martka151 06.06.06, 23:15 Poszukuję kontaktu z wróżką Aidą. Czy przyjmuje we Wrocławiu? A może mi ktoś poleci dobrego jasnowidza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martka151 Re: szukam wróżki aidy 06.06.06, 23:16 chodzi mi o jasnowidza we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szukam wróżki aidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:57 Aida nie słyszalam, zeby przyjmowala we Wrocławiu...??? innego jasnowidza nie znam , ale wrozke dobra znam kolo Halera!W razie checi daj znac to potem napisze Ci adres na jakiegos meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka151 Re: szukam wróżki aidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:34 tak, poproszę o namiary tej pani, jesli nie chcesz pisać na forum, napisz proszę mi na PW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: szukam wróżki aidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:14 wysle na pewno tylko obecnie prezz kilka dni nie mam dostepu do kalendrza w ktorym mam napisany namiar! Cierpliwosci Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamko77 Re: szukam wróżki aidy 13.09.06, 12:56 Cześć Właśnie - może ktoś zna jakąś dobrą i nie drogą wróżkę z Wrocławia. A swoja droga ta z Hallera - wróżka Basia jest beznadziejna. Będę wdzięczna za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
mamaola7 Re: szukam wróżki aidy 17.06.06, 18:01 znam dobra wrozke na wesołej.bylam u niej 2 razy i wiecej nie pojde... jesli jestes zainteresowana moge wysłac jej nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: szukam wróżki aidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:48 Ojej dlaczego nie pojdziesz? czy jest naprawde dobra? Podaj Numer Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purchaweczka5 Re: szukam wróżki aidy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.09.06, 21:04 mozesz napisac do redakcji czasopisma"Wrozka"podaj date godz miejsce urodzenia,problemy jakie cie nurtuja,adres , imie i nazwisko-mozesz wyslac e- maila;wrozka@wrozka.com.pl postawia horoskop,podpowiedza co dalej-sa swietni, moj sie sprawdza!A co do wrozek -jest ich cala kupa,ale biora kupe forsy.Polecam goraco "Wrozke" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: szukam wróżki aidy IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 20:50 Aida pojawia sie na Targach w hali Ludowej 2 razy w roku (Targi Niezwyklosci) Na codzien jest na ul.Jednosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: szukam wróżki aidy IP: 80.68.236.* 06.10.06, 08:06 Aida jest z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
marika_w Re: szukam wróżki aidy 15.02.20, 12:53 Niestety nie pomogę w znalezieniu Aidy, ponieważ nie miałam przyjemności kontaktu z nią bezpośrednio. Jednak jeżeli nadal szukasz to polecam Ajlenę, od 3 lat jestem z nią w stałym kontakcie i jej przepowiednie sprawdzają mi się w 95%. Dodatkowo super czuje moją energię, zaś jej aparycja zachęca mnie do kolejengo kontaktu. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena Odpowiedz Link Zgłoś