Dodaj do ulubionych

Jak ustalić miejsce pracy lekarza

IP: *.wro.vectranet.pl 03.06.06, 15:47
Czy NFZ albo Izba Lekarska we Wrocławiu ma taki rejestr, ktoś wie? To znaczy,
zeby na podstawie nazwiska ustalić, gdzie przyjmuje dany lekarz. Znalazłam
tylko rejestr uprawnionych do wykonywania zawodu, a to mi nie jest potrzebne,
bo wiem, że lekarz którego szukam wykonuje zawód, ale chce się dowiedzieć,
gdzie się wyniósł z mojej przychodni
Obserwuj wątek
    • corte Re: Jak ustalić miejsce pracy lekarza 05.06.06, 19:43
      Proszę podać dane lekarza, postaramy się pomóc
      • Gość: gośka18 Re: Jak ustalić miejsce pracy lekarza IP: *.wro.vectranet.pl 05.06.06, 21:31
        Chodzi mi o 2 lekarzy (oboje z Wrocławia)

ortopeda - Cezary Bogda
        radiolog - Maria (albo Magdalena, nie pamiętam dokładnie) Sankowska

przede wszystkim zależy mi na tym ortopedzie - jakaś przychodnia, prywatny
        gabinet, szpital niekoniecznie, bo potrzebuję opieki ambulatoryjnej, nie
        operacji (jeszcze nie ;))
        Będę bardzo wdzięczna za pomoc i dziękuję za zainteresowanie
        Gosia
        • e-medyk Re: Jak ustalić miejsce pracy lekarza 06.06.06, 17:54
          Maria Sankowska pracuje w Szpitalu MSWiA, ma zarejestrowaną Praktykę
          Indywidualną przy ul. Bacciarellego 51/2
          Cezary Bogda - nie figuruje w rejestrze DIL-u z gabinetem prywatnym (mogło się
          to jednak zmienić, bo czasami ma on dziury), pracuje prawdopodobnie w Szpitalu
          na Koszarowej - radze zadzwonic do sekretariatu oddziału i zapytać o gabinet
          prywatny albo doktora.
          Wkrótce na e-medyku będą bezpłatne wizytówki lekarzy, zapraszam do odwiedzin i
          pozdrawiam
          • Gość: gośka18 Re: Jak ustalić miejsce pracy lekarza IP: 88.156.80.* 06.06.06, 19:12
            Dzięki serdeczne :) Byłam na Waszej stronie i jestem pod wrażeniem
            profesjonalizmu i ambitnych założeń. Życzę powodzenia w rozwijaniu serwisu.
          • Gość: Maja.M Re: Jak ustalić miejsce pracy lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:55
            Portal e-medyk ok, ale czemu ciągle nie działają linki typu: Lekarze,
            Pielęgniarki itp.
            Pozdrawiam
      • Gość: kulawyjoe To może i mnie kto pomoże IP: 88.156.80.* 06.06.06, 19:19
        bo szukam namiaru na innego ortopede i jak widzę,chyba brata/męża/ojca ;))
        M.Sankowskiej. Nazywa się Piotr Sankowski, kiedyś pracował w Rydgierze,a teraz
        - no właśnie - GDZIE? Fajny ten Wasz portal, szkoda, że jeszcze nie działają
        niektóre linki ale uważam że na tle pozostałych medycznych serwisów będzie
        najlepszy i najlepiej się wstrzeli w oczekiwania pacjentów. pozdro.
        • e-medyk Re: To może i mnie kto pomoże 06.06.06, 21:55
          Służymy pomocą, po to jesteśmy: Piotr Sankowski, ortopeda pracuje wraz z calym
          oddziałem ortapedii z byłego Rydygiera, w Wojewódzkim Szpitalu przy ul. Koszarowej
          Nie znalazłem gabinetu prywatnego w rejestrach DIL-u, chociaż wydaje mi się że
          taki on posiada.
          Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam
          • Gość: Adriana Re: To może i mnie kto pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:08
            Poszukuje gdzie przyjmuje nefrolog dzieciecy Dr Stankiewicz, nie jestem pewna
            imienia ale chyba Paweł. Kiedys konsultowała moje malenstwo. Będe wdzieczna za
            pomoc!
            • Gość: azja Re: To może i mnie kto pomoże IP: *.chello.pl 18.09.06, 22:35
              no może doszczętnie zmieniła płeć i nie ma już na imie paweł?
              • Gość: Adriana Re: To może i mnie kto pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:15
                Bardzo smieszne! No widzisz to był Pan doktor!
          • Gość: informator Re: To może i mnie kto pomoże IP: *.teta.com.pl 20.12.06, 09:40
            Widze ze informacje e-medyk to ma chyba z II wojny swiatowej.Pan Sankowski
            pracuje w euromedicare na pilczyckiej
            • Gość: informatorka Sankowski IP: *.wro.vectranet.pl 26.12.06, 18:47
              W czasie II wojny światowej Sankowskiego nie było jeszcze na świecie, haha.
              E-medyka też nie. A poważnie i na temat - Sankowski nadal tyra i na Koszarowej i
              w Euromedicare, więc żadne z Was się nie myli :D Dla ścisłości - pracuje też w
              Luxmedzie przy Legnickiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka