Dodaj do ulubionych

Wielki proces o mobbing

03.07.06, 08:15
Bez wyroku sadowego nie mozna tu nic komentowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: che Re: Wielki proces o mobbing IP: *.media4.pl 03.07.06, 12:30
      Ten artykuł to reklama tej gościówki jako bardzo dobrego szefa. Niedługo headhunterzy będą się o nią zabijać i na pewno dostanie bardzo dobrą posade w prywatnej firmie ...
    • Gość: skrzypce1 Re: Wielki proces o mobbing IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 03.07.06, 12:39
      Wielki proces o pomowienie?! Jezeli takie sa zarzuty jak w powyzszym artykule,
      to nie wiem gdzie prokurator znalazl naruszenie prawa przez p. dyrektor?
      Przeciez to sa tak ewidentne sytuacje, w ktorych pracownik MUSI sie dostosowac
      do regulaminu. Np. wpuszczenie TVN na teren przedszkola i to bez wiedzy
      szefowej...Prosze Panstwa, to sie kwalifikuje do wywalenia z pracy w trybie
      natychmiastowym! Szkolenia wewnatrz zakladowe powinny byc obowiazkowe dla obu
      stron. Zarowno dla dyrekcji, ktora jest zobligowana do organizowania
      regularnego szkolenia, jak zarowno dla pracownika, ktory MUSI uczestniczyc w
      tychze kursach i zaliczyc je egzaminem (jezeli sa takie wymogi). Nie jestem
      zwolennikiem premii uznaniowych, ale jezeli firma ma obowiazek przyznawania
      ich, to mysle, ze sa pewna kryteria, ktore nalezy spelnic, zeby pracownik mogl
      ja otrzymac (to nie znaczy, ze musi ja otrzymac).
    • Gość: waknatanka Re: Wielki proces o mobbing IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 12:48
      Fajnie by było, jakby na podstawie tych zażaleń powywalać z pracy wszystkich
      którzy naruszyli przepisy. Z tą idiotką od TVN na czele. Ale by się
      pieniacze-lenie zdziwili.
    • Gość: ola Re: Wielki proces o mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:46
      kolejna furtka dla leniwych pracowników,którzy chyba nie zrozumieli czym jet
      mobbing,a zarzut dotyczący premii uznaniowej to już apogeum ludzkiej
      głupoty.Kolejne pieniądze podatników wyrzucone w błoto za sprawą rozwydrzonej
      grupy pracowników-paranoja
    • Gość: ja Re: Wielki proces o mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:56
      podejrzewam ze nie chodzi tu o konkretne dzialania tej szefowej ale o atmosfere
      ktora stwarza w pracy, nie da sie pracowac dobrze tam gdzie ciagle ma sie
      wrazenie bycia na cenzurowanym. ciekawe czy ta szefowa jest tak doskonala ze
      tylko swoich pracownikow sprawdza pod wzgledem posiadanej wiedzy, moze by tak
      ja poddac egzaminowi.
      jesli jest przerost formy nad trescia ze strony szefowej a podejrzewam ze tak,
      to serdecznie wspolczuje tym ludziom nawet jesli nie zabraliby im premii itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka