Gość: kara smierci 1 Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: 5.6.2R* / *.cg.shawcable.net 07.05.06, 07:14 Kara smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangoId Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 09:20 kara śmierci ciosem wibrującej ręki Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit A Róbta co Chceta i zrobił co chciał 07.05.06, 09:37 dlatego dobrze że ministrem edukacji będzie rosądny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d jalu..a co ma piernik do wiatraka? 07.05.06, 09:40 twoj min. edukacji Frankenstein nie ma wplywu na to co siejt na kursach karate... on sie specjalizuje w nekrofilii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiG Re: jalu..a co ma piernik do wiatraka? IP: 195.136.190.* 07.05.06, 09:44 Tak ostatnio myśałem i mi wyszło, że to co łączy piernik z wiatrakiem, to taka sama liczba liter :D > on sie specjalizuje w nekrofilii... A są na to jakieś dowody? Serio pytam :D Bo to by była niezła sensacja dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
postawy Kara Śmierci 07.05.06, 20:54 Przyzwyczajmy się do myśli, że kary śmierci, jak by ona nie była pożądana i pozyteczna, w Polsce nie będzie. Chyba że chcemy z Unii wylecieć i dotacje stracić. Z drugiej jednak strony możnaby wprowadzić np. tylko symboliczne kary za udział w linczu - np. mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: jalu..a co ma piernik do wiatraka? 07.05.06, 10:29 Nieważne, co ma piernik..., ważne co ma Jola: dużo czasu i duże kuku na muniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: jalu..a co ma piernik do wiatraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:47 Frankenstein to naukowiec który ożywił potwora a nie potwór - czasami warto użyć mózgu i nie pleść głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Trzeba być potworem, żeby ożywiać potwory... IP: *.neurosoft.local / *.neurosoft.pl 07.05.06, 16:53 Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheniek Re: Trzeba być potworem, żeby ożywiać potwory... IP: *.chello.pl 07.05.06, 17:38 zalosna riposta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Trzeba być potworem, żeby ożywiać potwory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 18:00 celna riposta;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciejb13 Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał 07.05.06, 11:24 Jola z dywit - idź się przebadaj, może Ci coś lekarze na Twój stan pomogą, chociaż mówia, że na to nie ma lekarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal sie Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał IP: *.aster.pl 07.05.06, 17:32 Jolu... Facet ma 34 lata. Wychowywal sie na dlugo przed Owsiakiem. Puknij sie w ten pusty leb. Odpowiedz Link Zgłoś
monty2 Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał 07.05.06, 17:35 Niestety jak widać idiotek nie sieją... Jola z dywit jest najlepszym przykładem. A politykowanie przy okazji tak makabrycznej informacji jest szczególnie ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerytek Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:38 Ja bym tak uruchomił w Oświęcimiu jeden piec, i niech on tam stale " dymi", a było by czym, a raczej kim palić. Bo z naszych podatków musimy takiego gnojka utrzymywać przy życiu. A oni mają się tam lepiej jak zwykły śmiertelnik, który uczciwie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek pie..sz jak potluczona IP: *.cable.ubr05.edin.blueyonder.co.uk 07.05.06, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finesca Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał IP: 62.29.165.* 07.05.06, 21:05 No, swietnie. 34-letni mezczyzna mieszkajacy z matka - to juz pewna dewiacja... Tak sie rodza psychopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.lipka Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał 07.05.06, 21:37 Przypomnę tylko, że pan Jarosław Kaczyński nadal mieszka z matką... Tak, właśnie tak rodzą się psychopaci :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addamg jola ty the billu IP: 87.254.68.* 07.05.06, 21:14 i znowu jolka wypisuje te swoje idiotyzmy. Co ty sie tak tego Owsiaka czepiasz. Facet zrobil wiecej dobrego dla tego kraju niz twoi mocodawcy i polityczni idole wiec zamilcz bo w koncu znajdzie sie kij na joli... Jestes totalnym frustratem zazdroscisz Owsiakowi ze cos potrafi zrobic a ta twoja buraczana partia to tylko w przekretach jest dobra. Jak tam jolu kiedy Lyzwa Hojarska i reszta zlodziei z samoobory posplaca dlugi? Dlaczego w tej kwestii milczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: A Róbta co Chceta i zrobił co chciał 07.05.06, 21:37 Rozsadny? O kim mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
heeron Każdy kto mieszka po 30-tce z mamą to zboczeniec ! 07.05.06, 17:50 I tu na to kolejny dowód maminsynka - bandyty - pedofila i mordercy ... Maminsynków umieszczać w psychiatrykach na minimum rok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Owsiak Moze poprostu "kochal inaczej"? IP: *.vn.shawcable.net 07.05.06, 18:20 Oto proukt mojej kampanii prania wsaszych mozgow:zrobta co chceta czyli zero odpowiedzialnosci, same przyjemnosci. Ze znajomoscia karate moglby byc bramkarzem w "La Madamme". Proponuje tez by GW wziela tego 34 latka na swoj wikt, ostatecznie zawinilo tu spoleczenstwo, a przynajmniej Bracia Kaczynscy. Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Moze poprostu "kochal inaczej"? 07.05.06, 18:34 Gość portalu: Jurek Owsiak napisał(a): > Oto proukt mojej kampanii prania wsaszych mozgow:zrobta co chceta czyli zero > odpowiedzialnosci, same przyjemnosci. Ze znajomoscia karate moglby byc > bramkarzem w "La Madamme". > > Proponuje tez by GW wziela tego 34 latka na swoj wikt, ostatecznie zawinilo tu > spoleczenstwo, a przynajmniej Bracia Kaczynscy. Czasami wydaje mi się ze niektórzy zupełnie zgłupieli.Wydaje mi się że ten instruktor nadawałby się do Młodzieży wszechpolskiej .Przeciez przemoc im jest nieopca. Dobry instruktor karate dla młodzieży Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FerdekTolerancyjny Re: Moze poprostu "kochal inaczej"? IP: *.kompania.net 07.05.06, 21:49 Koniecznie należy zorganizować nowy marsz dla propagowania kultury tolerancji. Co ten człowiek jest winny, że jest zboczurem i odczuwa w takiej "miłości" przyjemność i spełnienie?. To poprostu tylko trochę inny odłam pedałów, których istnienie zostało prawnie zaakceptowane i uznane. Taki się już urodził, jak ci dewianci mawiają i już więc należy im wyjść na przeciw i okazać kulturę tolerancji w dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matula Re: Moze poprostu "kochal inaczej"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:57 Jestem zszokowana niektórymi komentarzami. Czy ktoś z was pomyślał , jaki strach i ból odczuwało to bezbronne dziecko przed tą okrutną śmiercią???A wy wypisujecie głupie komentarze polityczne i prawicie sobie inwektywy. Ludzie! Zastanówcie się ,o czym wy piszecie. Ja się tylko popłakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Moze poprostu "kochal inaczej"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:57 Nie podszywaj się pod Jurka! Jeśli jego działalność jest dla ciebie za trudna do zrozumienia, to w ogóle się nie wypowiadaj. Chyba, że lubisz z siebie robić idiotę na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Każdy kto mieszka po 30-tce z mamą to zboczen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:03 Ciebie na min 2 lata, uwielbiam takie generalizowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Każdy kto mieszka po 30-tce z mamą to zboczen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 19:59 2 lata? Dożywotnio, przecież on jest nieuleczalnie chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Każdy kto mieszka po 30-tce z mamą to zboczen IP: *.szczecin.mm.pl 09.05.06, 20:49 nie zgadzam sie z tobą nie masz pojecia o czym piszesz i nie mieszaj problemów społecznych z mieszkaniowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaaaaa Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:15 Żądny krwi motłoch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.Sztabowa.ip.WRO.Korbank.PL 07.05.06, 09:34 Właśnie była mowa o sprawie w Kurierze TVP3. Podobno ten trener chciał wyłudzić od matki chłopca 50 tys zł. Zawody karate były, ale dziecko na było na liście. Ale przecież tener mógł mu wmówić, że jest wśród startujących. Sama trenowałam sztuki walki i ludzie, którzy mają z nimi styczność powinni mieć różne zasady. Na pewno nie takie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.waw.cdp.pl 07.05.06, 12:13 > Sama trenowałam sztuki walki i ludzie, którzy mają z nimi styczność powinni > mieć różne zasady. Na pewno nie takie :( podobnie jak ludzie trenujący hiliganów stadionowych...... Wracając do tematu to kara powinna być adekwatna do zbrodni.... Podejrzewam że gość ma problemy z głową. P.S. Koleżanka z Dywit pewnie się po cichu podkochuje w pięknym Romanie :). Poza tym Ojciec Dyrektor nauczył ją że wszytkiemu winien jest Owsiak. Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow 07.05.06, 18:37 W Łodzi też była afera z trenerem karate. Okazał się pedofilem. Mój syn dwa lata trenował. Ja coś podejrzewałam że coś nie tak z tym człowiekiem. Wyczułam i syn przestał chodzić. On robił jakies dziwna rzeczy na obozach treningowych-dowalał się do chłopaków. Teraz siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Osa Ty powinnaś robić w ABW ! IP: *.68.73.43.debica73.tnp.pl 07.05.06, 18:44 Pozdro dla miasta Łodzi ! Z południa tego spedofilowanego kraju ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Prof. Widacki do dzieła!! Broń tego biedaka! IP: *.ing.uj.edu.pl 07.05.06, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.e-wro.net.pl 07.05.06, 07:28 kara śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dred Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.e-wro.net.pl 07.05.06, 07:45 Ciekawe jakie miał motywy.Jednak kara musi być surowa.Trzeba wyeliminować popaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 08:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandaryn Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.jmdi.pl 07.05.06, 08:46 a słyszeliście może o sądzie i wyjaśnieniu sprawy? może by tak poczekać na jakieś szczegóły a nie ferować wyroki po ćwierćsekundowym zastanowieniu. poza tym kara śmierci w Polsce nie istnieje (dura leź, sed lex), a wy tak po prostu chcecie kasować człowieka o którym nic nie wiecie!poza tym trafił nam się na forum debil i faszysta- jeśli masz coś do powiedzenia o homoseksualistach to najpierw włącz mózg baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czorlito Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 08:56 ale mnie dobijaja tacy co odrazu smierc wymierzaja.. tutaj koles sie przynal wiec kara go nie ominie! ostatnio u mnie w warszawie 20letni koles zasztyletowal kolesia 17 letniego i juz pokazuja wywiady ze kara smierci kara smierci i koledzy i kolezanki placza ale po glebszym oglednieciu sprawy (a nie tylko z faktow itp) dowiedziec sie mozna bylo ze tego 20latka oni gnebili wiec WCALE sie mu nie dziwie ze to zrobil bo wkoncu puscilu mu nerwy , i postawcie sie najpierw na miejscu winnego zanim wydacie wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Jaćwing Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 09:13 Wybacz, ale nie moge sie postawic w miejscu winnego zabicia 9 letniego dziecka, podales dwa skrajnie rozne przypadki, co innego gdy dorosly zabija doroslego, a co innego gdy zabija praktycznie bezbronne dziecko. Oczysicie tez dobijaja mnie tacy ktorzy pisza kara smierci !!, to byloby zbyt proste rozwiazanie, mam nadzieje ze gosc dostanie dozywocie, a sumienie(jezeli takie sie ujawni) doporowadzi go do szalenstwa. Co do tekstow o homoseksualistach, to szkoda slow. Sam jestem pprzeciwnikiem marszow rownosci itp, ale bez przesady, co ma piernik do wiatraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan dożywocie? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.05.06, 09:22 >dostanie dozywocie, a sumienie(jezeli takie sie ujawni) >doporowadzi go do szalenstwa przecież to gorsze od śmierci! pomijając zagadnienia etyczne, chcesz utrzymywać takiego człowieka? karmić go? płacić za jego papier toaletowy? obiadki? ogrzewanie celi ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość Re: dożywocie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:10 Kara śmierci jest droższa niż dożywocie. Sprawdź statystyki ze Stanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.ztpnet.pl 07.05.06, 10:11 KARA ŚMIERCI Odpowiedz Link Zgłoś
osa5 Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow 07.05.06, 14:38 ciekawe co byś mówił gdyby zamordowano twoją matkę, brata, syna albo siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: 62.111.197.* 07.05.06, 13:03 Ten człowiek sam postawił sie poza prawem Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.sliwa Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow 07.05.06, 13:48 pandarin ciekawe co bys ty zrobił mówił i chciał od co by tobie dziecko zabili baranie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.sliwa Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow 07.05.06, 13:49 pandarin ciekawe co bys ty zrobił mówił i chciał od tego co by tobie dziecko zabili baranie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny te, jmk, a próbowałeś ty się leczyć? IP: *.master.pl 07.05.06, 10:42 bo stanowczo powinieneś. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Wydawało mi sie ze karatecy maja jakis kodeks 07.05.06, 08:18 honorowy tak samo jak samurajowie :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C79 Re: Wydawało mi sie ze karatecy maja jakis kodeks IP: *.chello.pl 07.05.06, 09:06 I pewnie mają. Ale nawet w takim środowisku może się znaleźć szaleniec, choćby jeden na tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Wydawało mi sie ze karatecy maja jakis kodeks 07.05.06, 09:35 Może nie chciał go zabić, tylko pokazywał nowy cios i trochę przesadził. A później był w szoku i wyrzucił zwłoki do lasu. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wydawało mi sie ze karatecy maja jakis kodeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:21 i w tym celu zwabił go podstępnie do siebie pod pretekstem wyjazdu na zawody... Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Wydawało mi sie ze karatecy maja jakis kodeks 07.05.06, 10:36 Kodeks mają, lub powinni mieć WSZYSCY. Ale rzeczywistość jest taka, że wszelkie kodeksy są czasem łamane. Jedyny sensowny wniosek jest taki, że łamiacy kodeksy powinni ponosić odpowiednie konsekwencje, ale to trywialne. W tym wypadku najwłaściwszy jest jednak KK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fine Re: Wydawało mi sie ze karatecy maja jakis kodeks IP: 194.64.62.* 07.05.06, 12:07 Owszem maja, a ten czlowiek strasznie ten kodeks shanbil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: del Jakie k. karate!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:11 Przecież ten gość był instruktorem combat kalaki. Czy naprawdę musimy utrwalać stereotyp naszego społeczeństwa jako jełopów, którzy nie odróżniają Japończyka od Chińczyka lub Filipińczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jakie k. karate!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 09:36 bo to jest w tej tragedi najwazniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: del Re: Jakie k. karate!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:09 Może nie jest, ale później jakiś dureń rzuci hasło, że trenerzy karate to bandyci i ciemny lud to kupi. Karate jest znane i łatwo taki stereotyp się może utrwalić, natomiast o kalaki po 2 dniach nikt nie będzie pamiętał. Dbajmy więc o ścisłość, tym bardziej jeśli to nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oLewaCz Nie wytrzymal psychicznie - giertych ministrem. IP: *.versanet.de 07.05.06, 08:45 Doliczyc to do osiagniec nowego rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billups a moze to byla samoobrona ? IP: *.nmcc.sprintspectrum.com / 68.28.243.* 07.05.06, 09:00 Moze dzieciak byl tak wspaniale wyszkolony ze trener nie dawal mu juz rady I siegnal po narzedzia niedozwolone. Ale jesli tak nie bylo, a wkoncu facet sie do tego przyznal to, moze wybrac sobie miedzy skokiem z samolotu bez spadochronu lub tez poczwórna dzialke heroiny,to powinno go powstrzymac od popelnienia kolejnego takiego bledu. Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens5 Takich kryminalistów trzeba eliminować!!!! 07.05.06, 08:58 Chcemy, żeby wszystkie dzieci były bezpieczne. Chcemy, żeby wszystkich kryminalistów, dewiantów, zwyrodnialców, pseudoludzi - eliminować raz na zawsze. Jak to możliwe, żeby w państwie prawa dziecku w biały dzień działa się tak straszna krzywda????? Wy, którzy mogliście pomóc!!! Teraz spójrzcie w oczy Rodzicom Chłopca...i przeproście. Szkoda tylko, że jest już za późno. My - wszyscy Polacy PRZEPRASZAMY WAS RODZICE ZA ZNIECZULICĘ, KTÓRA JEST WSZECHOBECNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Jaćwing Re: Takich kryminalistów trzeba eliminować!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 09:16 > My - wszyscy Polacy PRZEPRASZAMY WAS RODZICE ZA ZNIECZULICĘ, KTÓRA JEST WSZECHOBECNA Przepraszaj za siebie, mnie w to nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: Takich kryminalistów trzeba eliminować!!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.05.06, 09:24 teżnie czuje sie winny. za mnie nie musisz przepraszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochezly Re: Takich kryminalistów trzeba eliminować!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:23 No i co znow pozywka dla mediow, wy piejecie kara smierci .Minie pare tygodni i znajdzie sie cos nowego , a co z Mateuszem z Rybnika??? Sniegi dawno stopnialy , ciala nie ma , rodzina pochowac go nie moze , ale cicho sza , dwoch niedorozwojow siedzi .. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Takich kryminalistów trzeba eliminować!!!! 07.05.06, 10:46 Skąd wiesz, że znieczulica miała coś do rzeczy w tej akurat sprawie? I poza tym, co ma do tego "państwo prawa"? "Państwo prawa" polega zgrubsza rzecz biorąc na tym, że prawo jest tworzone starannie i dobrze stosowane. Tylko tyle i aż tyle! "Państwo prawa" nigdy nie było i nigdy nie będzie w stanie przerobić wszystkich swoich obywateli w aniołów. Zawsze się znajdzie jakaś swołocz. a poza tym jesteś chyba jedną z nielicznych osób, którym się wydaje, że żyja w państwie prawa. Chciałbym mieć ten luksus, żeby móc sobie pozwolić na takie złudzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEW Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 09:01 Tragedia 9-latka Myślę ,że trener szantażował dziecko już od dłuższego czasu. Musiął mu grozić. Chłopiec bał się. i dlatego skłamał rodzicom. Jak on mógł tak z zimną krwią zamordować dziecko. Ciekawe, czy sam miał dzieci. Powinien dostać karę śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Adams Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.abhsia.telus.net 07.05.06, 09:24 Sa ludzie, ktorzy nie powinni zyc. " M " jak morderca - nawet swiat przestepczy nie toleruje wsrod swoich, mordercow dzieci. Niezaleznie od wyroku sadu, ten czlowiek jest juz stracony. Jezeli to on jest morderca, co ma do udowodnienia sad, mimo ze podejzany wzkazal miejsce ukrycia zlok dziecka. J. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lob1 Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: 194.242.106.* 07.05.06, 09:27 żaden powód nie usprawiedliwia tego drania .Kara śmierci to i tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:25 ciekawa teoria....przeciez trener mogl powiedziec dziecku wczesniej ze jada na jakies zawody,dlaczego dziecko mialoby mu nie wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d kurde..juz nikomu nie mozna ufac... 07.05.06, 09:39 ciekawe co to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: kurde..juz nikomu nie mozna ufac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:34 dlaczego warszawscy yntelektualysci blokuja kare smierci? Geremkow, Mazowieckich i innych lewicujacych "eropejczykow" nalezy odsunac od wladzy i rozliczyc za bledy mlodosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość Re: kurde..juz nikomu nie mozna ufac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:13 Zapomniałeś wymienić Jana Pawła II mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlask Re: kurde..juz nikomu nie mozna ufac... IP: *.aster.pl 07.05.06, 17:37 Bo tez teraz te "Geremki i Mazowieckie" to rzadza na potege... Az buczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppppppppppppp Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 07.05.06, 10:33 Dorzywocie takim mordercom zeby przez takiego barana dziecko musialo zginac szubienice mu dac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deis dlaczego takie male dzieci sa same rano puszczane IP: *.3.15.vie.surfer.at 07.05.06, 10:34 ja nie rozumiem 9 letni chlopiec sam wychodzi z domu , ja moja corke na krok nie puszczalam samej ,odprowadzalam , przyprowadzalam nawet siedzialam na korytarzu i czekalam az skoncza sie jakiekolwiek zajecia.Na caly dzien wychodzi taki malenki chlopiec na zajecia sportowe i do wieczora rodzice nie pojechali do niego , nie zainteresowali sie co on caly dzien na zajeciach robi. Zajecia sportowe trwaja najdluzej 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: dlaczego takie male dzieci sa same rano puszc 07.05.06, 10:54 To miały być zawody, a nie zajęcia! W końcu komuś trzeba ufać, prawda? Trudno wszystkich, z góry traktować jak kryminalistów! 9-letni chłopak to już nie maleństwo i nie poszedł "w Polskę', ale w zgóry wiadome miejsce, gdzie miał mieć zapewnioną opiekę! Odpowiedz Link Zgłoś
jelonekk901 Re: dlaczego takie male dzieci sa same rano puszc 07.05.06, 11:24 Tak małe dzieci odprowadza się na miejsce zbiórki,cały czas monitoruje się wszelkie ustalenia dot wyjazdu na zawody,jeśli ani razu wcześniej nie było ani jednego symptomu,że to dziecko jest molestowane to elementarne poczucie odpowiedzialności jako rodzica winno zapobiec takiej tragedii.Nie mam pewności czy matka nie obwinia się teraz za to nieszczęście,nie znając szczegółów sprawy nie mam prawa przypisywać Jej winy i tego nie robię.Ogromnie współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evito opieke to powinni chlopcu rodzice zapewnic IP: *.3.15.vie.surfer.at 07.05.06, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość Re: dlaczego takie male dzieci sa same rano puszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:14 Kara śmierci dla rodziców. A co. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: dlaczego takie male dzieci sa same rano puszc 07.05.06, 17:06 Odbiło Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: dlaczego takie male dzieci sa same rano puszc IP: *.icpnet.pl 07.05.06, 12:52 No właśnie, u nas jest moda na samodzielność dzieci. Dlaczego rodzice nie odprowadzili syna na miejsce zbiórki!!!! Czy wiedzieli gdzie odbywają się zawody sportowe???? Rodzicom jest wygodniej nie interesować się dorastającymi dziećmi!!! Czy znają kolegów i koleżanki swoich milusińskich??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: dlaczego takie male dzieci sa same rano puszc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:36 chlopiec chodzil juz do 3 klasy podstawowki,ktora znajduje sie poza miejscem jego zamieszkania.codziennie rano dzieci idą na busa (ale nie jest to bus specjalnie przeznaczony do dowozenia do szkoly,tylko jezdzą z innymi ludzmi)a nie kazdy rodzic ma czas zeby odprowadzac dziecko osobiscie do szkoly.wlasciwie nikt tego nie robi. a chlopiec wyszedl do szkoly a dopiero po lekcjach mial miec zajecia sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfons dyzma Re: Pewnie go nawet nie zgwałcą w więzieniu, żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:57 gwalcicieli i mordercow dzieci gwalca grupowo i regularnie, smarowanie gownem tez bedzie mial. A ze karateka, to bedzie sie musial ostro napierd... aby przezyc kolejna noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D./społecznik/ Re: Pewnie go nawet nie zgwałcą w więzieniu, żal IP: *.chello.pl 07.05.06, 15:22 Na litość Boską,przecież to nie mieści się w głowie,ile morderstw popełniają zboczeńcy,których czyny nie są należycie karane. Przecież trzeba stanowczo i koniecznie przeciwdziałać temu zjawisku! To temat najbardziej pilny,bo zagrożenie narasta z dnia na dzień!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wts Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.net.autocom.pl 07.05.06, 11:03 ale minister tez nam sie trafił faszysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zja Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.stargard.mm.pl 07.05.06, 11:10 I teraz trzeba zaprowadzić gościa na plac w centrum miasta ,strzał w tył głowy i wywieść śmieciarka na śmietnisko .I po ptokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:16 I w ten sposób wychowywać dzieci. I liczyć, że przez takie publiczne egzekujce będzie mniej okrutnych przestępstw. Gratuluje intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Na stos! Zabić! B-16 nadlatuje do Polski w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:15 My, katolicy, mamy na to stare rozwiązanie: na stos! Zabić! Benio szesnasty mógłby podpalić stos w Łagiewnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xepher Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: 194.63.132.* 07.05.06, 11:18 Powinni wprowadzic Kare smierci dla takich ludzi... Smierc za smierc... oczywiscie z premedytacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdapaw4 Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.06, 11:35 wzywanie do kary smierci po kompletna głupota i zenada. trzeba pamietac, ze nawet morderca tez jest w pewnym sensie ofiara. i czlowiekiem. nikt nie zna do konca wyznacznikow człowieczenstwa, wiec ostroznie z wzywaniem do 'eliminacji bestii' itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Gość: Gość Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:18 Muszę Cię zawieźć: są przeciwnicy kary śmierci również wśród rodzin ofiar. P.S. Pedalska gadka? Czyli twoja gadka jest faszystowska? To ja już wolę homo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.koba.pl / *.koba.pl 07.05.06, 11:49 Warto obejrzeć. Cejrowski opisał sposób na rozwiązanie problemu karania morderców. wyborca.blox.pl/2006/05/O-Pogromie-Kieleckim-w-WC-Kwadrans.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eret Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 07.05.06, 14:15 Gość portalu: magdapaw4 napisał(a): > wzywanie do kary smierci po kompletna głupota i zenada. trzeba pamietac, ze > nawet morderca tez jest w pewnym sensie ofiara. Nie. Morderca nie jest ofiarą, w żadnym sensie. Jest mordercą! Uważanie, że morderca jest ofiarą, to dopiero GŁUPOTA I ŻENADA! e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dct kara smierci? IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.06, 11:43 kimze jestes ze mozesz podejmowac decyzje zarezerwowane wylacznie dla Boga, jeszcze dodaj ze jestes chrzescijaninem.. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: kara smierci? 07.05.06, 12:41 a kim byl ten karateka? cyzby samym bogiem skoro decyzje o zabiciu dziecka wcielil w zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kara smierci? 07.05.06, 21:40 oceniasz ludzi ich kategoriami czy swoimi??? kim jestes skoro chcesz dopuscic do zabicia czlowieka?? czy jestes w tym momencie lepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlask Re: kara smierci? IP: *.aster.pl 07.05.06, 17:41 Nie jestem chrzescijaninem. Nie ma czego takiego jak bog. Wiec nie truj mi o decyzjach, ktore mozemy i ktorych nie mozemy podejmowac. A to, ze nie chcialbym goscia od razu odstrzelic, to juz zupelnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATJ No tak, zniesiono karę śmierci to są efekty IP: *.koba.pl / *.koba.pl 07.05.06, 12:13 W normalnym kraju takim jak USA koleś dostaje w czapkę i przynajmniej nie ma szans na recydywę, tak jak u nas "wampir z Ochoty" który na każdej przepustce mordował jakąś babę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowany Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:24 Szkoda pieniędzy nautrzymanie ELIMINOWAĆ. Może następny pomyśli zanim coś zrobi niewłaściwego. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Do przeciwników kary śmierci: 07.05.06, 12:26 Uważacie, że takiego typa można zresocjalizować, że ma szansę na poprawę, że dożywocie to sprawiedliwy dla niego wyrok? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Dożywocie jest nieekonomiczne... 07.05.06, 12:37 po jaką cholerę utrzymywać zbrodniarza ? Jedynym rozwiązaniem alternatywnym, na któe mógłbym się zgodzić są dożywotnie, ciężkie roboty (kopalnia, kamieniołom, budowa autostrad itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Dożywocie jest nieekonomiczne... IP: *.ipt.aol.com 07.05.06, 19:40 tak,tak! dozywotnie ciezkie roboty i to w kajdanach, za suchy chleb i wode, w celi tylko prycza i kibel oraz dozor by wiezien nie mial szans targnac sie na wlasne zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
arim Re: Do przeciwników kary śmierci: 07.05.06, 13:20 Według mnie: - akurat tego typa może i można zresocjalizować, nie podano szczegółów wymaganych do stwierdzenia "można/nie można"; - uważam, że dożywocie to by był wyrok w sumie sprawiedliwy; nie dlatego, żeby była nadzieja na resocjalizację, ale dlatego, że śmierć jest zbyt prostym wyjściem z sytuacji. Ten facio musi zrozumieć, co zrobił, i odcierpieć. Jestem za psychicznym torturowaniem więźniów, których skazano na dożywocie bez możliwości skrócenia wyroku, w przypadku przestępstw ciężkich. Fizyczne torturowanie lub kara śmierci to straszny banał, gościu sra w majty ze strachu przed śmiercią przez 20 minut i finito. Przy dożywociu, porządnie potraktowany materiałem dowodowym ze swojej własnej zbrodni, co noc budzi się w zaszczanej pościeli. I tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm lina i drzewo i nic wiecej IP: *.dyn.sprint-hsd.net 07.05.06, 20:41 powiesic gnoja Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Do przeciwników kary śmierci: 07.05.06, 21:42 czy zyjac z ciagłą żądza zemsty nie stajesz sie podobnym jemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:41 oko za oko, ukradł uciąc dłoń. zabił-stracic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 13:26 W "normalnym" kraju wiezniowie nie leza na pryczach i nie ogladaja TV tylko zarabiaja swoja praca na swoje utrzymanie i "odpokutowuja" swoja wine. Ale w Polsce nie ma pracy nawet dla "normalnych" ludzi, wiec wiezniowie sie nudza :(. Nie znacie motywow, a krzyczycie "KARA smierci", wydaje sie slusznie, ale tylko !wydaje sie!. Nie macie pewnosci. P.S. kodes Hammurabiego jakos chyba przestarzaly jest, pozatym nie byl taki "super sprawiedliwy", poczytaj to sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beria Takich porwan bedzie wiecej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.06, 13:52 najszybszy sposob zarobienia grubszej kasy , rodzice maja pod reka 100-200000$ i zawsze zaplaca okup bez powiadamiania policji. Ale dotyczy to tylko tych co maja nieudokumentowane dochody ( lekarze , urzednicy , prawnicy itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lela47 Re: Takich porwan bedzie wiecej IP: *.sinus.one.pl 07.05.06, 21:43 KARA ŚMIERCI DLA ZWYRODNIALCA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lela47 Re: Takich porwan bedzie wiecej IP: *.sinus.one.pl 07.05.06, 21:55 Wszyscy którzy mają tyle miłosierdzia dla takich bestii i są przeciw karze śmierci , oby wasze rodziny nie spotkała taka tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Takich porwan bedzie wiecej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:40 to raczej nie bylo dla okupu, to są zwykli ludzie a nie jacys bardzo zamozni jak podaly media Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.atol.com.pl 07.05.06, 14:31 I ty ją wykonasz idioto? Pociągnij za spust to porozmawiamy o karze śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkur Re: Wałbrzyscy policjanci znaleźli ciało zamordow IP: *.aster.pl 07.05.06, 14:50 Co to za mania zwierzęcych odruchów. Zabijesz go i co ? Odpowiedz Link Zgłoś