blacklamp 03.07.06, 14:38 Witajcie. Gdzie we wrocławiu można kupićlampę solną ? Pięknie to wygląda. Czy ktoś z was posiada takowa i podzieli się spostrzeżeniami ? Z góry dziękuję za wypowiedzi blacklamp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Lampy solne IP: *.wroclaw.mm.pl 03.07.06, 21:58 Mam taką lampe i uważam,że są piękne. Kupić możesz w Hali Targowej w sklepie z wikliną!! Odpowiedz Link Zgłoś
georgewroc1 Re: Lampy solne 03.07.06, 22:10 widzialem w Auchan na takim stoisku na srodku przejscia miedzy kasami a butikami - zaraz za tym okraglakiem. Faktycznei daje fajny nastroj i ponoc dobrze wplywa na zdrowie- ale kto to wie? Ja swoja przywiozlem z Wiieliczki choc nei jestem pewny czy sama sol pochodzi tez z tamtad. Moze z Chin bo taniej?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
herminia Re: Lampy solne 03.07.06, 22:30 - grota solna na swietkokrzyskiej - kwiaciarnia na placu legionow Odpowiedz Link Zgłoś
rasyf Zapytaj Rafisa. 26.11.06, 16:02 On zdaje się ma biznes i handluje nimi na Dworcu Głównym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g[y]rosik Komu lampy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 01:14 Lampy solne są szczególnie polecane alergikom. Wiem coś o tym, bo latem pyłki traw i zbóż spokoju mi nie dają. Jak se lampkę włączę w pokoju powietrze wokół nieco się oczyszcza i wzbogaca minerałami..że hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Lampy solne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 07:45 Kilka fajnych modeli widziałam w Praktikerze. Elektryczne i świeczniki. Odpowiedz Link Zgłoś