Dodaj do ulubionych

szukam wróżki aidy

06.06.06, 23:15
Poszukuję kontaktu z wróżką Aidą. Czy przyjmuje we Wrocławiu? A może mi ktoś
poleci dobrego jasnowidza?
Obserwuj wątek
    • martka151 Re: szukam wróżki aidy 06.06.06, 23:16
      chodzi mi o jasnowidza we Wrocławiu
      • Gość: magda Re: szukam wróżki aidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:57
        Aida nie słyszalam, zeby przyjmowala we Wrocławiu...??? innego jasnowidza nie
        znam , ale wrozke dobra znam kolo Halera!W razie checi daj znac to potem napisze
        Ci adres na jakiegos meila.
        • Gość: martka151 Re: szukam wróżki aidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:34
          tak, poproszę o namiary tej pani, jesli nie chcesz pisać na forum, napisz
          proszę mi na PW.
          • Gość: magda Re: szukam wróżki aidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:14
            wysle na pewno tylko obecnie prezz kilka dni nie mam dostepu do kalendrza w
            ktorym mam napisany namiar!
            Cierpliwosci
            Pozdrawiam
            • kamko77 Re: szukam wróżki aidy 13.09.06, 12:56
              Cześć
              Właśnie - może ktoś zna jakąś dobrą i nie drogą wróżkę z Wrocławia. A swoja
              droga ta z Hallera - wróżka Basia jest beznadziejna.
              Będę wdzięczna za namiary
    • mamaola7 Re: szukam wróżki aidy 17.06.06, 18:01
      znam dobra wrozke na wesołej.bylam u niej 2 razy i wiecej nie pojde...
      jesli jestes zainteresowana moge wysłac jej nr tel.
      • Gość: kaska Re: szukam wróżki aidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:48

Ojej dlaczego nie pojdziesz? czy jest naprawde dobra? Podaj Numer
        Pozdrawiam
      • Gość: purchaweczka5 Re: szukam wróżki aidy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.09.06, 21:04
        mozesz napisac do redakcji czasopisma"Wrozka"podaj date godz miejsce
        urodzenia,problemy jakie cie nurtuja,adres , imie i nazwisko-mozesz wyslac e-
        maila;wrozka@wrozka.com.pl
        postawia horoskop,podpowiedza co dalej-sa swietni, moj sie sprawdza!A co do
        wrozek -jest ich cala kupa,ale biora kupe forsy.Polecam goraco "Wrozke"
        pozdrawiam
    • Gość: Iza Re: szukam wróżki aidy IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 20:50
      Aida pojawia sie na Targach w hali Ludowej 2 razy w roku (Targi Niezwyklosci)
      Na codzien jest na ul.Jednosci
    • Gość: meg Re: szukam wróżki aidy IP: 80.68.236.* 06.10.06, 08:06
      Aida jest z Lublina.
    • marika_w Re: szukam wróżki aidy 15.02.20, 12:53
      Niestety nie pomogę w znalezieniu Aidy, ponieważ nie miałam przyjemności kontaktu z nią bezpośrednio. Jednak jeżeli nadal szukasz to polecam Ajlenę, od 3 lat jestem z nią w stałym kontakcie i jej przepowiednie sprawdzają mi się w 95%. Dodatkowo super czuje moją energię, zaś jej aparycja zachęca mnie do kolejengo kontaktu. www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka