Dodaj do ulubionych

Pionowe kreski nad ustami

18.09.04, 22:34
Mam problem,jestem osobą w wieku 54 lat i zarysowały mi się dwie pionowe
zmarszczki nad ustami,które fatalnie wyglądaja i dodają lat.
Czy znacie jakiś sposób,ćwiczenia, jak się ich pozbyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:29
      Przestać palić
    • jadwiga_r Re: Pionowe kreski nad ustami 19.09.04, 10:51
      Olo!
      Nigdy w życiu nie paliłam papierosów, ani nie piję alkoholu.Jestem wrogiem nr 1
      wszelkich nałogów.
    • Gość: justy Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 19.09.04, 10:58
      takie zmarszczki są typowe dla palczek... ale nie palisz.
      ogólnie ćwiczenia czy kremy nie dadzą zadowalających efektów. zabiegi z kwasami
      lub laserem u dermatologa powinny pomóc.
    • muminek1000 Re: Pionowe kreski nad ustami 19.09.04, 11:16
      Jadwiga bardzo Cię przepraszam(każdy sądzi według siebie)jak widać wyciągnęłam
      zbyt pochopne wnioski.Może masz to w spadku po mamie?Ja mam cholerne "kurze
      łapki" w kącikach oczu.Może zbyt szybko schudłaś (skóra się odwodniła).Albo
      masz koronkę zęba.Ja mam koronę na 3 i widzę,że tam mi się już zapada.Jadwiniu
      nie żałuj sobie na dobry krem i spróbuj masować te miejsca przynajmniej 5 minut
      dziennie.Zyczę powodzenia w walce ze zmarchami i
      wytrwałości.
    • muminek1000 Re: Pionowe kreski nad ustami 19.09.04, 11:18
      Widzę,że sie zalogowałam Muminek ale przeprasza Cię olo
    • jadwiga_r Re: Pionowe kreski nad ustami 19.09.04, 14:31
      Korony na zębach jedynkach mam ponad 35 lat, ale one w górnej szczęce w łuku
      zębowym są ładnie wpasowane.Rzeczywiście,może to mieć wpływ na wygląd.
      Mój Tato miał takie zmarszczki-bruzdy nad ustami, ale on nie wprawił sobie
      sztucznych zębów i u niego miałoby to swoje uzasadnienie.
      • Gość: muminek1000 Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:48
        Witaj ponownie,moja koronka to prawie mercedes hi hi ale dziąsło nie ma już
        korzenia i w tym miejscu mi się zapada.
    • Gość: doświadczona Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 02:08
      Pomóc Ci może chyba tylko dermatolog estetyczny, który wypełni te zmarszczki
      kwasem hialuronowym. Niestety zabieg jest dość kosztowny /600-1000 zł/ i
      nietrwały /4-6 miesięcy/. Pozdrawiam
      • Gość: Nicola Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 08:05
        Rany...jadwiga was podouszcza i robi sobie jaja a wy tak sie dajecie ;-)
        • vitalia Re: Pionowe kreski nad ustami 23.09.04, 08:25
          A dlaczego uważasz ,że podpuszcza i robi jaja >??poprostu pyta tak jak każdy co
          w tym dziwnego?
    • Gość: wawa Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.04, 09:13
      Jadwigo, ja najpierw bym spróbowała dobry krem na zmarszczki mimiczne np.
      Dermiki. Piszesz że bruzdy są głębokie ale może spłyci choć troszeczkę i druga
      sprawa , dobry krem z retinolem lub pochodnymi /koniecznie silny i prawidłowo
      zamknięty/.
      • Gość: Mango Re: Pionowe kreski nad ustami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:41
        Silny krem z retinolem do pielęgnacji okolic ust - chyba Power-A HR. Albo Novadiol Vichy. A może złuszczanie kwasami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka