Dodaj do ulubionych

Nowe okna i parapety w piwnicach

20.05.06, 09:22
W piwnicach przy Białowieskiej wymienili okna i parapety. Czy może mi ktoś
wytłumaczyć po jaką cholerę te parapety są takie wielkie że wystają chyba z
30 cm za okno? Czy nie było mniejszych i co za tym idzie pewnie tańszych? I
kto za to zapłaci?

Czy może mi ktoś uzasadnić logicznie sens zakupu takich dużych parapetów?
Obserwuj wątek
    • wojak-wroc Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 20.05.06, 18:33
      pierwsze pytanie to poco parapety w piwnicach czy ktos tam stawia np. kwiatki?? a te okna sa plastikowe??
      pewnie z naszej kasy to zapłacili za niepotrzebny wydatek :(
      • z_bialowieskiej Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 21.05.06, 11:26
        Okna jak okna. Nie wiem z czego są ale były stare i dobrze że je wymienili, bo
        już były rozpadające się ale z tymi parapetami to jakieś nieporozumienie.......
        • katja7 Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 24.05.06, 09:45
          Okien i parapetów nie widziałam ale z kotami coś w końcu można by było zrobić.
          Podczas mojej ostatniej wędrówki do piwnicy minęło mnie co najmniej 10 kotów
          spacerujących nad głową po rurach. Niezbyt przyjemne. Nie mówiąc już o smrodzie
          przy wejściu na klatkę schodową. No i o załatwianiu się kotów do piaskownicy
          przez moim blokiem.Fuj!
          • wojak-wroc Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 31.05.06, 23:16
            Podziękować trzeba tym dziadka i babcia za dokarmianie .Dlatego jest tyle kotów w piwnicach i jeszcze nic nie robią tylko czekają aż przyniosą im żarcie ://
            • adminn Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 03.08.06, 14:52
              A ja ostatnio widziałem jak kot złapał myszę :) Chwała mu za to :) ale nie był
              to kot piwniczny tylko domowy, bo miał obrożę.
            • stryjo1 Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 06.08.06, 22:59
              ale za to jcy mili pracownicy!! poznałem kilu!! spoko są!! lepszych nigdzie nie
              znajdziecie!! a jak dokładnie wszystko robią!! przyjżeliście sie jak dobrze
              zamontowane i obrobione są te okna!! extra, przynajmniej mi sie podoba :P ale z
              tymi okienkami dla kotów to przesadzili!! może jeszcze dla szczórów zrobią?!
              też se wymyslili!!
              • kaschtan Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 06.08.06, 23:14
                Tak, tak! święta racja! Ci pracownicy są świetni! Bardzo solidnie montują i
                obrabiają okna które też są świetnej jakości, to dlatego są aż z nowej rudy, z
                bardzo pożądnej firmy. gorąco polecam tę firme!
                • stryjo1 Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 06.08.06, 23:20
                  no masz racje "kashtan" a jakie oni maja poczucie chumoru!! nikt takiego
                  niema!! to naprawde pożądna firma!! i że jeszcze z tak daleka przyjeżdżaja aż
                  tu !! że m sie chce!!
                  • adminn Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 09.08.06, 17:26
                    Oooooo tak! Jacy porządni i jakie ładne okna :P ....

.... a o co chodzi z tymi pochwałami? :)
                    • stryjo1 Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 12.08.06, 17:11
                      po prostu dobrzy pracownicy zasłużyli n pochwały!! no nie??
                      • kaschtan Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 15.08.06, 15:32
                        właśnie, należą im się pochwały za to co robią, ta ekipa która przyjechała w
                        sierpniu jest najlepsza, to są świetni fachowcy!
                        • z_bialowieskiej Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 17.08.06, 16:53
                          Nie ma takiej możliwości. W Polsce świetnie pracują tylko politycy.
                          A tak swoją drogą to czy przy montażu tych okien nie wdychacie przypadkiem za
                          dużo jakichś podejrzanych substancji? :)
                          • kaschtan Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 02.09.06, 19:51
                            jedyne co tam sie wdycha to smród kotów.
                            • z_bialowieskiej Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 02.09.06, 23:45
                              To i tak dobrze, bo widziałem już piwnice gdzie koty uciekły bo tylko mocz żuli
                              czuć. Dobrze że to nie na Popowicach.
                              • kaschtan Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 05.09.06, 13:52
                                W niektórych piwnicach na popowicach też można spotkać żuli.
                                • z_bialowieskiej Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 05.09.06, 16:00
                                  > W niektórych piwnicach na popowicach też można spotkać żuli.

Na Popowicach????? Nie ma takiej możliwości! To porządne osiedle! ;)
                                  • kaschtan Re: Nowe okna i parapety w piwnicach 07.09.06, 10:25
                                    A jednak, w jednej z piwnic spotkałem żula, biedakowi sen przerwałem;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka