Dodaj do ulubionych

szukam chlopaka

19.01.13, 23:02
Hej mam na imię Asia poklikam z jakimś miłym. i szczerym facetem. Rocznikowo mam 22lata. Jestem osoba szczerą i najbardziej cenie sobie osoby szczere. Szukam milego symbatycznego chłopaka z poczuciem chumoru narazie do przyjaźni a potem może nawet do stałego związku nie chce nic nikomu obiecywać. Odrazu mówię. nie szukam sex ani innych przygód wiec prosze tylko o poważne meile. Jakby ktoś bylby zainteresowany zapraszam do napiania na mój adres e-mail jestemjakajestemm@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: szukam chlopaka IP: 195.150.70.* 26.02.13, 12:56
      > Witam.

> Szukam dziewczyny na stałe, może byc z dzieckiem.
      > Mam na imię Tomek lat 31 wzrostu 173 z Krakowa. Mogę zmienić miejsce zamieszkania jak również osoba przeciwna która może zamieszkać u mnie.
      > Interesuję się prawem, budownictwem, rysunkami technicznymi oraz
      > sądownictwem.
      > Obecnie pracuje w dwóch pracach; w ochronie i reprezentuje jako
      > pełnomocnik procesowy przed Sadami i organami.
      > Poza tym w dni wolne od pracy zajmuję; muzyką, internetem, chodzeniem na
      > spacery, wycieczki, jazdy na rowerze, podróżowanie, zwiedzanie, lubie też
      > chodzić do restauracji, mac.donaldu, pizzerii, na dyskoteki ze znajomymi.
      > Nie palę papierosów, lecz pije alkohol ale okazjonalnie.
      > Nie na widzę kłamstw, oszustwa, zdrad itd.
      >
      > Czekam na odpowiedz.
      >
      > Pozdrawiam Tomek.
    • Gość: Adam Re: szukam chlopaka IP: *.opera-mini.net 01.10.13, 13:52
      część zainteresowało mnie twoje ogloszenie prosze napisz do mnie 691144115
    • Gość: Mariusz Re: szukam chlopaka IP: *.play-internet.pl 03.04.14, 11:03
      Czesc mam na imie mariusz mam 20lat i tez szukam kogos zebym mial komu sie wygadac i porozmawiac szczeze jesli bd chciala mozesz napisac do mnie 537820953 play mysle ze spotkam kogos szczerego i godnego zaufania :)
      • Gość: Niewazne Re: szukam chlopaka IP: *.play-internet.pl 03.04.14, 12:15
        Prosze usun ten komentaz niechce nikogo pozmac mam swoja jedyna i jej nigdy nie oszukam moj kolega to napisal usun to jak najszybiciej
    • Gość: Michał Re: szukam chlopaka IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.14, 14:01
      zainteresowany
      witam jestem z gdańska szukam dziewczyny
      nazywam się Michał mam 28 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka