lena96 14.06.06, 19:15 Czy ktoś wie, gdzie mogę we Wrocławiu naprawić cyfrowego canona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bano1 Re: naprawa cyfrówki IP: 217.153.188.* 15.06.06, 09:40 Ul. Daszynskiego, numeru nie pamietam ale taki maly zaklad naprawy sprzetu foto. Minolte tam robili moja.. Odpowiedz Link Zgłoś
lena96 Re: naprawa cyfrówki 15.06.06, 15:17 Dziękuję za pomoc, już się załamałam, że nie znajdę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
gieskane Re: naprawa cyfrówki 16.06.06, 13:13 Mam ten sam problem. Nie mogłem znaleźć tego zakładu na ulicy Daszyńskiego, może jakieś bliższe szcegóły.Z góry dziekuję. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: naprawa cyfrówki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.06, 19:52 Niektore cyfrowki "wysiadaja" wskutek wadliwych ukladow CCD 5 mln pixels. Problem jest globalny. Producentem tych ukladow jest firma SONY. Objawy uszkodzenia: Jakosc obrazu stopniowo sie pogarsza az do calkowitego zanikniecia... Uklady te byly montowane w wielu aparatach roznych producentow. Naprawa powinna byc bezplatna (wada wyrobu). W Kanadzie czekam na naprawe juz ponad miesiaca i nic... brak czesci... Pozdrowienia dla entuzjastow cyfrowek... Odpowiedz Link Zgłoś