 postów za późno, ale lepiej teraz niż wcale.
          • albajulia Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 16:01
            z uwage pozniej posledze co taki bystry chlopiec bedzie pisac. po cichutku bede
            obserwowac, nie smiem sie juz odezwac ja pusta blondynka, po cichutku jakmyszka
            popatrze
          • albajulia Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 16:13
            zadowolony jestes z siebie ze mi dolozyles? dzieki tobie poczulam sie podle
      • rozczochrany_jelonek Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 16:02
        heheh przynajmniej mozna sie na stare lata powyglupiac...popisac pierdoly...
        powaznym to trzeba byc wtedy gdy sytuacja tego wymaga :|..
        widac jestem nienormalny :))))...
        • albajulia Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 16:04
          no i dziekuje za te pierdoły jelonku.mile
          • rozczochrany_jelonek Re: Poszukiwania skazane na klęskę. 01.05.06, 16:06
            albajulia napisała:
            > no i dziekuje za te pierdoły jelonku.mile

eee sadzilem ze wyglupiamy sie caly czas razem:) ...

• Gość: dwiestopy Re: Poszukiwania skazane na klęskę. IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.06, 22:10
            no to trafilas idealnie!!! mozemy sie ozenic, wkoncu skonczylem 18 lat i teraz
            to juz nie potrzebuje zgody rodzicow :] a tak pozatym zamiast szukac meza zza
            monitora przyjedz tu i poderwij jakiegos fajnego chlopaka, na przyklad mnie :)
        • Gość: Neron Mały sekrecik Albajulii IP: *.ar.wroc.pl 09.05.06, 13:00
          Droga Albajulio, chyba nadszedl najwyższy czas aby ukazać swoje prawdziwe
          oblicze. Dlaczego oto szukasz męża przez internet dający Ci możliwość pozostania
          anonimową? Dlaczego we Wroclawiu, którego mieszkańcy (w tym mężczyźni) słyną z
          otwartości i tolerancji.
          Otoż Albajulia to ON.
          Kobieta uwięziona w ciele mężczyzny, a szukająca swojego szczęścia-mężczyzny,
          który zaakceptuje ją/jego taką/kim, jaka/im jest.

Transseksualiści wszystkich krajów łączcie się.

Pozdrowienia dla Myriam i Albajulii.
          • albajulia Re: Mały sekrecik Albajulii 09.05.06, 19:06
            w takich tez nie gustuje. nie mam nic do trans.....ale nie gustuje. jestem tez
            rasiastka. boleje nad tym, ale jednak. jestem generalnie przeciwna łączeniu
            ras.ze wzgledów estetycznych, kulturowych etc.
      • Gość: OjciecStabilizator Re: Poszukiwania skazane na klęskę. IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.06, 13:40
        Heh, ciekawe skad TY mozesz wiedzec COŚ na temat NORMALNOŚCI DOC?
        Stawiasz diagnoze na podstawie kiku wpisow? No tak dla psychiatrii to TYPOWE.
        Trzysłowna diagnoza, trójpierścieniowce czy klozepol i do przodu:-)Na szczescie
        wasz czas sie konczy....mózg sie mózgiem analizuje i mózgiem leczy Docktorku.
        Dynamicznie.........między innymi :-)

• albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:03
      szkoda tylko rozczochrany jelonku ze ty mi tego nie napisales -za grzeczny
      jestes na to.
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:04
        napisalbym gdyby mi to przeszkadzalo:)
        • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:05
          rozczochrany_jelonek napisał:

> napisalbym gdyby mi to przeszkadzalo:)
          ale tolerancyjny jestem i wyrozumialy :)
        • Gość: OjciecSterownik Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.06, 20:51
          Powiedz skad jestes, to ja ci zrobie liste moich wszystkich wolnych wysokich
          znajomych, kogos sobie na pewne wybierzesz i jesli jestes z trojmiasta to
          chetnie sie z toba zamienie na mieszkania ;-)Ja tam wole morze nic dolnoslaskie
          nic, morze jest lepsze niz zona, nawet lepsze niz piwo, no chyba ze to morze piwa
          Pozdrawiaju
          • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 21:01
            nie chce listy, po co mi bracie lista.ja chce tego jednego, wlasciwego:)
            niestety nie jestem z trojmiasta. ale fakt, gdansk jest rownie piekny jak
            wrocław. kraków moze sie przy tych miastach schowac.
            • Gość: OjciecStabilizator Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.06, 20:52
              Może nawet zaoferowałbym swoją kandydaturę do wstępnej selekcji, gdyby nie ta
              rozdzielczość majątkowa ;-)Tak to sie nie da budować, niestety....Pod tym
              względem to ja staroświecki jestem, ale.....
              Pozdrawiam bardzo serdecznie:-)
              • Gość: OjciecStablizator Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.06, 20:55
                Ech....wycofuje wstepne zgloszenie...ze 183 to nie mam z czym sie wychylac..:-(
                • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 04.05.06, 21:37
                  ojcze stabilizatorze. zaskocze cie ale jestem za podpisywaniem intercyzy. 183,
                  hm -całkiem fajnie-lubie stawac na palcach zeby dac buziaka
                  • Gość: OjciecStabilizator Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.06, 12:20
                    Nie zaskoczylas mnie Julio :-) Tylko ze JA nie jestem :-) moze to ze wzgledu na
                    wiek, 2 i prawie osim ;-) to juz nie w kij dmuchal
    • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:15
      na pewno znajdziesz sobie kogos do zabawy
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 16:18
        nie chce szukac nikogo innego :) dobrze mi z Toba ....
    • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:21
      najwazniejsze ze sie dobrze bawisz, mna sie nie przejmuj
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:29
        nie odnos sie do mojego sumiania specjalnie,i z wyrachowaniem
        przeprosilem...
        i nie bawilem sie Toba :)
    • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:41
      albajulia ? fajnie sie ciebie czytało, gdzie jestes? obrazilas sie na
      rozczochranego_jelonka? moge do ciebie napisac?
    • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:42
      albajulia ? fajnie sie ciebie czytało, gdzie jestes? obrazilas sie na
      rozczochranego_jelonka? jestes niezła jajcara. zdaje sie ze julieet podebrałaci
      go? szkoda. fajnie było was czytac
      • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:43
        to jak? moge?
        • rozczochrany_jelonek nie mozesz ;p hyhy /nt 01.05.06, 17:45
    • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:46
      a co ty mi zabronisz?
      • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:47
        albajulia odezwij sie,prosze
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:48
        a co ...pewnie ze tak
        zabraniam ;)
    • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:52
      ty lepiej juz idz, spłoszyłes dziewczyne. durny jestes i tyle
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 17:56
        tyle postow napisalem i w zadnym nikogo nie obrazilem :))
        kto tu jest durny?..
        sploszyla sie bo wrazliwa jest..
        i nie ty mnie oceniaj...to chyba nie do Ciebie nalezy :)
        • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 18:00
          no przepraszam, poniosło mnie. to po co ja sploszyles. mam wrazenie ze ja znam,
          ze kiedys juz z nia rozmawialem jakis czas temu.a ty ja wystraszyles.kurcze
          blade.
          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 18:03
            ...
            przeprosilem ja..nic sie nie da zrobic:/
            moze jeszcze zawita:) wiec nie martw sie..
    • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 18:07
      no nic sie nie da zrobic. niestety. mozna ja jedynie zlokalizowac:) kto pomoze?
      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 18:10
        zlokalizowac :)
        mysle ze pomocne by bylo ABW lub WSI ..
        mysle ze jutro sie pojawi :)
        • maciek_wr Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 18:15
          naprawde, mam wrazenie ze ja znam, zwlaszcza te wierszyki, dałbym sobie maly
          palec od nogi uciac, poznalem ja gdzies w grudniu tutaj, pisalem na maila i
          nic, wtedy zostawil ja facet pamietam i ozenil sie z inna, too tympsie tez
          pamietam, kurcze
          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 01.05.06, 18:23
            hmm a ja myslalem ze ona czasami cos kreci,roznych ludzi tu sie spotyka,staram
            sie patrzec obiektywnie...
            nie potraktowalem jej zle przeciez..
            wroci :)
            • kolejar Opamiętajcie się! 01.05.06, 20:53
              Prowokatorka albajulia dawno już znikła, a Wy wciąż dyskutujecie. Lepiej
              spróbujcie na nią nacisnąć, żeby odebrała priva ode mnie, chociaż chyba nie
              warto, bo i tak nie będzie umiała odczytać tego *.pdf, jak nie wie, jak dostać
              się do swojej skrzynki w Agorze... A jak ktoś z Was chce wiedzieć, co wysłałem,
              to proszę bardzo - zgłaszajcie zapotrzebowanie - wyślę każdemu. To ma 8,11 MB.
              Ale fajne.
              • rozczochrany_jelonek Re: Opamiętajcie się! 01.05.06, 22:12
                alez nikt juz dawno nie dyskutuje :)
                prowokacja czy nie ...
                czy to az takie wazne:)
    • Gość: adamo :) Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.media4.pl 01.05.06, 23:37
      jeśli oprócz miasta pokochałabyś i moją skromną osobę, to kto wie... :)
      • jaania79 Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 13:16
        a dlaczego Ty szuaksz męża przez net??
        Wyjdź do ludzi na miasto.!!!!
        • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 16:21
          a ty jania nie dociekaj czemu ja w taki sposob szukam meza. moja sprawa ze tak
          powiem.a do ludzi wychodze:) czasem nie jest łatwo mądralko znalezc kogos. moze
          łatwiej jest dac znalezc siebie. moze net to dodatkowa szansa.wiesz? ja jestem
          daleka od tego aby krytykowac ludzi i sposobow poszukiwania kogos dla
          siebie.nie odwazylabym sie, wiesz? wiesz co to znaczy samotnosc w wielkim
          miescie? NO
          • Gość: rotx Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:28
            mysle, ze jestesmy dla siebie stworzeni ;)...177/75 :D
            • Gość: wow Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:49
              wow trzeci męski rozmiar to D ? tylko dlaczego w kropki i taki
              spłaszczony? :))))))
              • Gość: Tomasz Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:56
                a dlaczego tak się zderewowałaś co??
                JAania tylko grzecznie zapytała.
                Nie dziwię sie ,ze nie mozesz nikogo znaleźć skoro z byle czego się rzucasz.
                Pogonił bym taka babę !!!!!
                • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:09
                  na szczescie nie musisz mnie gonic.pozdrawiam
            • Gość: rotx Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:04
              hehe , nie to nie rozmiar tylk o adres ;).......
            • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:08
              chyba jednak nie jestesmy dla siebie stworzeni. nic na to nie poradze ze lubie
              wylacznie wysokich facetów.min 180:)
              • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:12
                no prosze prosze kogo ja widze :*
                • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:18
                  juz cie nie lubie
                  • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:20
                    a jakis powod jest? :*
                    bo tak bez powogu to nie mozna ...
                    nie przyjmuje..:p
                    • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:22
                      jest powod. ale przeciez nie bedziesz sie przejmował mna. bez przesady.wszak
                      nie zenisz sie ze mna przeciez
                      • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:25
                        jeszcze sie nie zenie ;)..ale kto wie ho ho
                        martwilem sie o Ciebie...
                        • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:31
                          martwiles sie? niebywałe. wystarczy ze ja sie martwie o siebie kolego. ale jest
                          juz wiosna.katar i goraczka mija.wyjde moze pojutrze na swieze powietrze i
                          skoncze z tym głupim forum.moze ta panna ktora sugerowala wyjsc do ludzi i
                          poszukac meza na siezym powietrzu ma racje. wyjde , rozejrze sie dookola
                          (dtychczas sie nie rozgladałam) i złapie sobie kogos. takie proste. ze tez na
                          to wczesniej nie wpadłam.
                          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:32
                            idz idz dobrze Ci zrobi...napewno kogosz zlapiesz :)
                            • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 20:32
                              mielgo wieczoru pa
              • Gość: adamo :) Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.media4.pl 02.05.06, 21:41
                czyli jednak mam szanse ze 192 cm :)
                • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 02.05.06, 22:46
                  192 ? o mamusiu. fantastycznie. prawie klasnełam w dłonie. ale boje sie juz
                  cokolwiek mówic na forum bo zaraz taki jeen mnie publicznie osmieszy.
                  • Gość: popieram Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 01:51
                    portusie w dół i do raportu, najpierw muszę Cię przetestować ;)
    • Gość: ObserwatorTOYOTA Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 05.05.06, 13:16
      Kobieto! Wez sie w garsc i nei kompromituj sie jeszcze bardziej. Kazdy normalny
      facet ktory czyta twoje wypowiedzi tutaj jest z szokowany tym jaki poziom
      intelektualny prezentujesz. Zmien swoje podejscie do zycia i przestan szukac
      tutaj faceta. Nie wiem... moze to objawa jakis kompleksow zwiazanych z
      poprzednimi twoimi zwiazkami, ze nie umiesz poznac czlowieka w inny sposob.
      Ludzie czytając twoje wypowiedzi smieją sie z ciebie a ty to traktujesz
      powaznie. Myslisz ze jestes nie wiadomo jak fajna powniewaz paru napalencow ci
      podalo swoj wzrost itp... Rozumiem ze moze lubisz byc w kregu zainteresowania
      ale bez przesady nie daj z siebie zrobic glupiej pustej nastolatki, bo twoje
      zachowanie tylko to mi przypomina (Szukanie drugiej polowki w sieci)
      Pozdrawiam Cie serdecznie i mam nadzieje ze przestaniesz wypisywac glupoty.
    • Gość: ObserwatorTOYOTA2 Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 05.05.06, 13:17
      Kobieto! Wez sie w garsc i nei kompromituj sie jeszcze bardziej. Kazdy normalny
      facet ktory czyta twoje wypowiedzi tutaj jest z szokowany tym jaki poziom
      intelektualny prezentujesz. Zmien swoje podejscie do zycia i przestan szukac
      tutaj faceta. Nie wiem... moze to objawa jakis kompleksow zwiazanych z
      poprzednimi twoimi zwiazkami, ze nie umiesz poznac czlowieka w inny sposob.
      Ludzie czytając twoje wypowiedzi smieją sie z ciebie a ty to traktujesz
      powaznie. Myslisz ze jestes nie wiadomo jak fajna powniewaz paru napalencow ci
      podalo swoj wzrost itp... Rozumiem ze moze lubisz byc w kregu zainteresowania
      ale bez przesady nie daj z siebie zrobic glupiej pustej nastolatki, bo twoje
      zachowanie tylko to mi przypomina (Szukanie drugiej polowki w sieci)
      Pozdrawiam Cie serdecznie i mam nadzieje ze przestaniesz wypisywac glupoty..
      • Gość: albajulia Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.tivnet.pl / 217.98.251.* 05.05.06, 16:46
        wiesz co ci powiem ObserwatorToyota2? ty sie nie kompromituj. ugryz sie w
        picipolo.po diabła tu wlazłes? załuz sobie wlasne forum i pisza sam do
        siebie.bedzie smiesznie.moze zapros tego co kaze mi portusie sciagac.on
        podchwyci twoje błyskotliwe watki, z pewnoscia.załoze sie ze jestes mały karzeł
        któremu grozi w niedługim czasie łysienie i okragły brzuch. ewentualnie cie
        widze jako pryszczatego chudzielca, ktory nigdy jeszcze nie miał okazji pokazac
        swojego ptaka.HA
    • Gość: Missland Przylaczam sie do poszukiwań!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:31
      dobry pomysl- ja tez szukalam przez net i znalazlam.Wroclaw to piekne miasto, i
      nie darowalabym sobie,gdybym nie mogla tu pomieszkac przez pare lat.
      Facet nawet obleci,powiem nawet,ze jest PRZYSTOJNY i gada do rzeczy,nie musze
      sie za niego wstydzic.
      Ja jestem troche nie bardzo pod względem fizycznym,ale jemu to w szczegolny
      sposob nie przeszkadza.
      Cale przedsiewzięcie rozegraliśmy tak,ze w każdej chwili mozemy skutecznie
      wystąpic o uniewaznienie tego cyrku i wtedy bedziemy mieć czysto w
      papierach,bez brzemienia rozwódki czy rozwodnika,a to potem bardzo przeszkadza
      w poszukiwaniach partnera.

Chetnie poznalabym jakiegos FAJNEGO wroclawianina: wiek:27-32 lata,stanu
      wolnego lub w zwiazku,ale z mozliwoscia unieważnienia a nie rozwodu!!!, nie
      otylego i niepodtatusialego, o ciekawej twarzy,wzrost nie ma znaczenia.
      • Gość: doctor Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! IP: 62.87.210.* 05.05.06, 17:32
        Może to mnie szukasz słodzino. :)
        • albajulia Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! 05.05.06, 17:33
          nie, na pewno nie ciebie.
          • Gość: doctor Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! IP: 62.87.210.* 05.05.06, 17:35
            Szkoda, że tak szybko mnie odrzuciłaś...:(
            Nawet mnie nie znasz...
            • albajulia Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! 05.05.06, 17:42
              ja tez załuje. ale ja słabo dogaduje sie z doCHtorami
              • Gość: doctor Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! IP: 62.87.210.* 05.05.06, 17:45
                A mogłem Cię zbadać...
                • Gość: Missland Doctor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:13
                  doctor=erotoman gawedziarz?
              • skeeball Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! 08.05.06, 17:34
                coz.a moze by tak sie kopsnac do ... Belfastu??jak masz ochote to w srode
                jestem we wrocku na tydzien.
                RSVP
      • Gość: OciecStabilizator Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.06, 12:31
        A nie lepiej poszukać poradni zdrowia psychicznego?
        • Gość: Missland Re: Przylaczam sie do poszukiwań!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 23:41
          a od kiedy to szuka sie milosci poprzez psychiatryk????
    • kielczow2003 Re: szukam męza we wrocławiu 06.05.06, 18:26
      Przejdz sie do schroniska brata alberta tam znajdziesz od razu
      • Gość: Payback Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.06, 11:35
        Do Ciebie Kiełczowski przygłupie: I've got you under my skin.
    • alex-alexander Re: szukam męza we wrocławiu 09.05.06, 12:49
      albajulia napisała:

> kocham to miasto, chciałabym tu mieszkać.

OCZYWISCIE Z MEZEM. A CO ZROBISZ Z JEGO ZONA? NIE BYLOBY LEPIEJ SZUKAC KAWALERA
      BEZ RODZINNYCH OBCIAZEN?
      • Gość: Neron ___________Mały sekrecik Albajulii________________ IP: *.ar.wroc.pl 09.05.06, 13:04
        Droga Albajulio, chyba nadszedl najwyższy czas aby ukazać swoje prawdziwe
        oblicze. Dlaczego oto szukasz męża przez internet dający Ci możliwość pozostania
        anonimową? Dlaczego we Wroclawiu, którego mieszkańcy (w tym mężczyźni) słyną z
        otwartości i tolerancji.
        Otoż Albajulia to ON.
        Kobieta uwięziona w ciele mężczyzny, a szukająca swojego szczęścia-mężczyzny,
        który zaakceptuje ją/jego taką/kim, jaka/im jest.

Transseksualiści wszystkich krajów łączcie się.

Pozdrowienia dla Myriam i Albajulii.
      • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 09.05.06, 19:03
        a ja napisałam ze szukam zajetego faceta? obciazonego? nic z tego, nie gustuje!
        • kwiati81 Re: szukam męza we wrocławiu 09.05.06, 22:25
          jestem z Gorzowa , ale byłm kilkakrotnie we wrocławi i spodobało mi sie to miasto z miłą chęcią sie przeprowadze kwiati81@wp.pl
        • Gość: Stefanox Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 19:32
          Z ciekawości ... ile masz lat ?
    • Gość: krzysiek Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.06, 10:50
      to może spotkajmy się i poznamjmy. Co Ty na to?
      • Gość: wika Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.06, 23:06
        szkoda, ze nie dalas sie przeprosic jelonkowi... przeczytalam wszytsko:) fajna
        ta wasza telenowela... mysle, ze zle sie zrozumieliscie, a Ty zareagowalas
        troche za ostro. oczywiscie to Twoja sprawa:) ja na Twoim miejscu jednak bym
        sie odezwala do niego:)
        • Gość: niejelen Re: szukam męza we wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 13.05.06, 01:04
          Ok. Biore Cie. Najpierw na okres probny, potem zobaczymy.
        • albajulia Re: szukam męza we wrocławiu 14.05.06, 19:50
          droga wiko.alez ja sie nie obraziłam na jelonka.skad.tak jakos wyszło.jak ci
          sie chciało czytac całata telenowele.znam tezjedna osobe ktorej tez chcialo sie
          przebranac przez to.zdradze ci ze nawet ze soba piszemy poza forum.ale tak
          naprawde to zdecydowanie zniechcecilam sie do popychania tego tematu na
          forum.widzialasnie ktore komentarze?przyznasz ze moja prowokacja (bo przeciez
          prowokacja) wzbudziła tyle krytycznych słow czasem dosc obelzywych ze juz mi
          sie nie chce pisac tu.niektórzy z pewnoscia odetchneli z ulga. dzieki tobie
          moge raz jeszcze pozdrowic jelonka rozczochranego. a ciebie rowniez cieplo
          pozdrawiam.
          • rozczochrany_jelonek Re: szukam męza we wrocławiu 16.05.06, 01:20
            albajulia napisała:
            przyznasz ze moja prowokacja (bo przeciez
            >prowokacja)

oj paskudo;p..wiec jednak to byla prowokacja;)..
            czuje sie oszukany i wykorzystany;)))...

>nie chce pisac tu.niektórzy z pewnoscia odetchneli z ulga.

a niektorzy wstrzymali oddech bo tak nagle gdzies sie schowalas:)..
            wyjdz ze swojej norki;)

> moge raz jeszcze pozdrowic jelonka rozczochranego
            rowniez pozdrawiam serdecznie:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka