Dodaj do ulubionych

lepsze wynagrodzenie

06.07.06, 22:55
witam.
jestem po szkole średniej od kilku tygodni szukam pracy. problem polega na
tym, że nie mogę znaleźć nic lepszego niż praca za 6.5zł brutto w dodatku na 2
zmiany.
ostatnio pracowałem w polarze na produkcji za 6.55 na 3 zmiany jednak nie
mogłem już tam wytrzymać.
gdzie mogę znaleźć prace na jedną zmiane za jakieś ludzkie pieniądze?
Obserwuj wątek
    • Gość: 666 Re: lepsze wynagrodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 23:28
      anglia
      irliandia
      islandia
      wiele wiele innych

wybór ogromny.
      • Gość: cep Re: lepsze wynagrodzenie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 00:01

> anglia
        > irliandia
        > islandia
        > wiele wiele innych
        >
        > wybór ogromny.

To może pracownicy Gazety Wyborczej niech tam pojadą, my jesteśmy Polakami i
        tu chcemy żyć godnie.
        • Gość: xyz Re: lepsze wynagrodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:40
          to wez się do roboty!
    • Gość: gość ax Re: lepsze wynagrodzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 00:21
      napisałeś o swoich wymaganiach,a chyba najpierw powinieneś napisać co umiesz i
      co masz do zaoferowania pracodawcy,płaca jest następstwem Twoich umiejętności-
      jeśli nie umiesz nic ,to należy się przyuczyć i w tym momencie nie wymagaj,aby
      płacono Ci jak pełnowartościowemu pracownikowi.Z takim wykształceniem niestety
      najczęściej pracuje się w systemie wielozmianowym,a stawka o jakiej piszesz na
      stażu jest normą,podwyżki przychodzą z czasem.
      • Gość: cep lepsze wynagrodzenie,ty onim zapomnij z twoją inte IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 00:51
        To ty chyba masz problem z wykształcenie i powinieneś pracować za 6,50 na
        godz., vanfan ma średnie a nie podstawowe czy zawodowe i powinien pracować za
        godziwe wynagrodzenie, za te pieniądze, które mu oferują to może dwa razy
        dziennie zjeść ubrać się w ciuchlandzie i zapomnieć o rodzinie.

Wszyscy kończmy Politechnikę, a może będziemy zarabiali 7 zł/h + całusek w
        dup.. Koreańczyka lub innego szefffa.
        • Gość: ola Re: lepsze wynagrodzenie,ty onim zapomnij z twoją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:12
          to go zatrudnij mądralo!!!
        • Gość: gość do cepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 01:13
          chyba naprawdę jesteś cepem
          • Gość: cep Re: do gościa - gość :)) wyobraźnia pracuje IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 11:39
            A ty kim jesteś? subiektywne odczucia zostaw dla rodziny interesuje mnie
            obiektywna ocena twojej osoby.

• Gość: gość do cepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:00
              na początek oceń siebie/z wyobrażnią trochę kiepsko/
            • anu_anu Re: do gościa - gość :)) wyobraźnia pracuje 07.07.06, 21:37
              Jestem osobą, która ciężko pracuje na swoją pozycję zawodową. Dobrze zarabiam i
              mam pewność, że istnieje związek pomiędzy moimi kwalifikacjami, zaangażowaniem i
              pensją jaką dostaję. Dlatego z pełnym przekonaniem mogę napisać, że trzeba coś
              sobą reprezentować i wtedy można oczekiwać, że ktoś zechce te umiejętności
              kupić. Za dobrą cenę (pensję).
    • vanfan Re: lepsze wynagrodzenie 08.07.06, 12:02
      chyba nie zrozumieliśćie tematu.
      chodzi mi o jakieś konkretne wskazówki a nie coś typu jak skończysz studia to
      będziesz zarabiał bo to jest oczywiste.
      wyjazd za granice o tej porze jest bez sensu to każdy wie.
      mogę podjąć prace za niską stawkę tylko chce pracować w stałych godzinach. jak
      ktoś ma propozycje gdzie się udać to będę wdzięczny.
      • Gość: blueble Re: lepsze wynagrodzenie IP: 213.25.159.* 08.07.06, 12:55
        "jak skończysz studia to będziesz zarabiał" - otóż niekoniecznie, zależy
        niestety jakie, ja nie trafiłam z kierunkiem w obecne zapotrzebowanie. Na
        ostatniej rozmowie kwalifikacyjnej zaproponowano mi pracę biurową za 750 zł
        netto (Rzeszów), a mam już jakieś doswiadczenie w takiej pracy, tylko nie w tej
        branży. Ale i tak nie oddzwonili, a dałam do zrozumienia że jestem
        zainteresowana i chcę się zaangażować w tę pracę. Cały czas trafiam tylko na
        takie zarobki i niższe, a pracowałam już za 610 zł netto, ale nie udało się tam
        zostać i dostać etatu, bo to były tylko prace interwencyjne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka