alex-alexander 03.07.06, 08:15 Bez wyroku sadowego nie mozna tu nic komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: che Re: Wielki proces o mobbing IP: *.media4.pl 03.07.06, 12:30 Ten artykuł to reklama tej gościówki jako bardzo dobrego szefa. Niedługo headhunterzy będą się o nią zabijać i na pewno dostanie bardzo dobrą posade w prywatnej firmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Re: Wielki proces o mobbing IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 03.07.06, 12:39 Wielki proces o pomowienie?! Jezeli takie sa zarzuty jak w powyzszym artykule, to nie wiem gdzie prokurator znalazl naruszenie prawa przez p. dyrektor? Przeciez to sa tak ewidentne sytuacje, w ktorych pracownik MUSI sie dostosowac do regulaminu. Np. wpuszczenie TVN na teren przedszkola i to bez wiedzy szefowej...Prosze Panstwa, to sie kwalifikuje do wywalenia z pracy w trybie natychmiastowym! Szkolenia wewnatrz zakladowe powinny byc obowiazkowe dla obu stron. Zarowno dla dyrekcji, ktora jest zobligowana do organizowania regularnego szkolenia, jak zarowno dla pracownika, ktory MUSI uczestniczyc w tychze kursach i zaliczyc je egzaminem (jezeli sa takie wymogi). Nie jestem zwolennikiem premii uznaniowych, ale jezeli firma ma obowiazek przyznawania ich, to mysle, ze sa pewna kryteria, ktore nalezy spelnic, zeby pracownik mogl ja otrzymac (to nie znaczy, ze musi ja otrzymac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waknatanka Re: Wielki proces o mobbing IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.06, 12:48 Fajnie by było, jakby na podstawie tych zażaleń powywalać z pracy wszystkich którzy naruszyli przepisy. Z tą idiotką od TVN na czele. Ale by się pieniacze-lenie zdziwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wielki proces o mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:46 kolejna furtka dla leniwych pracowników,którzy chyba nie zrozumieli czym jet mobbing,a zarzut dotyczący premii uznaniowej to już apogeum ludzkiej głupoty.Kolejne pieniądze podatników wyrzucone w błoto za sprawą rozwydrzonej grupy pracowników-paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wielki proces o mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 17:56 podejrzewam ze nie chodzi tu o konkretne dzialania tej szefowej ale o atmosfere ktora stwarza w pracy, nie da sie pracowac dobrze tam gdzie ciagle ma sie wrazenie bycia na cenzurowanym. ciekawe czy ta szefowa jest tak doskonala ze tylko swoich pracownikow sprawdza pod wzgledem posiadanej wiedzy, moze by tak ja poddac egzaminowi. jesli jest przerost formy nad trescia ze strony szefowej a podejrzewam ze tak, to serdecznie wspolczuje tym ludziom nawet jesli nie zabraliby im premii itd Odpowiedz Link Zgłoś