miliarder 01.08.06, 22:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_bias_owana Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 01.08.06, 23:38 a mnie sie pomysł bardzo podoba! jak tylko tęczowa książeczka zostanie wydana, chętnie kupię! trzymam kciuki za autorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Klamczyszki z tych kaczorkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:42 Widac wszystko czarno na bialym. A slowa poszly w eter. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Klamczyszki z tych kaczorkow 02.08.06, 11:51 Wyszło szydło z worka - jak mawiano za PRL. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errabundi Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! IP: *.pap / 88.220.41.* 02.08.06, 13:52 Brawo dla otwartych ludzi z WRO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lord_peter Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 02.08.06, 14:49 Mamrotliwi i napuszeni Duck Brothers śmieszą niezależnie od upodobań politycznych :) "... i nikt nas nie będzie przekonywał, że białe jest białe a czarne jest czarne". Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 02.08.06, 15:16 Drugi tom powinien ktoś zrobić z również kwiecistymi wypowiedziami Edgara, jak:"lewicowi liberałowie". Trzeba się tylko zastanowić, w jaki sposób wogóle ci ludzie (Jarosław, Edgar i ine Irasiady) uzyskali wykształcenie wyższe! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 02.08.06, 15:42 Dyplom nie czyni człowieka mędrcem. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka [...] 02.08.06, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 03.08.06, 01:33 rant3 napisał: > Dyplom nie czyni człowieka mędrcem. Za to czyni z niego u nas polityka, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bez wody Re: Kaczory to klamcy sporej klasy! IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 17:22 Mam cicha nadzieje, iz kiedys Kaczory beda musialy sie w koncu wytlumaczyc z ciaglych klamstw politycznych i wyborczych! A moze nie? Moze "ciemny lud" wciaz akceptuje jawne klamstwa malych politykierow?? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Tęczowe cycaty Jarosława Kaczyńskiego Dodatek! 02.08.06, 17:02 Dołączcie prezerwatywę do każdej książki z życzeniem aby nie rodziło się więcej głupich polityków w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Tęczowe cycaty Jarosława Kaczyńskiego Dodatek 02.08.06, 20:09 hetman131 napisał: > Dołączcie prezerwatywę do każdej książki z życzeniem aby nie rodziło się więcej > > głupich polityków w Polsce! tak,jestem za:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TrzeciBrat Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.08.06, 23:36 BOMBA !!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Gdzie można kupić tęczową książeczkę? 18.09.06, 12:15 Chętnie nabędę myśli wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bok Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 194.146.219.* 02.08.06, 00:21 Może wreszcie ktoś wyda zbiorek cytatów dwóch gwiazd : Tuska i Rokity. To dopiero jest zabawa. Nie ma odważnych ? A Olejnizak, Borowski, Niesiołowski... Już nudzą te dowcipasy o Lepperze, Kaczorach, Giertychu. Wiem, że przegranych się nie kopie, ale oni nadal gryzą, a wy szczekacie razem z nimi ! Pożal się Boże, politolodzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
xsatanistax Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 00:27 anglicy potrafią śmiać się z królowej i z samych siebie. podobnie jest z francuzami, niemcami i innymi takimi. wyjątek stanowią polacy i muzułmanie, dla których każdy żart z ich religii, władzy lub z nich samych jest pretekstem do wszczynania karczemnych awantur. szanowny pan bok jest przykładem właśnie takiego działania - z nas się nie żartuje. koniec. kropka. ch6j. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 08:41 xsatanistax napisał: > anglicy potrafią śmiać się z królowej i z samych siebie. ale nie śmieją się z gejów, bo nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.e-wro.net.pl 02.08.06, 09:24 jakoś Monty Python w skeczu o ichnim USC śmiał się z gejów do rozpuku. I to mimo, że jeden z nich Graham Chapman sam był gejem. Nie pisz bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:09 > ale nie śmieją się z gejów, bo nie wolno. alez smieja sie, smieja. tyle, ze rozrozniaja zarty od pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:25 > xsatanistax napisał: > > > anglicy potrafią śmiać się z królowej i z samych siebie. > > ale nie śmieją się z gejów, bo nie wolno. Ale u nas wolno: "Spotkali się mężczyzna po przejściach i kobieta z przeszłością. Spodobali się sobie, zaczęli chodzić ze sobą i w końcu postanowili się pobrać. Przed ostateczną decyzją kobieta powiada: Wiesz, kochany, muszę ci się z czegoś zwierzyć. Przed tobą sypiałam z wieloma mężczyznami. A on na to: Nie szkodzi, ja też". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 156.17.201.* 02.08.06, 09:34 to na co czekać i narzekać? trzeba zabrać się do pracy! czyżby PiS miał zbyt mało sympatyków, którzy mogliby to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechant Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.06, 10:31 to Ty jesteś pożal sie Boże - widać łuska z oczu jeszcze Ci nie spadła, za to z poprawnym pisaniem masz kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bez wody Re: Tęczowe cytaty z Jarosława - a gdzie Lech K.? IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 17:27 A moze "boku" sam przytoczysz jakies jawnie klamliwe wypowiedzi Tuska? Czy to tylko twoje "bla, bla, bla"?? P.S. Faktycznie, o osobnikach pokroju Leppera, Kaczynskich, czy Giertycha nie trzeba ukladac/opowiadac dowcipow. Oni sami kompromituja siebie w wystarczajacy sposob! Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek47 Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 03.08.06, 07:23 Gość portalu: bok napisał(a): > Może wreszcie ktoś wyda zbiorek cytatów dwóch gwiazd : Tuska i Rokity. To > dopiero jest zabawa. Nie ma odważnych ? A Olejnizak, Borowski, Niesiołowski... > Już nudzą te dowcipasy o Lepperze, Kaczorach, Giertychu. Wiem, że przegranych > się nie kopie, ale oni nadal gryzą, a wy szczekacie razem z nimi ! Pożal się > Boże, politolodzy !!! no wlasnie. Bardzo dobrze jest isc z pradem rzeki, bo jest lekko. A moze studenci pofatyguja sie o wydanie "antologii" wypowiedzi wszystkich aktywnych dzisiaj politykow i wtedy bedzie to mialo jakis sens, a nie przywalenie Kaczynskim na zasadzie "taki zarcik", bo dzisiaj jest modne przywalac Kaczynskim. Smiesza mnie bardzo dzialania typu "im bardziej opluje Kaczynskich tym bardziej jestem europejczykiem, swiatowcem itp." A GW skwapliwie to podchwytuje .... Ale coz, takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dro Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.06, 07:54 Gość portalu: bok napisał(a): > Może wreszcie ktoś wyda zbiorek cytatów dwóch gwiazd : Tuska i Rokity. czy ktos ci broni ? otoczyl cie murem cenzury ? zbierz i wydaj - jak bedzie smiesznie to kupie ... Odpowiedz Link Zgłoś
dwpp Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 08:44 Ale i tak nic nie przebije wypowiedzi Ryszarda Kalisza,ze prezydent Kwaśniewski cierpiał na chorobę goleni prawej.To było wytłumaczenie jak pijany Kwaśniewski chwiał się i potykał na uroczystościach poświęconym zamordowanym przez sowieckich komunistów Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketing Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:55 a jednak przebijają! choćby wypowiedzi na temat samoobrony wśród kaczorów ciekawe ile kasy trzeba było aby zmienili zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 09:14 ...i komentarz na tym samym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 09:31 Prawdę mówiąc, jak się czyta posty urażonych PiSowców, to najlepiej widać, jak bardzo takie książki są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 09:34 Teraz rozumiem poziom komentarzy politycznych profesorow tych studentow. Nigdy nie mozna uslyszec glebszej analizy, wyjscia poza gazetowy slogan. Szkoda, ze mlodzi ludzie tez tak widza polityke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mleko bez wody Re: Cytaty z Bush'a Jra. od dawna sa dostepne!!! IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 17:32 To nie jest typowo polski "wynalazek". W USA wydano do tej pory przynajmniej kilka ksiazeczek zawierajacych jezykowe lapsusy, potkniecia i pomylki (a takze zwykle klamstwa!) obecnego prezydenta Bush'a mlodszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.nll.se 02.08.06, 09:44 Gazeta Wyborcza wyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekaru Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.pl / 83.16.192.* 02.08.06, 09:53 dobre... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat do miliardera: koles zadaja sobie pytanie po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:47 twoj bog klonuje takich idioten jak ty??? napewno odpowie: aby bylo z kogo sie posmiac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechant tęczowe czy zielone jeden pies IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.06, 10:56 1/takie wyimki powinno się stworzyć dla każdej partii 2/bardzo, ale to bardzo dobra ilustracja jak dla koniunktury zmienia sie poglądy, jak niektórzy mają kiepską pamięć, jak niektórzy ( sądzę że mniejszość) dają wpuszczać się w maliny 3/jak ukaże się drukiem kupię z kilka egzemplarzy i podaruję bliskim fanom PiS-u, z nadzieją ich otrzeźwienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szewczyk-dratewka Re: tęczowe czy zielone jeden pies IP: 193.25.222.* 02.08.06, 11:02 Gość portalu: mechant napisał(a): > 1/takie wyimki powinno się stworzyć dla każdej partii > 2/bardzo, ale to bardzo dobra ilustracja jak dla koniunktury zmienia sie pogląd > y, > jak niektórzy mają kiepską pamięć, jak niektórzy ( sądzę że mniejszość) dają > wpuszczać się w maliny > 3/jak ukaże się drukiem kupię z kilka egzemplarzy i podaruję bliskim fanom > PiS-u, z nadzieją ich otrzeźwienia i to mi się podoba zrobię dokładnie tak samo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: tęczowe czy zielone jeden pies 02.08.06, 16:33 > > 3/jak ukaże się drukiem kupię z kilka egzemplarzy i podaruję bliskim > >fanom PiS-u, z nadzieją ich otrzeźwienia > > > i to mi się podoba zrobię dokładnie tak samo... ;) Ja też tak bym zrobił, ale nie znam ani jednego fana PiSu. Wszyscy ludzie, z którymi rozmawiam, są przeciwnikami. A juz wiem, zwolennicy siedzą pod sklepem z tanim winem. Nigdy z nimi nie rozmawiałem, ale książeczki mógłbym im dać. Ale czy oni jeszcze widzą litery? I czy zrozumieją to, co zdołaliby przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo Super pomysł!! ale się brzydkie bliźniaki wkurzą 02.08.06, 11:04 z niecierpliwością czekam na zbiory wypowiedzi naszych złotoustnych jednojajowych bolszewików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 212.204.96.* 02.08.06, 11:17 obawiam sie, ze nikt z polskich wydawcow sie nie odwazy... smutne, ale na szczescie sa jeszcze zagraniczne wydawnictwa moze Tageszaitung???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.88.247.170.addr.tdcsong.se 02.08.06, 11:30 niezle:)) chociaz pomysl niebiezpieczny, pomysl o nowym kryzysie w stosunkach polsko- niemieckich:)) nowa "zelazna kurtyna" na odrze i nysie luzyckiej i nie pojawimy sie na zadnym szczycie miedzynarodowym jezeli beda tam niemcy, chociaz przy obecnym kierunku naszej polityki zagranicznej i tak nas nie zaprosza:)) a ksiazeczke kupie chetnie- nie mieszkam w polsce i kiedy chwyci mnie zal za krajem poczytam sobie a zal przejdzie jak reka odjal; obecnie tak dzialaja informacje o wyczynach ministrow/premierow giertycha i leppera, chociaz premier i prezydent tez potrafia mnie skutecznie "pocieszyc":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do asi Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.ny325.east.verizon.net 02.08.06, 20:09 mam podobnie; chwyta mnie nostalgia,zagladam na portale z wiesciami politycznymi z polski i od razu mi przechodzi. ksiazeczek kupilabym chetnie wiecej w celu podarowania ich osobom, ktore od czasu do czasu racza mnie uwagami typu: tylko pis jest polski, prawdziwy polak patriota popiera kaczynskich,bo tylko oni prawdziwa polske zbuduja dla polskich patriotow itd,itd,itd...brrrrrrrrr zeby bylo zabawniej;czesto ostatni raz byli w polsce nie wiem kiedy,za komuny chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.34.11.vie.surfer.at 02.08.06, 18:05 Teczowa nie z powodu oficjalnej homofobii,tylko dlatego,ze gosc jest kryptogejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kux Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.acn.waw.pl 20.08.06, 01:08 On nie jest gejem, on ma kota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuG Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:27 mozna tylko sie zastanawiac co samoobrona z 2004 ma wspolnego z ta obecna, oraz co obecnie zlego ona zrobila bedac w rzadzie sam glosowalem na PiS i bylem zawiedziony i zdziwiony tym co sie pozniej stalo, ale oceniajac obecna sytuacje to nie moge powiedziec ze swiat sie zawalil bo SO i LPR sa w rzadzie, jak na razie nic zlego sie nie wydarzylo... mozna tylko mowic ze niewiele dobrego takze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betasz Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 02.08.06, 14:28 Jak to nic złego się nie wydarzyło!!! A Giertych jako min. edukacji ze swoimi durnymi decyzjami? A opinia o nas na zachodzie? A dopasowywanie prawa do swoich celów? A zmiana ordynacji wyborczej tuż przed wyborami i wiele, wiele innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertski_OG Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.06, 14:50 A opinia o nas na WSCHODZIE? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23vsoo7 Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.qc.sympatico.ca 03.08.06, 00:30 A to ze wrzadzie sa ludzie z waznymi wyrokami sadowymi to k.u.r.w.a NIC!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:29 Gość portalu: LuG napisał(a): > mozna tylko sie zastanawiac co samoobrona z 2004 ma wspolnego z ta obecna, oraz > co obecnie zlego ona zrobila bedac w rzadzie... To nic, że nie zrobiła nic złego, ale co zrobiła dobreg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:29 Puknij Ty się w główkę.... hahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w "miliarder" chyba jedynie głupoty !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:30 tak przynajmniej wynika z twojej wypowiedzi, ty zacofany i głupi matole Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Re: "miliarder" chyba jedynie głupoty !! 02.08.06, 18:36 o tak, zacofany, zwłaszcza nowoczesność Holandii widać w sferze moralnej: pedofile do władzy sie garną Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: "miliarder" chyba jedynie głupoty !! 02.08.06, 19:23 miliarder napisał: > o tak, zacofany, zwłaszcza nowoczesność Holandii > widać w sferze moralnej: pedofile do władzy sie garną Jesteś kretynem, a twoja mamusia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr hab. CZub IP: 82.160.248.* 02.08.06, 11:40 Ty prosty czubie, takich jak ty(celowo z małej)powinno się wywozić do lasu i zakopywać żywcem. Prezentacja na poziomie wysokim, dlaczego wy, środowiska prawicowe nie możecie zająć się swoim życiem, tylko koniecznie patrzycie na orientację innych? Bo jedsteście sfrustrowani, możę żona wam nie daje, dziewczyna, nie wiem. A zoofilów i pedofilów nikn nigdy nie zaakceptuje i dobrze o tym wiesz, prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: CZub IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:34 Gość portalu: Dr hab. napisał(a): > Ty prosty czubie, takich jak ty(celowo z małej)powinno się wywozić do lasu i > zakopywać żywcem. Prezentacja na poziomie wysokim, dlaczego wy, środowiska > prawicowe nie możecie zająć się swoim życiem, tylko koniecznie patrzycie na > orientację innych? Bo jedsteście sfrustrowani, możę żona wam nie daje, > dziewczyna, nie wiem. Święte słowa! "A więc to jest ta nowa epoka? I takie kreatury płodzi?" (cesarz Franciszek Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_dosc_stara Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:04 Biedaku, podpisany jako "miliarder", idź się leczyć, nawet proste środki psychotropowe mogą ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.era.pl 02.08.06, 12:20 Pytanie kto zdecyduje sie wydac :) moze jak za dawnych lat - drugi obieg...? pozdr r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel III RP Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:25 a ja kupie "Tęczowe cytaty... " jak tylko wyjdzie. popieram takie działania bo może chociaż kilka osób otworzy oczy, a nie ślepo będą iść za kaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enedułe Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.chello.pl 02.08.06, 12:39 Powinnni dodać o "haroiźmie powstańców" z ostatniego przemówienia Leszka K. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Bravo....bravissimooo ! 02.08.06, 12:47 Kupię kilka egzemplarzy, na prezenty, w kraju i za granicą. Trzeba ukazywać cynizm, nikczemność, głupotę i ignorancję naszej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Bravo....bravissimooo ! 02.08.06, 16:42 > Kupię kilka egzemplarzy, na prezenty, w kraju i za granicą. Chcesz nam zrobić wstyd na cały świat? Znowu będą powstawać Polish jokes... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Bravo....bravissimooo ! 02.08.06, 17:57 Nie, nie chcę wstydu ! Ale czyż może być dla Polaków jeszcze coś bardziej upokarzającego od dopuszczenia do rządzenia krajem przez dwóch neurotycznych, a przy tym bezdennie głupich, mopsów !? Odpowiedz Link Zgłoś
karomarlenka [...] 02.08.06, 12:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Jarosława Kaczyńskiego IP: 153.98.68.* 02.08.06, 13:01 Tak teraz to LPR i SamoObora to przyjaciele PiS-u. Wiekszych kretaczy niz PiSu w zyciu nie slyszalem. WASSERMAN na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert.jordan głodne dzieci IP: *.acn.waw.pl 02.08.06, 13:09 No, faktycznie bardzo śmieszny cytat, zwłaszcza ten, że "największą hańbą III RP były głodne dzieci". Bardzo... rozweselające :-\ r.j Odpowiedz Link Zgłoś
hagero Re: głodne dzieci 02.08.06, 13:43 te cytaty sa cienkie i nie ma sie z czego smiac za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: głodne dzieci 02.08.06, 16:40 > te cytaty sa cienkie i nie ma sie z czego smiac za bardzo Sam widzisz, że Jarosław K. to poważny przypadek. I masz rację. Nie ma co sie śmiać z faktu, że otworzyło się furtkę do władzy przestępcom i tworowi SB. Odpowiedz Link Zgłoś
handshake Re: głodne dzieci 02.08.06, 14:09 Tiaa ... zwlaszcza ze obecnie juz ich nie uswiadczysz :-))) Lepper nakarmil wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: głodne dzieci IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:32 Gość portalu: robert.jordan napisał(a): > No, faktycznie bardzo śmieszny cytat, zwłaszcza ten, że "największą hańbą III R > P były głodne dzieci". Bardzo... rozweselające :-\ > r.j Dlaczego pisze, że "były?" Przecież nadal są i to coraz więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: głodne dzieci IP: *.botany.gu.se 02.08.06, 16:05 No i wlasnie dlatego tan cytat trafil do ksiazeczki. Przeciez chodzi o pokazanie absurdu i dwulicowosci, a nie rozbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś