konkid 09.05.06, 18:30 Braawo! następny news Mechanik Mychnik podchwycił! No widzicie jak się tu KAczek nienawidzi?! Popatrzcie proszę! Oto dowód! Ja, Michnik Nieomylnyczłowiekhonoru to mówię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.m. Re: a może No PIS. Make war? IP: 82.177.97.* 09.05.06, 19:40 "War" to już PIS robi. I w tym cały ambaras! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parol Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.e-wro.net.pl 09.05.06, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Prymitywizm objawia się niezdolnością... 09.05.06, 22:21 ...do sensownego odbioru żartobliwego happeningu. Najlepszą bronią przeciw nadętym, zakompleksionym facetom o dyktatorskich aspiracjach jest śmiech. Brawo studenci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck the duck Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:47 prymityw? współczuje ...jeśli uwazasz, że człowiek który manifestyuje swoje pooglądy to prymityw...:) mlodzi zdolni wykształceni!! wyjąda z tego karju, a ty ludzie ciemny wielb i łechc PIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.bluel.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 08:36 Jeśli aż tak wykształceni, jak wynika to z tych napisów na prześcieradłach - to niech wyjeżdżają. I to jak najszybciej. Dla słabeuszów ulegających tak łatwo ostrej propagandzie mediów nie ma w tym kraju miejsca! Najpierw trzeba dać szansę i pozwolić na wsobodny rozwój wypadków, a reagować wtedy dopiero, gdy dzieje się źle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 10.05.06, 10:44 Wiesz nie każdy tak jak ty wierzy tylko w prawdy objawio0ne w ND czy objawione przez wielkiego stratega - więc nie wszystkich swoja miarka. Studenci to w najmniejszym stopniu grupa koniunkturalistów chwalących władzę i myśle że potrafią sami dochodzić do wniosków obserwując rzeczywistość. A "nagonka mediów" o której mówisz to w demokratycznym kraju i używając nomenklatury stosowanej w demokratycznych krajach to po prostu - zainteresowanie mediów poczynaniami władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
emthommas Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię 10.05.06, 14:26 spójrz na sondę, a zobaczysz, że jesteś w mniejszości, a piszesz jakby popierających studentów była garstka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wulka Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:17 Brawo Misiu! Popieram!! i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogoncie lecha Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.06, 16:54 " Najpierw trzeba dać szansę i pozwolić na wsobodny rozwój wypadków," No to wlasnie daliscie szanse głosujac a oni do władzy Leppera i Giertycha dopuszczają. Gratuluje swiatopogladu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dos Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 18:04 I dzięki takimu myśleniu mamy to co mamy... Niech kaczory zniszczą doszczętnie to państwo, a my zareagujemy dopiero wtedy, kiedy już nie będzie co ratować! Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię 11.05.06, 09:20 Brawo Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Prymitywizm dotarł już też na uczelnię IP: *.ita.pwr.wroc.pl 10.05.06, 09:09 To nie prymitywizm, tylko zdrowy rozsądek. Może studenci nie chcą lekcji religii zamiast, np. przedmiotów pożytecznych i przydatnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-to-BUCE prymitywy to leppały, gertychy, dziwaczki i Ty IP: *.imgw.pl 10.05.06, 07:49 Nacjonalizm, zamordzie, głoopota, bezradność - cechy kierowców IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Zgadza sie ! Nic dodac, nic ujac ! IP: *.cybernet.ch 10.05.06, 20:04 "Nacjonalizm, zamordzie, gloopota, bezradnosc - cechy kierowców IV RP" Nic dodac, nic ujac ! I w dodatku jeszcze z dziadowatymi pretensjami... Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Prawicowy rektor zajmie się nimi 10.05.06, 12:07 Gość portalu: m.m. napisał(a): > "War" to już PIS robi. I w tym cały ambaras! Myślę, że znany z ultraprawicowych poglądów rektor Politechniki Wrocławskiej zajmie się studentami którym nie podoba się pisowsko-elperowskie oszołomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z PWr Re: Prawicowy rektor zajmie się nimi IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 11.05.06, 10:36 Dlaczego miałby "się zająć"? Gdyby odbijał sobie na nas swoje polityczne poglądy, to PWr nie zgłosiłaby gotowości do strajku studentów, jaki był w planach po pierwszej serii kłótni z cyklu PiS-PO. Odpowiedz Link Zgłoś
ryback [...] 09.05.06, 18:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop to niewiarygodne jaką szmatą staje się wybiórcza IP: *.chello.pl 09.05.06, 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: to niewiarygodne jaką szmatą staje się wybiór IP: *.e-wro.net.pl 09.05.06, 21:41 > to niewiarygodne jaką szmatą staje się wybiórcza Staje się? Jest od dawna! I dlatego na łeb spada jej sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: to niewiarygodne jaką szmatą staje się wybiór 10.05.06, 10:35 > > to niewiarygodne jaką szmatą staje się wybiórcza > > Staje się? Jest od dawna! I dlatego na łeb spada jej sprzedaż. To po co się tutaj szmacicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: to niewiarygodne jaką szmatą staje się wybiór IP: *.magit.com.pl 11.05.06, 15:57 jaka jest różnica międzywieżą Eifla a Pałacem Kultury- taka jak między "Soir de Paris" a PiSsoir Varsovie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks SprÓbuj się nauczyć ortografii, kolego IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 20:24 > heheheh czciciele wolności wpusccie sobie wiecej arabow to zrobia z wami > pozadek za pare lat , gorszy będzie poRZądek analfabetów, którzy do szkoły mieli pod górę ale mają ambicje co najmniej premierowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: SprÓbuj się nauczyć ortografii, kolego 09.05.06, 20:43 Gość portalu: drinks napisał(a): > gorszy będzie poRZądek analfabetów, którzy do szkoły mieli pod górę ale mają > ambicje co najmniej premierowskie. A kto tu jeszcze wspomina premiera Leszka Millera - absolwenta zasadniczej szkoły zawodowej w Żyrardowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks :-))))))))))))))))))))))))))))))) )) IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 20:46 Myślałem raczej ogólnie o tego typu ludkach, ale celna uwaga, Miller też podpada pod moją definicję. Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: :-))))))))))))))))))))))))))))))) )) 09.05.06, 20:54 To bym jeszcze wspomniał premiera o podobnie niskim jak Lepper wykształceniu (średnie), czyli Tadeusza Mazowieckiego (także tylko matura). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Tu przesadziłeś, Mazowiecki to nie Miller..... IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 21:03 > To bym jeszcze wspomniał premiera o podobnie niskim jak Lepper wykształceniu > (średnie), czyli Tadeusza Mazowieckiego (także tylko matura). Mazowiecki to jeden z tych polityków, z których obecni powinni brać przykład. Zresztą te pierwsze Sejmy w ogóle jakieś lepsze były...Pisząc o tych, co do szkoły mieli pod górę nie myślę źle o ludziach po zawodówce, tylko o tym, że niektórym i studia nie pomogą w nabraniu rozumu, uczciwości itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Tu przesadziłeś, Mazowiecki to nie Miller.... 10.05.06, 02:48 No, lepsze były. Niby Polska Partia Przyjaciół Piwa tam była, a jednak dało się normalnie pracować... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryback alternattywa jest PO ? 09.05.06, 18:37 -podatek liniowy 15 -podniesc plebsowi ,dac durczokowi i lisowi ,biedni maja po 60 tys mc .napewno kogos zatrudnią (w niemczech bo kupia merolka,albo na karaibach). -akcja LAS zalesic caly kraj dzialaczom PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monada Pomysl dla sytuacjonistow wroclawskich... IP: 5.3.* / *.kuleuven.ac.be 09.05.06, 18:57 A moze by tak tradycyjna parade studencka przeksztalcic w mala manifestacje anty-giertychowa? Skoro nastroje i poezja juz sa, to zwyczajnie wystarczy kilka transparentow. Parade na Parde...I tylko krok od momentu, gdy sytuacje leza na ulicy do chwili, gdy to ulica staje sie sytuacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks A ty umiesz choć trochę liczyć? IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 21:47 > -podatek liniowy 15 -podniesc plebsowi Jaki podatek doch. od os. fiz. płacą w tym kraju dorośli ludzie? Mniej niż 15% czy więcej? Czy 19 to mniej od 15 i taki podatek był by podwyżką? Napisz coś, bo nie wiem, czy w ogóle wiesz, co piszesz. > dac durczokowi i lisowi ,biedni maja po 60 tys mc Zawiść ludzi w tym kraju wobec tych, którym się udało, którzy coś potrafią i dobrze zarabiają jest nieprawdopodobna. Kaczory potrafiły na tej zawiści zagrać i mamiąc ludzi "solidarną" Polską wkręcili się na stołki....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwach Inside Ja mam lepsze ! IP: *.nycmny83.covad.net 09.05.06, 18:52 Motha Kwacha Fucka Kwach-Hole Ducka screwed Kwacha nic mi juz do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wish Re: Ja mam lepsze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:55 wysil sie bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale ale jak giertych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.06, 19:16 minister minister edukacji dowali płatne studia i zabierze dopłaty do akademików to rozpocznie sie płacz wśród braci studenckiej, oj sie rozpocznie, miłego strajkowania, mam nadzieje, że może on sie na to odwazy. !!!!!PŁATNE STUDIA!!!!! and fuck the donald duck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Re: No PIS. Make love IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 09.05.06, 19:24 zmanipulowane przez lupeninteligenckie medie, łże studenci nawet w mym rodzinnym miescie poddaja sie lewackim knowaniom salonu, inspirowanym przez dziadka Tuska i niecna kppowska agore!! -- Lewy Sierpowy Glos PATRIOTY(C)na Twoim Monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: No PIS. Make love 09.05.06, 21:03 Zakaz krytykowania Partii Rządzącej już w tym kraju mieliśmy. Powtórki nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taglinda No PIS. Make galba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:07 galba, jesteś genialny. Pozwól mi na kopiowanie twego postu, bo wyszedł ci wielce udatnie. Tylko czy ta zgryźliwa ironia była zamierzona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LowMan Re: No PIS. Make love IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 09:55 Galba, Ty jesteś z Wrocławia? Leppiej poszukaj sobie innego miejsca w Polsce, bo to miasto nie jest dla Ciebie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: No PIS. Make love IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 09.05.06, 19:30 ja badziej niż on ninawidzę KACZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:11 popieram kazda forme protestu przeciwko temu bagnu kaczynsko-giertycho-lepperowemu. jestem gotowy zeby wyjsc na ulice i protestowac, zrzec sie obywatelstwa albo dac zwyczajnie w morde wszyscy normalni ludzie powinni zbierac sie na wiecach protestacyjnych. czuje sie jak w kraju lukaszenki Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq Re: No PIS. Make love 09.05.06, 23:03 > popieram kazda forme protestu przeciwko temu bagnu kaczynsko-giertycho-lepperow > emu. Np. powieś się. Gazety będą miały o czym pisać. :) > jestem gotowy zeby wyjsc na ulice i protestowac, zrzec sie obywatelstwa albo d > ac zwyczajnie w morde > > wszyscy normalni ludzie powinni zbierac sie na wiecach protestacyjnych. czuje s > ie jak w kraju lukaszenki Zrzeknij się jak najszybciej i jedź dawać w mordę na Białorusi, najlepiej OMONowcom. Po kontakcie z tamtejszą milicją dowiesz się, że jednak nie czułeś się tu 'jak w kraju lukaszenki'. (Przepraszam, nie wytrzymałem...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Hehehe, brawo studenci! Tak trzymać! IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 20:26 Jeśli obecne pokolenie polityków w większości jest zdegenerowane i zdemoralizowane, może młodzi ludzie kiedyś wprowadzą prawdziwą odnowę moralną do polityki..... O ile wcześniej nie uciekną przed Populizmem i Socjalizmem podanym z sosem z rydzyków....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccx Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:29 misio123.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?5,2005 Odpowiedz Link Zgłoś
galba A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... 09.05.06, 20:31 ... raczej opozycji? Bo mnie się zdaje, że prezentacja chamstwa tych ludzi wieszających takie żałosne transparenty ("fuck" - szczyt salonowego obycia) raczej zniechęca do reszty Polaków do swołoczy układowej. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... 09.05.06, 20:36 galba napisał: > ... raczej opozycji? > > Bo mnie się zdaje, że prezentacja chamstwa tych ludzi wieszających takie > żałosne transparenty ("fuck" - szczyt salonowego obycia) raczej zniechęca do > reszty Polaków do swołoczy układowej. > Galba , życzę zdrowia gdy na rozum za późno. Brawo studenci, wy jesteście przyszłością narodu. Gdy wkroczycie w życie zawodowe po kaczyźmie nawet już smród nie pozostanie na śmietniku historii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet-ka Re: A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:49 Przyłączam się do życzeń. Stanowczo za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
galba "przyszłość narodu"... 09.05.06, 20:55 Nie zna innych słów niż wulgarne, których by można było użyć w debacie politycznej... To może lepiej by było gdyby ta przyszłość narodu gremialnie złożyła wnioski o rezygnację z obywatelstwa... > galba napisał: > > > ... raczej opozycji? > > > > Bo mnie się zdaje, że prezentacja chamstwa tych ludzi wieszających takie > > żałosne transparenty ("fuck" - szczyt salonowego obycia) raczej zniechęca > do > > reszty Polaków do swołoczy układowej. > > > Galba , życzę zdrowia gdy na rozum za późno. > > Brawo studenci, wy jesteście przyszłością narodu. Gdy wkroczycie w życie > zawodowe po kaczyźmie nawet już smród nie pozostanie na śmietniku > historii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Re: "przyszłość narodu"... 09.05.06, 22:05 galba napisał: > To może lepiej by było gdyby ta przyszłość narodu gremialnie złożyła wnioski o > rezygnację z obywatelstwa... Dlaczego studenci mieliby wyjechać? Czy uważasz, że jeszcze za mały mamy w kraju odsetek ciemnego motłochu? Sam sobie wyjedź na Białoruś. Tam rządzi facet o podobnej mentalności do twojego idola na krótkich nóżkach, tyle że lepiej mu to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony4 Re: "przyszłość narodu"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:41 Galba zwłaszcza twoi żałośni kumple piszący dla PiS na tym forum są szczytem kultury, zwłaszcza the.bill1, pozlotemu, m15, poglodek. A tobie też się zdarza zapomnieć co to kultura, więc się chłopie nie wymądrzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.05.06, 20:43 BUAHAHAHAHA fan burych suk i dawania w papę sie znalazł Pozdro dla tek i smacznych kiełbasek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Swołocz układowa to PIS+LPR+Samocośtam? IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 20:44 >...żałosne transparenty... żałosne jest zakompleksienie dużej części narodu doszukującego się wszędzie wokoło "swołoczy układowej"...... Odpowiedz Link Zgłoś
galba W domu też tak się wyrażasz? 09.05.06, 20:53 "Fuck" - czy tak witasz się za swoimi rodzicami? Bo rozumiem, że jesteś zachwycony takim poziomem zezwierzęcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Brawo, trudny wyraz, napisałeś bez błędów....... IP: *.magma-net.pl 09.05.06, 20:58 > "Fuck" - czy tak witasz się za swoimi rodzicami? Bo rozumiem, że jesteś > zachwycony takim poziomem zezwierzęcenia... Fuck dowodem zezwierzęcenia???? Zwierzęciem jest ten gość, co zabił dziecko w Boguszowie a nie studenci, którzy buntują się przeciw oszołomom i kłamcom rządzącym naszym krajem. Fuck jest przekleństwem, w domu nie przeklinam, bo mam dzieci, ale w pracy zdarza mi się - chcesz powiedzieć, że nie zdarza ci się przekląć? Święty jakiś cy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Brawo, trudny wyraz, napisałeś bez błędów.... IP: *.sympatico.ca 10.05.06, 01:09 popieram galbe! wydaje mi sie ,ze ty "drinks" tez jestes takim szczeniakiem,wiec mnie nie dziwi bo bym tez tak zrobil jak ten gosc; podle szczeniaki za bardzo sobie pozwalaja teraz wszedzie-zadnego respektu w stosunku do ludzi doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... 09.05.06, 21:41 Przyjacielu. Palenie kukiel prezydenta Walesy przez Kaczynskich, faszystowskie imprezy i akcje uliczne Mlodziezy Wszechpolskiej z udzialem organmizowanych przez nich chuliganow, ze o bojowkarskich akcjach pana Leppera na roznych polach od drog po parlament na przestrzemni ostatnich kilkunastu lat nie wspomne. I jeszcze moznaby wymieniac. Przy tym, te niewinne zarty, to male pifko. W sumie ci studenci to zbyt kulturalni ludzie, by nawiazac dialog jak rowny z rownym z obecna wladza. Zwykli ludzie, nie czuja sie zbyt pewnie gdy musza rozmawiac z kryminalistami i kibolami. Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq Re: A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... 09.05.06, 22:40 > imprezy i akcje uliczne Mlodziezy Wszechpolskiej z udzialem organmizowanych > przez nich chuliganow, ze o bojowkarskich akcjach pana Leppera na roznych Nie wiem czy dobrze rozumiem, porównujesz studentów do MW i Leppera? Myślę, że od studentów należy wymagać nieco wyższego poziomu niż 'f*ck'... Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: A takie newsy to szkodzą PiSowi czy... 09.05.06, 23:27 Porownuje. I staram sie pokazac jak wielka jednak przpasc dzieli oba zdarzenia. Szczegolnie w kotekscie falszywego oburzenia pana galby. Uwazam, ze owa drobna zartobliwa, choc dla niektorych swiadczaca o niezbyt dobrym smaku akcja, nijak sie ma do bojowek Leppera i MW, ktore po prostu posuwaja (badz posuwaly sie) sie do lzenia i jakby na to nie patrzec akcji z udzialem przemocy. Roznica poziomow jest tu ewidentna. Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a lepsze to niz 09.05.06, 22:09 oslawione juz 'spieprzaj dziadu'. po pierwsze, bo po angielsku i nie wszyscy ten jezyk znaja, wiec sie nie obraza za takie dosande slowo - przykladu szukac daleko nie trzeba - coniektorzy potrafia tylko po angielsku powiedziec yes, yes, yes... a inni kwakajacy jeszcze mniej, wiec ja bym sie takiego salonowego chamstwa nie obawiala. wiekszym chamstwem jest to spieprzaj bo po polskiemu wszyscy w tym ciemnogrodzie rozumieja (chyba) od dzisiaj oprocz wplaty na Komitet Rodzicielski obowiazkowo wprowadza sie wplate na radio MaRyja. Kuń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: lepsze to niz IP: *.sympatico.ca 10.05.06, 10:36 e.v.q.a - nie badz naiwna,ze ktos nie zna innych jezykow? spieprzaj - to jest spieprzaj, a fuck off - to spier papier, pier 1,od stosunkuj sie! dlaczego wy wszyscy tacy madrzy nie byliscie za komuny? byliscie - bo nia byliscie! i to jest sedno sprawy! wszystkich oszukiwaliscie,byle tylko byc przy korycie i ryliscie jak te wieprze i nadal ryjecie! propozycja dla nowego ministra rolnictwa: wszystkie wieprze na rzez! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Nie podoba się - nie czytaj. 09.05.06, 21:10 I nie korzystaj z gościnności tych "idiotów" wyzywając ich na ICH forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Mam wrażenie, że pismaki GW idiocieją! Mylę s IP: *.chello.pl 09.05.06, 21:39 Mylisz się, to ty idiociejesz, choć to prawie niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: No PIS. Make love 09.05.06, 21:09 Bez względu na to, jak ocenia się poszczególnych aktorów sceny politycznej mamy w tym kraju (wciąż) wolność słowa i każdy ma prawo krytykować to co mu się nie podoba. Studenci robią to na swój sposób i dobrze. Zakaz krytyki władzy już mieliśmy i starczy, nigdy więcej. Jak to jest, że w USA publicznie naśmiewa się (często mało wybrednie) z urzędującego prezydenta i wszystko jest ok, a u nas każdy żart z władzy to nieomal zamach stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a Re: No PIS. Make love 09.05.06, 22:11 dlaczego? proste: bo kaczki najbardziej lubia kamasze. ot co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekzbawarii Re: oto poziom lewicy IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.06, 21:20 jeszcze nie widzialem aby w ten sposob prawicowa mlodziez ,radio maryjalub "prymityw lepper" krytykowali kwasniewskiego i inych towarzyszy... no coz ,to jest tak zwana polska akademicka inteligencja..ktora "sponsoringiem" zarabia na studia ,a potem studjuje socjologie i mowi o moralnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: oto poziom lewicy IP: *.chello.pl 09.05.06, 21:41 Typowa prawicowa hipokryzja, szkoda gadać, prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taglinda oto poziom rydzykownych pieniaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 09:18 ciebie to chyba kurski w teczce wiózł na liście jakiej, co? Posądzenie o studiowanie za "sponsoring" (czyli prostytuowanie się) tych, co mieszkają w akademikach to ... ciekawa idea. A może dla przeciwwagi zauważyć, że służba ministrantów do mszy to sposób na zaspokojenie pedofilskich ciągot księży? No bo przecież były takie afery w Stanach,, i w Irlandii, i u nas też. To dwa stwierdzenia, podobnie ogólne. I podobnie nieprawdziwe. Odrzucisz jedno z nich czy oba? Co ty chłopcze na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renifer Lopez Re: oto poziom lewicy IP: 158.75.4.* 10.05.06, 10:14 OOO, a zapomnialo sie 'happeningi' mlodziezowek prawicowych, jak chocby obrzucenie Kwasniewskiego jajami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: oto poziom lewicy IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 11.05.06, 10:54 No tak... o dawaniu w papę, burych sukach (to dopiero perełka) zapomniałeś. To się przecież wytnie. A tak na marginesie - te hasła zostały napisane przez studentów politechniki - jak znajdziesz uczelnię techniczną, na której studiuje się socjologię to daj mi znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giorge To jest o Donaldzie? IP: 217.153.99.* 09.05.06, 21:33 Kaczor Donald! Donald duck - kwak kwak kwak - fuck fuck fuck! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: To jest o Donaldzie? 09.05.06, 21:58 Anonimowy PiSuarku umiesz pływac? To odpłyń stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nik Czy Gazeta lubi babrac sie w G...WNIE ? IP: 82.139.44.* 09.05.06, 22:17 Czy nie mozna pisac o czyms powazniejszym i ciekawszym, niz tylko o paru glupkach studencikach (co to czesto jeden skrypt przeczytali), obrazajacych w tak prymitywny sposob glowe Panstwa? Czy Gazecie brak juz pieniedzy na zatrudnienie wartosciowych dziennikarzy, czy tez taki prikaz dostali od wlasciciela gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Re: Czy Gazeta lubi babrac sie w G...WNIE ? 09.05.06, 22:29 Gość portalu: C-nik napisał(a): > Czy nie mozna pisac o czyms powazniejszym i ciekawszym, niz tylko o paru > glupkach studencikach (co to czesto jeden skrypt przeczytali), obrazajacych w > tak prymitywny sposob glowe Panstwa? No pewnie, studia uczą jedynie samych głupot! Niech żyje ciemnota! Lepper na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Czy Gazeta lubi babrac sie w G...WNIE ? 10.05.06, 02:37 Gość portalu: C-nik napisał(a): > Czy nie mozna pisac o czyms powazniejszym i ciekawszym, niz tylko o paru > glupkach studencikach (co to czesto jeden skrypt przeczytali), obrazajacych w > tak prymitywny sposob glowe Panstwa? Prymitywny?! To spróbuj udowodnić przed sądem, że inkryminowany zakaz kwakania dotyczy... Głowy Państwa! I bardzo bym chciała usłyszeć Twój wywód, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq Pokazane wybiórczo 09.05.06, 22:29 Cytat: "Akcja wywieszania prześcieradeł nie była z założenia polityczna. Organizacja studencka "Bajer", która dostarczyła materiały, statutowo jest apolityczna. Oprócz tych "politycznych", w oknach akademików pojawiło się wiele innych prześcieradeł, między innymi "Dom starców poddaje się ostatni" na domu doktorantów." A nie było ciekawszych niż te 3 pokazane? ;) I te hasło 'f*ck the duck', piękny poziom, młodzi, wykształceni... Odpowiedz Link Zgłoś
sierus Re: No PIS. Make love 09.05.06, 23:32 Hm, no można uznać, że to zabawne. Nie sprzeciwiam się akcji ale nie w pełni zgadzam się z środkami. Sięganie po hasło "Fuck the duck" jest trochę niskich lotów. Wystarczy, że politycy ostatnio zaniżają poziom. Taki przekaz z pewnością nie wywoła jakiejś refleksji wśród właściwych adresatów powyższych napisów. Z pewnością brać studencką stać na manifestowanie swojego niezadowolenia w nieco ciekawszy i bardziej przemyślany sposób. s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trykuśmik Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:41 'Sylwia: - Nie miałyśmy koncepcji na to, co namalować. Zaczęłyśmy od pacyfki. Pomysł na resztę pojawił się później.' Ja to tak nie wiedziałam co namalować, a może pacyfke bo to zawsze modne, a może 'nielubiekaczora' bo jeszcze modniejsze i w TVN było? Taką mam koncepcje żeby manifestować, nie wiem jeszcze co manifestować ale tak przeciwko dyskryminacji i nietolerancji żeby było, a mówią że 'nielubie kaczora' to takie otwarte, no to namalowałam. Ja sama, to znaczy myśmy namalowali. Jeszcze może namaluję 'nie płakałam po papieżu', bo to też ostatnio w telewizji było. To też przeciwko uprzedzeniom i dyskryminacji gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:46 >pewnością brać studencką stać na manifestowanie swojego niezadowolenia w nieco > ciekawszy i bardziej przemyślany sposób. oczywiście, ale potrzebują POdkładki by zrobić jakikolwiek projekt. należy się radować, że mimo braku POdkładek zakupionych w AO wybrali słuszne hasło i mają już publikację w czołowej, opiniotwórczym czasopiśmie. Odpowiedz Link Zgłoś
monique34 Re: No PIS. Make love 09.05.06, 23:58 A czego oczekujesz? Jak w Paryżu '68? 'Bądźcie realistami - żądajcie niemożliwego'? Nie ten poziom dyskursu ideolo-politycznego. Jak oni nam 'w papę' i 'w kamasze, bure suki', to my im 'fuck the duck'. Piszę my, choć studia skończyłam parę dobrych lat temu (nie, nie za komuny). My byliśmy przerażeni prezydentem Wałęsą, który w porównaniu jawi się mężem stanu. A tak swoją drogą poziom elity rządzącej maleje w postępie geometrycznym, podobnie jak poziom wykształcenia młodych ludzi. Ja jednak wierzę w studentów i trochę im zazdroszczę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trykuśmik Re: No PIS. Make love IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:12 ideolopolitolo! Byłem w Paryżu w 68, tam to się dopiero bure suki w kamasze wsadzało. nie to co tutaj, PAnie. Tam żądałem niemożliwego i... mówisz, masz! a tu?! nie ten poziom ideolo! Ale wszystko idzie w cyrkularnym postępie geometrycznym, wszystko! I tego im nie zazdroszczę ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: No PIS. Make love IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 11.05.06, 10:59 Wiesz... problem polega na tym ze kulturalne sposoby zazwyczaj nie skutkują. A jeśli politycy "zniżają poziom" to studenci tylko się do tego dostosowują ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: No PIS. Make love IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.05.06, 23:53 Studenty w kamasze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Brawo Wittigowo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 00:22 Jak zwykle Teki stają na wysokości zadania :-). Szkoda, że mnie tam już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: No PIS. Make love IP: *.acn.waw.pl 10.05.06, 00:35 Chamstwo i prymityw. Typowe dla czytetelników gazety wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: No PIS. Make love IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.05.06, 04:50 Czy powstały jakieś nowe bojówki/ młodzieżą można łatwo manipulować zakładam ze zaczną wreście myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale jazda! Re: No PIS. Make love IP: *.um.lublin.pl / *.um.lublin.pl 10.05.06, 07:44 Ale news! Odpowiedz Link Zgłoś