efka 21.10.01, 22:35 Czy ktoś wybiera się na wystawę dzieł prawie wszystkich Hieronima Boscha w Museum Boijmans Van Beuningen w Rotterdamie? Ekspozycja do 11 listopada. Czy może ktoś już był ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pafik Re: Bosch w Rotterdamie IP: *.kom-net.pl 22.10.01, 00:00 efka napisał(a): > Czy ktoś wybiera się na wystawę dzieł prawie wszystkich Hieronima Boscha w > Museum Boijmans Van Beuningen w Rotterdamie? Ekspozycja do 11 listopada. Czy > może ktoś już był ? Bylem... niestety tylko pod drzwiami. Powod? Brak wczesniejszych informacji na ten temat spowodowal - co sie okazalo ex post - zle rozlokowanie srodkow posrod rozne przyjemnosci. Bilet moze niespecjalnie drogi, ale mimo wszystko. Od kolezanki wiem jednak, ze warto, co wcale mnie nie pociesza :( Dobrze chociaz, ze na okladce plyty "Aion" Dead Can Dance jest fragment "Ogrodu rozkoszy" - przynajmniej jednego Boscha mam zawsze pod reka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Bosch w Rotterdamie IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 22.10.01, 03:53 Goraco polecam,dosyc dawno ogladalem dziela Boscha, wystawione w Victoria & Albert Museum w Londynie.Potem juz tylko w poszczegolnych muzeach swiata.Zebrane na wystawie to rzadka okazja. Odpowiedz Link Zgłoś