sikor_ka 19.06.06, 20:19 Kochani gdzie tu pojechać na 3 dni pod namiocik? Najlepiej żeby było to miejsce nad wodą no i tak najwyżej godzinkę jazdy od Kłodzka. Głębinów i Otmuchów odpada.Pomóżcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Gdzie pod namiot? 19.06.06, 21:30 cze! Jedź do Radkowa. Byłam tam dość dawno, ale obiekt nad wodą był fajny, rybki można było połowić...nie wiem jak teraz. Radzę sasięgnąć języka...O, albo Pilce koło Barda. Miejsce odludne, wśród sitowia, można się nago opalać.Tam też byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Gdzie pod namiot? 20.06.06, 10:58 Wiesz co o Radkowie zapomniałam, muszę zasięgnąć języka jak to teraz tam wygląda . A co do Pilc to jako mieszkanka Barda daleko bym nie musiała jechać ha,ha! Słyszałam że pod Wałbrzychem jest jakieś fajne miejsce z jeziorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
raba Re: Gdzie pod namiot? 16.07.06, 22:59 jaki Radków?! Zalew w Lewinie Kłodzkim najlepszy! Namiot rozbijesz, z tubylcami mikrosąsiedzki kontakt w te pędy nawiążesz, ale pamietaj o kocu - KONIECZNIE GRUBY! - izolujący od nadmiaru ostów i chwastów nadbrzeżnych. reszta sama się ułozy ak, by pobyt Twój przyjemnością był niezapomnianą. do zobaczenia na obwodnicy okołojeziornej:) Odpowiedz Link Zgłoś
raba Re: Gdzie pod namiot? 21.07.06, 15:46 Nad lewińskim zalewem koszą chwasty i trawy kłójące! Ale - póki co - i tak radzę bez solidnej podściółki cielesnej nie wybierać się w te przecudne regiony przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Gdzie pod namiot? 11.08.06, 11:40 na Bartniki - woda nieco czystsz niz na Otmuchowie, ale duzo mniejsze, za to na polu fajny nawet klimat, pole do siatki i bar z piwem Odpowiedz Link Zgłoś