gdr18 16.06.06, 09:15 Czy uważacie, że poznanie dziewczyny za pośrednictwem internetu to dno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maasad Re: Poznawanie ludzi przez internet 16.06.06, 10:59 Nie koniecznie, ale . . . Przecież to też forma na poznanie fajnych i normalnych ludzi. Z internetu nie korzystają tylko idioci prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Poznawanie ludzi przez internet 16.06.06, 11:38 tak maasad, prawda DO ROBOTY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Poznawanie ludzi przez internet 16.06.06, 17:13 A dlaczego? Narzędzie jak każde inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.akron.net.pl 16.06.06, 20:54 jest kilka dowodów na to, że poznani w ten sposób ludzi są całkiem zadowoleni i chwalą sobie przyjaźń lub nawet bliższą znajomość Odpowiedz Link Zgłoś
ja07 Re: Poznawanie ludzi przez internet 16.06.06, 20:58 Znam kilka par, które poznały się przez neta.Jedna z nich przeżywa naprawdę piękną miłość.Reszta dopiero się rozkręca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te-ka Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 17.06.06, 22:48 I to jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania79 Re: Poznawanie ludzi przez internet 17.06.06, 22:50 to w takim razie ja też chętnie poznam kogoś "normalnego" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania79 Re: Poznawanie ludzi przez internet 18.06.06, 13:23 no i co z tym poznawaniem??? czemu tu taka cisza??? Odpowiedz Link Zgłoś
pb12 Re: Poznawanie ludzi przez internet 18.06.06, 16:01 a co chcesz kogos poznac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaania79 Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:26 Oczywiście,że chciałabym kogoś poznać!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pb12 Re: Poznawanie ludzi przez internet 25.06.06, 04:11 Gość portalu: jaania79 napisał(a): > Oczywiście,że chciałabym kogoś poznać!! > :) to co, poznajemy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Poznawanie ludzi przez internet 18.06.06, 13:26 gdr18 napisał: > Czy uważacie, że poznanie dziewczyny za pośrednictwem internetu to dno? poznalem wiele osob przez internet i nie uwazam zeby to bylo dno. sa to zarowno fajne dziewczyny jak i faceci. jak dotad moze ze 2-3 osoby okazaly sie kompletynymi oszolomami z ktorymi nie utrzymuje zadnego kontaktu. cala reszta to naprawde sympatyczni ludzie. z niektorymi juz ta przygoda trwa od 96 roku jak to w przypadku ludzi z WAPnet'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 18.06.06, 14:24 Tez uwazam to za forme poznania naprawde wartościowych ludzi. Dzieki temu poznalem kiedys dziewczyne z ktora wiązałem przyszłość, jednak niestety nie wyszło, ale nie żałuję...Kolejne doświadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dario_73 Re: Poznawanie ludzi przez internet 18.06.06, 16:00 Poznalem cudowna dziewczyne przez internet i juz niedlugo bedzie moją żoną. Jest mnostwo ludzi którzy sa normalni i wartościowi a oszolomy to moim zdaniem niewielki procent. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Widocznie 18.06.06, 23:59 Widocznie masz małe wymagania względem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: Widocznie 19.06.06, 00:04 czarownik ty jestes zwyczajny debil jak sie patrzy kolego Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Widocznie 19.06.06, 17:47 A Ty czarowniku zakładasz że w internecie są tylko ludzie głupi i bezwartościowi? To widać kierujesz się swoim przykładem. Ale gwarantuję Ci, ze w internecie są i debile i wspaniali ludzie - podobnie jak wsród ludzi mieskających na dolnym slasku, majacych samochody, lubiacych taniec, majacych telefony komorkowe, studiujacych chemie i innych grupach dobranych wedlug prawie dowolnego klucza. (no moze np. z kibolami slaska bylo by gorzej :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Poznawanie ludzi przez internet 18.06.06, 23:54 Dno? Skąd Ci to przyszło do głowy? Jest to sposób poznania kogoś. W szczególności może być dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Poznawanie ludzi przez internet 25.06.06, 04:40 To nie dno, a tylko nierealność, nadrealność jakaś. Poznaję dziewczyny przez internet od paru lat. Dotąd żadna z nich nie została moją żoną, ale parę przyjaciółkami - netowymi. W realu spotkałem dwie z nich. Ostatnio poznałem taką, z którą może uda się pograć (w sensie dosłownym - jazz - żadnych mi tu aluzji!!!). Ona właśnie zdała do WSM w Katowicach na Wydz. Jazzu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Poznawanie ludzi przez internet 25.06.06, 13:52 Ja mam wielu przyjaciół poznanych przez internet. Realnych, nie tylko wirtualnych. I do tego dziewczyne mialem wspaniala przez dwa lata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Poznawanie ludzi przez internet 26.06.06, 14:09 no wlasnie, takiego tomka to ja wlasnie przez siec poznalem, a potem sie popilo nieco na zywo juz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.e-wro.net.pl 27.06.06, 09:24 Ona właśnie zdała do WSM w Katowicach na Wydz. Jazzu. haha , a to mi wielka sztuka podmuchac sobie w trąbke Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_sc Re: Poznawanie ludzi przez internet 26.06.06, 19:28 Ja na szczęście mam same fantastyczne znajomości z netu. Mało tego - prawie rok temu jeden sympatyczny przystojniak namówił mnie na kawę niedaleko Fredry i odpukac, jesteśmy razem i potrafimy się cieszyć kazdym dniem. Co Ci szkodzi spróbować - kto nie ryzykuje, ten nie jedzie!! W klawiaturę stukają również rewelacyjne dziewczyny-powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eno Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:29 ale super extra fantastycznie w tym kraju policyjnym i książecym Odpowiedz Link Zgłoś
anu_anu Re: Poznawanie ludzi przez internet 26.06.06, 20:41 A co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:47 gdr18 napisał: > Czy uważacie, że poznanie dziewczyny za pośrednictwem internetu to dno? nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RurkaZkremem Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.06.06, 21:21 No ok, a gdzie ich poznajecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianek Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.ks.k.pl / *.korbank.pl 26.06.06, 21:24 W internecie jest mało atrakcyjnych dziewczyn1 Z reguły siedza tu tylko te ktore szukaja zabawy lub przygody ale nic powaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:11 Nie zgadzam się z tym , że nie ma atrakcyjnych dziewczyn. Ja swoją obecną dziewczynę poznałem właśnie przez internet. Jesteśmy ze sobą już 2 lata i planujemy ślub:-).To był przypadek .Też mysłałem tak jak ty , że co jak co ale nikogo atrakcyjnego to po drugiej stronie nie ma;-)Jednak jak zobaczyłem ją to mnie zamurowało:-) Ale chyba miałem szczęście bo ona poprostu tego dnia szukała czegos w necie i miała włączony tlen, a ja sobie ją zaczepiłem.Zwykle nie ma czasu na długie siedzenie przed monitorem , bo nie dośc że ładna to mądra i pracowita:-) .Sam do dziś zastanawiam się dlaczego umówiła się ze mną, ale może to mój urok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sucha Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:30 nie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hemina Re: Poznawanie ludzi przez internet IP: 213.25.164.* 27.06.06, 15:40 Poznałam mojego narzeczonego 6,5 roku temu. Spotkaliśmy się po miesiącu rozmów przez internet jako przyjaciele, a za 3 mesiące nasz ślub. Jesteśmy raczej atrakcyjnymi osobami tzn. ładni ale przecietni - tak to bym ujęła ;). I moje obawy też były ogromne co do znajomości przez internet i wygladu facetów szukających znajomości, ale nie jest wykluczone, ze znajdzie się kogoś w sam raz dla siebie - tzreba próbować/ Odpowiedz Link Zgłoś