Dodaj do ulubionych

myjcie się!!!!

19.05.06, 11:27
kochani wrocławianie
ze względów finansowych zmuszona jestem przemieszczać się po mieście
komunikacją tramwajową bądź autobusową.i co????tłok na dworze +20stopni
laseczki porozbierane chichotają wesolutko w tramwaju włosy pod pachami
nieogolone i smród dosłownie!!!!ludzie woda jest droga ale myjcie się nie
jeździcie sami
Obserwuj wątek
    • kszychol Re: myjcie się!!!! 19.05.06, 11:35
      Cosik mnie siem wydaje, że tak jak Ty oszczędzasz jeżdżąc komunikacją miejską,
      tak one oszczędzają na wodzie ;)
    • bunia_bunia askakilera 19.05.06, 11:56
      wyprzedziłas mnie wątkiem juz miałam to ze dwa tygodnie wcześniej napisać
      POPIERAM W 100% myjcie sie a nie litr perfum na spocone ciała
    • Gość: tomek Re: myjcie się!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:03
      Trzeba przyznać, że niektórzy wyglądają i pachną naprawdę estetycznie. Ja
      nazywam takich ekologami - oszczędzają wodę i nie zanieczyszczają jej swoimi
      wydzielinami i brudami :) Szczególnie ponętnie wyglądają panie z afro pod
      pachami, faceci lubią mieć żółte plamy pod pachami i miesięczny smalec na włosach.
    • Gość: blou1 Re: myjcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:07
      To samo do panów!!! Odorek papierosowy zmieszany z zapachem wczorajszej imprezy.
      Jeżeli już delikwent jest "dzisiejszy" spod garnituru wydobywa się zapach potu
      zmieszany z wodą toaletową.
      Inna rzecz to młodziki którzy przed wejściem do tramwaju wyrzucają puszkę po
      piwie, też wydzielają niezbyt miłą woń.
      Pozostaje Ci współczuć trudnej sytuacji i konieczności poruszania się
      komunikacją miejską.
      • Gość: paseżer mpk Re: myjcie się!!!! IP: *.e-wro.net.pl 19.05.06, 16:01
        ale kto wam karze wąchać innych?!
        może jestescie jakimiś dewiantami?
        mi żaden zapach nie przeszkadza , a jak komuś przeszkadza to niech bierze
        taksówkę!!!
        • Gość: 666 Re: myjcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 16:24
          właśnie. jak komuś przeszkadza, że tramwajami jadą cuchnące wieśniaki, to niech
          jedzie taksówką, rowerem lub piechotą zapitala.
          • Gość: kizior Re: myjcie się ziomalki!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.06, 18:03
            ziomalki z małych miasteczek też jeżdżą mpk w tygodniu bo ziomale z miasta wożą
            je furami dopiero w weekend.I dopiero wtedy ziomalki się myją:)))))))
    • Gość: 1950 Re: myjcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:52
      POLECAM ROWER NA TE UPALNE DNI! Raz że nikt (nic?) nie śmierdzi, dwa że nie
      trzeba płacić za bilet, a trzy że trochę schudniesz :)
      • Gość: smierdziele Re: myjcie się!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:13
        a nie wydaje sie wam ze przesadzacie, .... przeciez jak ktos wraca z pracy
        nawet tej biurowej, czy z załatwiania różnych spraw "na mieście" ,lub z zajęć
        szkolnych to jest taka możliwość "NIBYCZYŚCIOCHY" , że się spoci....więc wsiada
        w tramwaj i jedzie do domu nie żeby śmierdzieć dalej lub by oszczędzać wodę ale
        m.in. po to by się umyć......tak ciężko WAM zrozumieć taką kolej
        rzeczy????....niech się wam zakoduje, że ludziska nie będą się myć w fontannie
        w rynku żeby czasem nie urazić czyichś nozdrzy w tramwaju ale właśnie w domu do
        którego muszą jakoś dotrzeć.. . ( a młodzież szaleje więc się poci, to
        proste)......wiem, że taki zapach to nic przyjemnego ale też nic przyjemnego
        wysłuchiwać takich bezsensownych narzekań !!!!!
        • Gość: wiwan Re: myjcie się!!!! IP: *.magma-net.pl 20.05.06, 18:34
          ależ chodzi o smród długochodowany,wielodniowy,zasiedziały.taki od
          soboty.wszakże w sobotę sie kąpie i robi pranie....
    • Gość: sum Re: myjcie się!!!! IP: *.os1.kn.pl 19.05.06, 18:16
      Lepiej jeździć 20 letnim maluchem niż jakimkolwiek pojazdem MPK. Chyba że ktoś
      lubi przeżycia rodem z subkontynentu indyjskiego.
    • agouti Re: myjcie się!!!! 19.05.06, 18:21
      Ciemny wrocławski lud zdaniem władzy nie zasłużył na pojazdy z klimatyzacją,
      dlatego przez następne pół roku będziecie się gotować w "supernowoczesnych"
      wehikułach volvo z mikroskopijnymi okienkami. Ale nie martwcie się, już niedługo
      pojeździcie sobie na saneczkach!
      • djbrunon Re: myjcie się!!!! 20.05.06, 18:51
        no wiecie ale trzeba sie myć, sam jestem czysciochem ale szlag mnie trafia jak
        pijaczki jeżdza i zjefajny won maja ze szkoda gadac. Mycie nie skraca zycie
        tylko smród skraca zycie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka