Dodaj do ulubionych

Co robić? Isis!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 13:29
Właściwie pytanie jest skierowane do Isis! (znawczyni savoire vivre'u). Co
robić jeżeli strasznie chce mi się purkać przy stole? Purkać czy powodować
bolesne implozje jelitowe? Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 13:36
      Oczywiscie, że purkać! Nie narażasz się na sensacje
      żołądkowe, a przy okazji możesz towarzystwo rozbawić
      wykorzystując na przykład źródło otwartego ognia. Pod
      warunkiem, że jesteś wyznawcą poczucia humoru Słoniny.
      • Gość: Vampirella Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 14:11
        www.createafart.com/
        to strona dedykowana słoninie ;-)))))))))))
      • Gość: fred Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 16:28
        Marszczę freda, codzień rano! Mogę też zmarszczyć innym za 5 złoty od sztuki!
    • Gość: Świr Re: Co robić? Isis! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.03, 16:27
      Gość portalu: Jasiek napisał(a):

> Właściwie pytanie jest skierowane do Isis! (znawczyni savoire vivre'u). Co
      > robić jeżeli strasznie chce mi się purkać przy stole? Purkać czy powodować
      > bolesne implozje jelitowe? Pomóżcie!

Jasiek słyszałem, że całkiem niedawno zrobiłeś sobie lobotomię mózgu. I co
      pomogło?
      • Gość: jajaccek Re: Co robić? Z kim i kiedy?? IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 10.02.03, 17:34
        Lepszymi ekspertami, jezeli chodzi o zachowanie sie przy wspolnym stole, sa
        Pani Jolanta z Warszawy i moze jeszcze Ktos z palacu Buckignham i dobrze by
        bylo napisac do tych zacnych znawcow tematu.Osobiscie, walilem glosno przy
        ludziach do czasu, kiedy dostalem pierwsze zabki i odstawino mnie od piersi.Od
        czasu, gdy zmienilem diete z mlecznej na piwna , staram sie dopasowac do
        towarzystwa. U Niemcow na Oktoberfest, stanowczo wskazane! przy wspolnym stole.
        Wzbudza to wesolosc i jest odznaka dobrego samopoczucia.Stanowczo odradzam
        puszczc gaz, "pod cela" bez zapytania starszych wspolmieszkancow pomieszczenia.
        • waldek.s Re: Co robić? Z kim i kiedy?? 11.02.03, 08:24
          Isis podpierduje nawet podczas koncertów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka