Dodaj do ulubionych

Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach?

27.07.06, 14:24
Proszę wrocławian o podpowiedź - może wiecie, gdzie w naszym mieście można
kupić świeży szpinak? Chodzę, szukam i trafić na niego nie mogę. Kiedyś był w
Lidlu, ale już od dawna nie mieli. Jest wprawdzie dostępny mrożony, ale nie
znoszę tej rozdrobnionej breji. Dziękuję z góry za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: _ Re: Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach? IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:34
      Spróbuj w Hali Targowej, a najbardziej prawdopodobne miejsce to Targpiast na
      Obornickiej-jeśli jesteś zmotoryzowany/a. Ja mam na działce;) Bardzo lubie np.
      siekany, podduszony chwileczkę na masełku i wybić na to zbełtane jajeczko.Pzdr.
      • Gość: cytryn Re: Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:20
        na polu.
    • kielczow2003 Miałem to na obiad dzisiaj 27.07.06, 17:35
      Ja właśnie zjadłem na obiad cały nie ten mrożony. Zakupiłem na hali targowej po
      7 zl za 0,5 kg
      • Gość: mniam Re: Miałem to na obiad dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:38
        Smacznego.
        • Gość: , Szpinak to ohyda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:40
          Szpinak wygląda jak krowia kupa. Błeeeeeeeeee!
          • kielczow2003 Nie znasz się 27.07.06, 17:49
            i co z tego???? Jest pyszny zdrowy i co najwazniejsze lekko strawny na te upaly
            nie polecam golony z boczkiem bo to sie moze zle skonczyc
            • Gość: na zimno Raczej "lekkosrawny" on jest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.07.06, 18:05
              • kielczow2003 Re: Raczej "lekkosrawny" on jest 27.07.06, 18:07
                piszesz o tym samym tylko od tyłu:-)
                • Gość: klim Ołów w liściach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:09
                  Ciekawy temat wątku: "SZPINAK W LIŚCIACH"
                  hehehehe. Możesz go znaleźć w liściach kapusty, sałaty....
                  • kielczow2003 Re: Ołów w liściach 27.07.06, 18:12
                    No wiadomo że wszystko teraz ma cos a to ołów a to żelazo substancje smoliste
                    kurna niedługo będziemy odżywiali się enrgia kosmiczną jak dziwne ludki z sekty
                    na sleży:-))
                    • Gość: szpin Re: Ołów w liściach IP: *.madcomputers.pl 28.07.06, 09:06
                      ten z paczki jest rowniez smaczny.
    • maienn Re: Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach? 28.07.06, 10:00
      No cóż, mało tutaj konstruktywnych wypowiedzi (tym nielicznym wyjątkom dziękuję
      za pomoc). Do "znawcy", który uważa, że szpinak wygląda jak krowie łajno - cóż,
      widocznie nie miałeś okazji widzieć (i jeść) dobrze przyrządzonego szpinaku. Żałuj!
      A czemu szpinak w liściach? Bo nie każdy jada to warzywo wyłącznie w takiej
      postaci, w jakiej znamy go ze szkolnych stołówek. Pozdrawiam wszystkich
      miłośników szpinaku!
      • kielczow2003 Re: Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach? 28.07.06, 12:30
        Szpinak na PREZYDENTA IV RP jest dobry zdrowy dla obywateli smacznyu latow strawny
        nie powoduje komplikacji slowem..........ideal.

Uwielbiam szpinak

P.S
        A na stołówce w SP oraz przedszkolu zawsze wjadalem ta roslinke za wszystkich
        kolegow i kolezanki dlatego dzisiaj jestem duzym i zdrowym chlopcem.
        Polecam kazdemu
    • Gość: t Re: Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:40
      może pogadaj z działkowiczami
      może masz znajomych, którzy uprawiają działkę/ogród?
    • Gość: Andzuia Re: Help! Gdzie dostanę szpinak w liściach? IP: *.chello.pl 28.07.06, 17:43
      Uwielbiam szpinak w każdej postaci. Polecam za śmietanką , masełkiem ,
      czosnkiem ,odrobinką cytryny i szczyptą cukru .mmmmmmmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka