Gość: Jasiek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 13:29 Właściwie pytanie jest skierowane do Isis! (znawczyni savoire vivre'u). Co robić jeżeli strasznie chce mi się purkać przy stole? Purkać czy powodować bolesne implozje jelitowe? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 13:36 Oczywiscie, że purkać! Nie narażasz się na sensacje żołądkowe, a przy okazji możesz towarzystwo rozbawić wykorzystując na przykład źródło otwartego ognia. Pod warunkiem, że jesteś wyznawcą poczucia humoru Słoniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vampirella Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 14:11 www.createafart.com/ to strona dedykowana słoninie ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 16:28 Marszczę freda, codzień rano! Mogę też zmarszczyć innym za 5 złoty od sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świr Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 16:27 Gość portalu: Jasiek napisał(a): > Właściwie pytanie jest skierowane do Isis! (znawczyni savoire vivre'u). Co > robić jeżeli strasznie chce mi się purkać przy stole? Purkać czy powodować > bolesne implozje jelitowe? Pomóżcie! Jasiek słyszałem, że całkiem niedawno zrobiłeś sobie lobotomię mózgu. I co pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Co robić? Z kim i kiedy?? IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 10.02.03, 17:34 Lepszymi ekspertami, jezeli chodzi o zachowanie sie przy wspolnym stole, sa Pani Jolanta z Warszawy i moze jeszcze Ktos z palacu Buckignham i dobrze by bylo napisac do tych zacnych znawcow tematu.Osobiscie, walilem glosno przy ludziach do czasu, kiedy dostalem pierwsze zabki i odstawino mnie od piersi.Od czasu, gdy zmienilem diete z mlecznej na piwna , staram sie dopasowac do towarzystwa. U Niemcow na Oktoberfest, stanowczo wskazane! przy wspolnym stole. Wzbudza to wesolosc i jest odznaka dobrego samopoczucia.Stanowczo odradzam puszczc gaz, "pod cela" bez zapytania starszych wspolmieszkancow pomieszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Co robić? Z kim i kiedy?? 11.02.03, 08:24 Isis podpierduje nawet podczas koncertów. Odpowiedz Link Zgłoś