Gość: wig IP: *.a2000.nl 08.02.03, 17:32 Wielka prosba do wszystkich okularnikow i nie tylko ktore miejsce we Wrocku polecilibyscie na zakup okularow i szkiel kontaktowych. Z gory dzieki za info. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewencja Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE 08.02.03, 18:00 Hej! Jestem okularnikiem i polecam tanie i dobre oprawki w Rynku za pocztą w stronę pl./ Solnego, oraz za pedetem jest kościół, (idąc w stronę Rynku, po stronie PEDETU) a za kościołem jest optyk :-) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.03, 18:01 W Rynku sklep optyczny tuż obok Związków Twórczych, naprzeciwko siedziby "Dialogu". Ewentualnie salon optyczny w "Billi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notes007 Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 18:31 mnie sie wydaje ze u mnie na biskupinie jest całkiem fajny optyk... tylko ze nie wiem czy tam są szkła.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.03, 20:04 jeśli chodzi o szkła kontaktowe to na ulicy Gepperta (boczna pl. Solnego) jest mały gabinet i Pani która doskonale zajmuje się pacjentami początkującymi w temacie soczewek, jak i tymi zaawansowanymi :-) m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sallmon Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.03, 21:01 ta miła pani doktor to Halina Królikowska. jestem Jej pacjentką od ponad 5 lat i bardzo sobie chwalę. Niedawno podpisała umowę z kasą chorych, więc wszystko co nie dotyczy soczewek można w ramach kasy; zaś dobór soczewek - tylko na wizytach prywatnych. Pani doktor jest dokładna i poświęca pacjentowi dużo czasu. Oprócz tego ma klasę. Jutro odbieram u Niej zielone soczewki i bedę "zabijać" wzrokiem :) O ile dobrze pamiętam, to telefon do gabinetu jest taki: 34 333 43. Pozdrawiam, Sallmon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE IP: 62.233.167.* 13.02.03, 23:21 Ja rowniez goroaco polecam pania Krolikowska! Osoba bardzo kompetentna, cierpliwa i wspaniala! Nie jestem juz jej pacjentem, bo mieszkam w Warszawce, ale bardzo milo ja wspominam za anielska cierpliwosc - pol godziny wkladania i zdejmowania przeze mnie soczewek po raz pierwszy w zyciu i niej w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_rosenberg Re: OKULARY I SZKLA KONTAKTOWE 13.02.03, 12:52 Wczoraj trafilem (troche przypadkiem) do salonu optycznego w Galerii Dominikanskiej. Nazywa sie chyba Synoptic (ale chyba jest jeden). Kontakty nosze od wielu lat ale chcialem wymienic firme i jestem zadowolony. Moge polecic. Odpowiedz Link Zgłoś