Dodaj do ulubionych

Fabryka HASTE we Wrocławiu

03.06.06, 23:09
Piszę reportaż o Fabryce mebli Haste we Wrocławiu. szczególnie interesują
mnie informacje dot ochrony środowiska. Proszę o informację osoby mieszkające
w tej okolicy o informację: czy tak bliska lokalizacja fabryki ...obok
Państwa miejsca zamieszkania sprawia Państwu jakiś dyskomfort w postaci:
zapachu, hałasu, zanieczyszczenia? Zauważyłam, iz bardzo blisko budują się
kolejne domy. Zastanawiam się,czy urzędnicy sprawdzili w/w sprawy zanim
sprzedali teren pod budownictwo mieszkaniowe.
Obserwuj wątek
    • bez_nicku Re: Fabryka HASTE we Wrocławiu 03.06.06, 23:55
      Jeśli piszesz reportaż, to znaczy że jesteś dziennikarką... A właściwie
      próbujesz nią być, skoro chcesz zbierać materiał w taki sposób... Żenada!!!
      • Gość: Mieszkaniec Re: Fabryka HASTE we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 00:16
        Jesli chodzi o meble Haste to ta fabryczka nie ma żadnego wpływu na nasze życie.
        Jest cicho jakby wogóle nic tam sie nie działo.
        Ale nas bardziej zastanawia czy ty joanno sortujesz śmieci w domu i nie
        marnujesz wody. Jestem ekologiem zrzeszonym w stowarzyszeniu ekologicznym i
        intersuje nas jak mieszkańcy działają na rzecz ochronny naturalnych bogactw.

• joannna Re: Fabryka HASTE we Wrocławiu 04.06.06, 10:58
        WITAM,jednym z głównych celów reportażu jest zbadanie możliwości zbierania
        informacji poprzez internet oraz chęć współpracy mieszkańców w dostarczanie
        informacji. Jeśli Pani tego nie rozumie to przykro mi.pozdrawiam
        • Gość: M Re: Fabryka HASTE we Wrocławiu IP: *.icpnet.pl 04.06.06, 21:06
          Internet i zwiazana z nim anonimowosc ma taka wlasciwosc, ze kazdy moze (ale
          oczywiscie nie musi) napisac na co tylko ma ochote. Zbieranie informacji w ten
          sposob ma wiele wspolnego z korzystaniem z anonimowych donosow "zyczliwych".
          Szkoda, ze Pani tego nie dostrzega...
        • Gość: Zenek Wypierd Re: Fabryka HASTE we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 04.06.06, 21:13
          Internet to jest jak wielkie szambo pełne gó.wna. Czasem w tym szambie można
          znaleźć jakiś brylancik albo nawet coś mniej wartościowego, ale ile na to trzeba
          czasu i jak człowiek się ubrudzi....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka