Dodaj do ulubionych

WATA cukrowa - gdzie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:56
z dziecinstwa pamietam i bardzo mile wspominam wate cukrowa, ale teraz prawie
nigdy juz jej nie widze ( a mam 25 lat a nie 50 :P )

czy ktos wie czemu tak jest? albo gdzie we wrocku ja znajde?
Obserwuj wątek
    • Gość: azja Re: WATA cukrowa - gdzie ? IP: *.chello.pl 05.07.06, 21:01
      w żabce na ulicy nowowiejskiej( w okolicy żeromskiego) jest różnokolorowa wata sprzedawana niestety w takich plastikowych okrągłych pudełkach. znaczy nie ma patyka...
    • snowqueen Re: WATA cukrowa - gdzie ? 06.07.06, 08:00
      Ja też po 20-stce a dalej watę uwielbiam :) Kilka razy trafiłam na nią w parku
      południowym - pewien pan sprzedaje popcorn i watę na patyku właśnie, pyyycha :)
      Co prawda ostatni raz byłam tam wiosną, ale myślę, że nadal prowadzi swoją
      działalność :)
      • patrak Re: WATA cukrowa - gdzie ? 06.07.06, 16:58
        fani waty cukrowej łączmy się :)

czasami mam wrażenie że właśnie poczułam jej zapach... podchodzę bliżej a tu
        prażona kukurydza :(

ostatni raz jadłam na juwenaliach w katowicach w 99r.
        • Gość: dietetyk Re: WATA cukrowa - gdzie ? IP: 208.53.131.* 06.07.06, 21:25
          niezdrowe zarcie
          • Gość: pawel Re: WATA cukrowa - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:55
            taak, a hamburgery sa zdrowe

a powaznie, to dzieki tym, co odpowiedzieli, choc nie wiele to pomoglo

ale ja dalej nie wiem czemu tej waty juz nie ma na ulicach.... przeciez zyjemy
            w systemie popyt/podaz.... czyzby nie bylo w ogole popytu na wate? tak jak
            stoja w okolicach rynku ludzie sprzedajacy lody, tak mogliby sprzedawa wate...

( nie chodzi mi tu o dyskusje czy ynek to najlepsze miejsce, podalem tylko
            przyklad)
    • Gość: aaa Re: WATA cukrowa - gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:22
      hmmmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka