Dodaj do ulubionych

mmpm, moj ty dietologu

12.03.03, 17:35
sprzatalam golebnik i znow mi sie szaszlyczki nawinely, mam z glowy kolacje,
see u
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: mmpm, moj ty dietologu 13.03.03, 10:24
      Polecam się na przyszłość! :-)
      Zajrzyj do gołębnika... :-)
      • basia! Re: mmpm, moj ty dietologu 13.03.03, 10:32
        mmpm! menu w nieodpowiedniej kolejności ułożyłeś ,żeby zjeść to co to tzreba
        tasakiem ,najpierw trzeba się urżmąć śliwowicą ,inaczej nie da rady.zresztą co
        tam zjeść ,przygotować!!!
        • mmpm Re: mmpm, moj ty dietologu 13.03.03, 10:35
          E, wg mnie właściwa - najpierw jedzonko, później popitka... ;-)
          • basia! Re: mmpm, moj ty dietologu 13.03.03, 10:40
            upieram się przy aperitifie - dużo i mocnego ,popitką podzieli się kaczusia na
            drugi dzięń ,na kaca ...moralnego też
            • maga34 Re: do M. prywata 13.03.03, 12:14
              masz serdeczne pozdrowienia od naszego wspólnego kolegi Ł, który ciągle nie ma
              dostępu do netu, ale obiecał, że na wszystkie Twoje maile solennie odpisze :-)
    • mmpm Re: mmpm, moj ty dietologu 13.03.03, 12:40
      Tire, przypominam, że nie spikuję ingliszem.

Poza tym rzucam Wan linkę. Panie proszone są o niewchodzenie. A jeśli już, to o
      nierobienie analogicznej listy. ;-)

www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10030&w=4914659
      • Gość: viki2lav Re: mmpm, moj ty dietologu IP: 213.255.126.* 13.03.03, 17:20
        nie bylabym soba gdyby mnie tam ciekawosc nie zawiodla, ale okrutnicy, choc
        mnie oszczedzili
      • Gość: aniela Re: mmpm, moj ty dietologu IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 17:24
        nene nie zgadza sie. habity sa takie nietwarzowe
        • Gość: viki2lav Re: mmpm, moj ty dietologu IP: 213.255.126.* 13.03.03, 17:28
          hyhy, siosto anielo od aniolow, czy siostra zna czwarta tajemnice plazowa
          • mmpm Re: mmpm, moj ty dietologu 13.03.03, 17:32
            A mówiłem - nie wchodzić! ;-)))
            Ale to kobiety - wiadomo... ;-)))
          • Gość: aniela Re: mmpm, moj ty dietologu IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 17:34
            mozliwe ze wzielam ja do grobu (tajemnice) i zapomnialam. przybliz mi temat
            • Gość: viki2lav Re: mmpm, moj ty dietologu IP: 213.255.126.* 13.03.03, 17:39
              spotkanie odbedzie sie w tiutiurlistanie, zaraz po wojnie, aha strzepy mojej
              garderobianej pamieci nakazuja mi poinformowac panie ze wszystkie sklepy w
              Ciemnogrodzie zawalone sa ciuchami w kolorach : bialy, zielony (najczesciej sa
              to maskujace ciapy , modne sa tez spodnie po lydki, z takim debilnym
              sciagaczem), chyba naprawde ida ciezkie czasy
              • Gość: aniela Re: mmpm, moj ty dietologu IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 17:41
                yhy ida lata osiemdziesiate, jak w morde strzelil. kluja te lata moje poczucie
                estetyki (chociaz musze powiedziec ze mi jeden plaszczyk w kolorze ecru w oko
                trzecie wpadl, i nie wiem czy nei zaniechac zaplaty podatku jego kosztem)
                • piotr_c Re: mmpm, moj ty dietologu 14.03.03, 13:53
                  Anielu , czyżbyś miała jakieś przecieki z MF? Będzie ulga podatkowa na zakup
                  płaszcza? Czy płaszczki też wchodzą w grę? Nie bądz taka , powiedz co sie
                  szykuje ? :))
                  • aniela_ Re: mmpm, moj ty dietologu 14.03.03, 15:10
                    aha znaczy sama sobie uchwale ulge uchylajac sie od zaplaty cesarzowi co moim
                    zdaniem nie jego. a swoja droga w tym roku szukam jakiegos godnego celu
                    charytatywnego, jak mam wydawac pienaidze to na szczytne cele a nie oddawac je
                    do dyspozycji marnotrawiących je.
                    • piotr_c Re: mmpm, moj ty dietologu 14.03.03, 15:37
                      Może moim przykładem pójdziesz i wspomożesz Hospicjum dla Dzieci ?
                      • aniela_ Re: mmpm, moj ty dietologu 14.03.03, 15:43
                        aha nie moge tego wykluczyc. po przekalkulowaniu sobie ile za ten rok bede
                        musiala cesarstwu doplacic przed koncem roku podejme na pewno decyzje w tym
                        kierunku idaca.
                      • aniela_ Re: mmpm, moj ty dietologu 14.03.03, 15:49
                        aha nie moge tego wykluczyc. po przekalkulowaniu sobie ile za ten rok bede
                        musiala cesarstwu doplacic przed koncem roku podejme na pewno decyzje w tym
                        kierunku idaca.
    • Gość: viki2lav Re: mmpm, moj ty dietologu IP: 213.255.126.* 14.03.03, 15:14
      kuo sobie K2 lub inne czomolungmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka