darena3 21 lat temu bardzo wypadają mi włosy-co stosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matea Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu witam.najlepiej wybierz sie do dermatologa(skierowanie nie jest potrzebne),tez miałam z tym problem,zapisał mi taką ala"miksturke"którą spożądzili mi w aptece,super pomogło.Teraz stosuje szampony wzmacniające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu sprubuj szampon SEBORADIN NIGER,do włosów ze skłonnością do wypadania i rób płukanki z naparu z pokrzywy,naprawde działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania121 Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Mam ten sam problem i byłam juz u dermatologa.Zapisał mi robioną wciekę do skóry głowy (5 zł)i polecił szampon Nissim i taką odżywkę.Niestety cena powala więc na razie nie poznałam jej rezultatów.Teraz są na promocji są szampony Vichy przeciwko wypadaniu - mi na razie trochę to zachamowało.Spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: wypadanie włosów 21 lat temu ja też "testuje" vichy i do tego łykam skrzypowitę... zobaczymy czy pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaaaaaaaa Re: wypadanie włosów IP: 195.116.92.* 21 lat temu Ja na wypadajace wlosy postanowilam stosowac Revalid. Zawzielam sie i biore trzeci miesiac tylko nie 3 razy dziennie a 2, rano i wieczorem. Dopiero teraz zauwazam efekt. Do tego lykam magnez, bo nie radze sobie ze stresem. Niestety to najwiekszy pogromca wypadajacych wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwyczajna kobieta Re: wypadanie włosów IP: *.jjs.pl 21 lat temu Proponuje Merz Spezial. Rewlacja. Kosztują ok. 50 zł za 60 drażetek, ale rezultat widać po miesiącu stosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
merkuryka Re: wypadanie włosów 21 lat temu Ja znowu polecam skrzyp polny z witaminami, wzmacnia nie tylko włosy ale też paznokcie. Spójrz też na prolem wypadania włosów od strony jakiś zaburzeń hormonalnych. Może potrzebujesz wizyty u ginekologa...? Odpowiedz Link Zgłoś