Gość: ket IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 10:32 oj się dzieje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milena Re: Wrocławski Teatr Pantomimy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 11:29 ano się dzieje...Współczesny Teatr Pantomimy J.Markockiego dziś jeszcze przedstawia "Babel"...dobre, naprawdę...niebanalne środki przekazu.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: Wrocławski Teatr Pantomimy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 11:33 nie ta firma Współczesny a Wrocławski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Wrocławski Teatr Pantomimy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 21:44 wiem....ale przy okazji można trochę wypromować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: Wrocławski Teatr Pantomimy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 21:53 Gość portalu: milena napisał(a): > wiem....ale przy okazji można trochę wypromować ;-) jasne :) tym bardziej że Wrocławski ma beznadziejnego dyrektora-reżysera :( A Urząd Marszalkowski nie wiadomo na co czeka:(( chyba tylko na to aby p. cz..... wywieźli stamtąd w kaftanie, bo to co tam si?ę ostatnio dzieje przechodzi pojęcie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: Wrocławski Teatr Pantomimy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 11:33 poza tym tu nie chodzi o sztukę lecz o prywatę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek i lolek siedlisko pedalstwa IP: *.kat.forthnet.gr 19.01.03, 02:41 wszyscy o tym wiedza a graja glupola.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: siedlisko pedalstwa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.03, 13:34 Gość portalu: bolek i lolek napisał(a): > wszyscy o tym wiedza a graja glupola.............. napisał najbardziej doświadczony pedał? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: 19.01.03, 16:20 Tomaszewskiego nikt nie zastąpi Teatr Pantomimy bedzie coraz gorszej jakosci jak sie nie znajdzie ktos z pomysłem i talentem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ket Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.03, 17:35 kinga!!! napisała: > Tomaszewskiego nikt nie zastąpi tak, p. Tomaszewski którego miałem szczęście poznać osobiście był wspaniałym człowiekiem i wielkim Twórcą > Teatr Pantomimy bedzie coraz gorszej jakosci jak sie nie znajdzie ktos z > pomysłem i talentem... są ludzie z talentem, z pomysłami ale UM postawił na najgorszą opcję, p. Czerczuk i skutki są widoczne "Dziady" .... brak słów Odpowiedz Link Zgłoś