Dodaj do ulubionych

Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego

01.08.06, 22:25
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • z_bias_owana Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 01.08.06, 23:38
      a mnie sie pomysł bardzo podoba! jak tylko tęczowa książeczka zostanie wydana,
      chętnie kupię!
      trzymam kciuki za autorów
      • Gość: Gość Klamczyszki z tych kaczorkow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:42
        Widac wszystko czarno na bialym. A slowa poszly w eter.
        • frant3 Re: Klamczyszki z tych kaczorkow 02.08.06, 11:51
          Wyszło szydło z worka - jak mawiano za PRL.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
          • Gość: errabundi Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! IP: *.pap / 88.220.41.* 02.08.06, 13:52
            Brawo dla otwartych ludzi z WRO!!!
            • lord_peter Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 02.08.06, 14:49
              Mamrotliwi i napuszeni Duck Brothers śmieszą niezależnie od upodobań
              politycznych :)

"... i nikt nas nie będzie przekonywał, że białe jest białe a czarne jest
              czarne".

• konread Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 02.08.06, 15:16
                Drugi tom powinien ktoś zrobić z również kwiecistymi wypowiedziami Edgara,
                jak:"lewicowi liberałowie". Trzeba się tylko zastanowić, w jaki sposób wogóle ci
                ludzie (Jarosław, Edgar i ine Irasiady) uzyskali wykształcenie wyższe!
                • frant3 Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 02.08.06, 15:42
                  Dyplom nie czyni człowieka mędrcem.

--
                  Frant - humor, satyra, krytyka
                  • tekameka [...] 02.08.06, 16:12
                  • konread Re: Kupię kilka i będę rozdawał w prezencie! 03.08.06, 01:33
                    rant3 napisał:

> Dyplom nie czyni człowieka mędrcem.

Za to czyni z niego u nas polityka, niestety.
        • Gość: mleko bez wody Re: Kaczory to klamcy sporej klasy! IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 17:22
          Mam cicha nadzieje, iz kiedys Kaczory beda musialy
          sie w koncu wytlumaczyc z ciaglych klamstw
          politycznych i wyborczych! A moze nie?
          Moze "ciemny lud" wciaz akceptuje
          jawne klamstwa malych
          politykierow??
      • wlodarek Pomysł ciekawy, ale zaraz kasę wydawać na tego... 02.08.06, 13:36
      • hetman131 Re: Tęczowe cycaty Jarosława Kaczyńskiego Dodatek! 02.08.06, 17:02
        Dołączcie prezerwatywę do każdej książki z życzeniem aby nie rodziło się więcej
        głupich polityków w Polsce!
        • ilekobietamalat Re: Tęczowe cycaty Jarosława Kaczyńskiego Dodatek 02.08.06, 20:09
          hetman131 napisał:

> Dołączcie prezerwatywę do każdej książki z życzeniem aby nie rodziło się
          więcej
          >
          > głupich polityków w Polsce!

tak,jestem za:>
      • Gość: TrzeciBrat Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 02.08.06, 23:36
        BOMBA !!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))))))))
      • hummer Gdzie można kupić tęczową książeczkę? 18.09.06, 12:15

Chętnie nabędę myśli wodza.
    • Gość: bok Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 194.146.219.* 02.08.06, 00:21
      Może wreszcie ktoś wyda zbiorek cytatów dwóch gwiazd : Tuska i Rokity. To
      dopiero jest zabawa. Nie ma odważnych ? A Olejnizak, Borowski, Niesiołowski...
      Już nudzą te dowcipasy o Lepperze, Kaczorach, Giertychu. Wiem, że przegranych
      się nie kopie, ale oni nadal gryzą, a wy szczekacie razem z nimi ! Pożal się
      Boże, politolodzy !!!
      • xsatanistax Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 00:27
        anglicy potrafią śmiać się z królowej i z samych siebie. podobnie jest z
        francuzami, niemcami i innymi takimi. wyjątek stanowią polacy i muzułmanie, dla
        których każdy żart z ich religii, władzy lub z nich samych jest pretekstem do
        wszczynania karczemnych awantur. szanowny pan bok jest przykładem właśnie
        takiego działania - z nas się nie żartuje. koniec. kropka. ch6j.
        • aron2004 Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 08:41
          xsatanistax napisał:

> anglicy potrafią śmiać się z królowej i z samych siebie.

ale nie śmieją się z gejów, bo nie wolno.
          • Gość: mp Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.e-wro.net.pl 02.08.06, 09:24
            jakoś Monty Python w skeczu o ichnim USC śmiał się z gejów do rozpuku. I to
            mimo, że jeden z nich Graham Chapman sam był gejem. Nie pisz bzdur.
            • Gość: jwojnar Ładnie to tak śmiać się z kaleki? IP: 80.53.35.* 02.08.06, 11:28
          • Gość: | Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:09
            > ale nie śmieją się z gejów, bo nie wolno.

alez smieja sie, smieja. tyle, ze rozrozniaja zarty od pogladow.
          • Gość: Monarchista Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:25
            > xsatanistax napisał:
            >
            > > anglicy potrafią śmiać się z królowej i z samych siebie.
            >
            > ale nie śmieją się z gejów, bo nie wolno.

Ale u nas wolno:
            "Spotkali się mężczyzna po przejściach i kobieta z przeszłością. Spodobali się
            sobie, zaczęli chodzić ze sobą i w końcu postanowili się pobrać. Przed
            ostateczną decyzją kobieta powiada: Wiesz, kochany, muszę ci się z czegoś
            zwierzyć. Przed tobą sypiałam z wieloma mężczyznami. A on na to: Nie szkodzi,
            ja też".
      • Gość: z Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 156.17.201.* 02.08.06, 09:34
        to na co czekać i narzekać? trzeba zabrać się do pracy! czyżby PiS miał zbyt
        mało sympatyków, którzy mogliby to zrobić?
      • Gość: mechant Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.06, 10:31
        to Ty jesteś pożal sie Boże - widać łuska z oczu jeszcze Ci nie spadła, za to z
        poprawnym pisaniem masz kłopoty
      • Gość: mleko bez wody Re: Tęczowe cytaty z Jarosława - a gdzie Lech K.? IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 17:27
        A moze "boku" sam przytoczysz jakies jawnie klamliwe
        wypowiedzi Tuska? Czy to tylko twoje "bla, bla, bla"??

P.S. Faktycznie, o osobnikach pokroju Leppera, Kaczynskich,
        czy Giertycha nie trzeba ukladac/opowiadac dowcipow.
        Oni sami kompromituja siebie w wystarczajacy sposob!
      • marcinek47 Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 03.08.06, 07:23
        Gość portalu: bok napisał(a):

> Może wreszcie ktoś wyda zbiorek cytatów dwóch gwiazd : Tuska i Rokity. To
        > dopiero jest zabawa. Nie ma odważnych ? A Olejnizak, Borowski, Niesiołowski...
        > Już nudzą te dowcipasy o Lepperze, Kaczorach, Giertychu. Wiem, że przegranych
        > się nie kopie, ale oni nadal gryzą, a wy szczekacie razem z nimi ! Pożal się
        > Boże, politolodzy !!!

no wlasnie. Bardzo dobrze jest isc z pradem rzeki, bo jest lekko. A moze
        studenci pofatyguja sie o wydanie "antologii" wypowiedzi wszystkich aktywnych
        dzisiaj politykow i wtedy bedzie to mialo jakis sens, a nie przywalenie
        Kaczynskim na zasadzie "taki zarcik", bo dzisiaj jest modne przywalac
        Kaczynskim. Smiesza mnie bardzo dzialania typu "im bardziej opluje Kaczynskich
        tym bardziej jestem europejczykiem, swiatowcem itp." A GW skwapliwie to
        podchwytuje .... Ale coz, takie czasy
      • Gość: dro Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.06, 07:54
        Gość portalu: bok napisał(a):
        > Może wreszcie ktoś wyda zbiorek cytatów dwóch gwiazd : Tuska i Rokity.

czy ktos ci broni ? otoczyl cie murem cenzury ?
        zbierz i wydaj - jak bedzie smiesznie to kupie ...
    • dwpp Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 08:44
      Ale i tak nic nie przebije wypowiedzi Ryszarda Kalisza,ze prezydent Kwaśniewski
      cierpiał na chorobę goleni prawej.To było wytłumaczenie jak pijany Kwaśniewski
      chwiał się i potykał na uroczystościach poświęconym zamordowanym przez
      sowieckich komunistów Polakom.
      • Gość: marketing Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:55
        a jednak przebijają!
        choćby wypowiedzi na temat samoobrony wśród kaczorów
        ciekawe ile kasy trzeba było aby zmienili zdanie?
    • Gość: ada Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 09:14
      ...i komentarz na tym samym poziomie.
    • jestem-z-ukladu Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 09:31
      Prawdę mówiąc, jak się czyta posty urażonych PiSowców, to najlepiej widać, jak
      bardzo takie książki są potrzebne.
    • yanuss Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego 02.08.06, 09:34
      Teraz rozumiem poziom komentarzy politycznych profesorow tych studentow. Nigdy
      nie mozna uslyszec glebszej analizy, wyjscia poza gazetowy slogan. Szkoda, ze
      mlodzi ludzie tez tak widza polityke.
      • Gość: mleko bez wody Re: Cytaty z Bush'a Jra. od dawna sa dostepne!!! IP: *.natpool4.outside.ucf.edu 02.08.06, 17:32
        To nie jest typowo polski "wynalazek". W USA wydano do tej
        pory przynajmniej kilka ksiazeczek zawierajacych jezykowe
        lapsusy, potkniecia i pomylki (a takze zwykle klamstwa!)
        obecnego prezydenta Bush'a mlodszego!!
    • Gość: Andrzej Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.nll.se 02.08.06, 09:44
      Gazeta Wyborcza wyda!
    • Gość: dekaru Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.pl / 83.16.192.* 02.08.06, 09:53
      dobre... :)
    • Gość: arahat do miliardera: koles zadaja sobie pytanie po co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:47
      twoj bog klonuje takich idioten jak ty??? napewno odpowie: aby bylo z kogo sie
      posmiac....
    • Gość: mechant tęczowe czy zielone jeden pies IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.06, 10:56
      1/takie wyimki powinno się stworzyć dla każdej partii
      2/bardzo, ale to bardzo dobra ilustracja jak dla koniunktury zmienia sie poglądy,
      jak niektórzy mają kiepską pamięć, jak niektórzy ( sądzę że mniejszość) dają
      wpuszczać się w maliny
      3/jak ukaże się drukiem kupię z kilka egzemplarzy i podaruję bliskim fanom
      PiS-u, z nadzieją ich otrzeźwienia
      • Gość: szewczyk-dratewka Re: tęczowe czy zielone jeden pies IP: 193.25.222.* 02.08.06, 11:02
        Gość portalu: mechant napisał(a):

> 1/takie wyimki powinno się stworzyć dla każdej partii
        > 2/bardzo, ale to bardzo dobra ilustracja jak dla koniunktury zmienia sie
        pogląd
        > y,
        > jak niektórzy mają kiepską pamięć, jak niektórzy ( sądzę że mniejszość) dają
        > wpuszczać się w maliny
        > 3/jak ukaże się drukiem kupię z kilka egzemplarzy i podaruję bliskim fanom
        > PiS-u, z nadzieją ich otrzeźwienia

i to mi się podoba zrobię dokładnie tak samo... ;)
        • arek64 Re: tęczowe czy zielone jeden pies 02.08.06, 16:33
          > > 3/jak ukaże się drukiem kupię z kilka egzemplarzy i podaruję bliskim
          > >fanom PiS-u, z nadzieją ich otrzeźwienia
          >
          >
          > i to mi się podoba zrobię dokładnie tak samo... ;)

Ja też tak bym zrobił, ale nie znam ani jednego fana PiSu. Wszyscy ludzie, z
          którymi rozmawiam, są przeciwnikami. A juz wiem, zwolennicy siedzą pod sklepem
          z tanim winem. Nigdy z nimi nie rozmawiałem, ale książeczki mógłbym im dać. Ale
          czy oni jeszcze widzą litery? I czy zrozumieją to, co zdołaliby przeczytać?
    • neoleo Super pomysł!! ale się brzydkie bliźniaki wkurzą 02.08.06, 11:04
      z niecierpliwością czekam na zbiory wypowiedzi naszych złotoustnych
      jednojajowych bolszewików
    • Gość: oo Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 212.204.96.* 02.08.06, 11:17
      obawiam sie, ze nikt z polskich wydawcow sie nie odwazy... smutne, ale na
      szczescie sa jeszcze zagraniczne wydawnictwa moze Tageszaitung???? :)))
      • Gość: asia Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.88.247.170.addr.tdcsong.se 02.08.06, 11:30
        niezle:))
        chociaz pomysl niebiezpieczny, pomysl o nowym kryzysie w stosunkach polsko-
        niemieckich:))
        nowa "zelazna kurtyna" na odrze i nysie luzyckiej
        i nie pojawimy sie na zadnym szczycie miedzynarodowym jezeli beda tam niemcy,
        chociaz przy obecnym kierunku naszej polityki zagranicznej i tak nas nie
        zaprosza:))
        a ksiazeczke kupie chetnie- nie mieszkam w polsce i kiedy chwyci mnie zal za
        krajem poczytam sobie a zal przejdzie jak reka odjal; obecnie tak dzialaja
        informacje o wyczynach ministrow/premierow giertycha i leppera, chociaz premier
        i prezydent tez potrafia mnie skutecznie "pocieszyc":))
        • Gość: do asi Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.ny325.east.verizon.net 02.08.06, 20:09
          mam podobnie; chwyta mnie nostalgia,zagladam na portale z wiesciami politycznymi
          z polski i od razu mi przechodzi. ksiazeczek kupilabym chetnie wiecej w celu
          podarowania ich osobom, ktore od czasu do czasu racza mnie uwagami typu: tylko
          pis jest polski, prawdziwy polak patriota popiera kaczynskich,bo tylko oni
          prawdziwa polske zbuduja dla polskich patriotow itd,itd,itd...brrrrrrrrr
          zeby bylo zabawniej;czesto ostatni raz byli w polsce nie wiem kiedy,za komuny chyba
      • Gość: Iwona Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.34.11.vie.surfer.at 02.08.06, 18:05
        Teczowa nie z powodu oficjalnej homofobii,tylko dlatego,ze gosc jest
        kryptogejem.
        • Gość: kux Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.acn.waw.pl 20.08.06, 01:08
          On nie jest gejem, on ma kota!
    • Gość: LuG Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:27
      mozna tylko sie zastanawiac co samoobrona z 2004 ma wspolnego z ta obecna, oraz
      co obecnie zlego ona zrobila bedac w rzadzie

sam glosowalem na PiS i bylem zawiedziony i zdziwiony tym co sie pozniej stalo,
      ale oceniajac obecna sytuacje to nie moge powiedziec ze swiat sie zawalil bo SO
      i LPR sa w rzadzie, jak na razie nic zlego sie nie wydarzylo... mozna tylko
      mowic ze niewiele dobrego takze :)
      • Gość: betasz Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 5.6.1D* / 136.8.152.* 02.08.06, 14:28
        Jak to nic złego się nie wydarzyło!!! A Giertych jako min. edukacji ze swoimi
        durnymi decyzjami? A opinia o nas na zachodzie? A dopasowywanie prawa do swoich
        celów? A zmiana ordynacji wyborczej tuż przed wyborami i wiele, wiele innych....
        • Gość: Robertski_OG Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.wroclaw.mm.pl 02.08.06, 14:50
          A opinia o nas na WSCHODZIE? :>
        • Gość: j23vsoo7 Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.qc.sympatico.ca 03.08.06, 00:30
          A to ze wrzadzie sa ludzie z waznymi wyrokami sadowymi
          to k.u.r.w.a NIC!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Monarchista Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:29
        Gość portalu: LuG napisał(a):

> mozna tylko sie zastanawiac co samoobrona z 2004 ma wspolnego z ta obecna,
        oraz
        > co obecnie zlego ona zrobila bedac w rzadzie...

To nic, że nie zrobiła nic złego, ale co zrobiła dobreg?
    • Gość: mag Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:29
      Puknij Ty się w główkę.... hahahaha :)
    • Gość: w "miliarder" chyba jedynie głupoty !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:30
      tak przynajmniej wynika z twojej wypowiedzi, ty zacofany i głupi matole
      • miliarder Re: "miliarder" chyba jedynie głupoty !! 02.08.06, 18:36
        o tak, zacofany, zwłaszcza nowoczesność Holandii
        widać w sferze moralnej: pedofile do władzy sie garną
        • mark.parker Re: "miliarder" chyba jedynie głupoty !! 02.08.06, 19:23
          miliarder napisał:

> o tak, zacofany, zwłaszcza nowoczesność Holandii
          > widać w sferze moralnej: pedofile do władzy sie garną

Jesteś kretynem, a twoja mamusia...
    • Gość: Dr hab. CZub IP: 82.160.248.* 02.08.06, 11:40
      Ty prosty czubie, takich jak ty(celowo z małej)powinno się wywozić do lasu i
      zakopywać żywcem. Prezentacja na poziomie wysokim, dlaczego wy, środowiska
      prawicowe nie możecie zająć się swoim życiem, tylko koniecznie patrzycie na
      orientację innych? Bo jedsteście sfrustrowani, możę żona wam nie daje,
      dziewczyna, nie wiem.
      A zoofilów i pedofilów nikn nigdy nie zaakceptuje i dobrze o tym wiesz, prostaku
      • Gość: Monarchista Re: CZub IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:34
        Gość portalu: Dr hab. napisał(a):

> Ty prosty czubie, takich jak ty(celowo z małej)powinno się wywozić do lasu i
        > zakopywać żywcem. Prezentacja na poziomie wysokim, dlaczego wy, środowiska
        > prawicowe nie możecie zająć się swoim życiem, tylko koniecznie patrzycie na
        > orientację innych? Bo jedsteście sfrustrowani, możę żona wam nie daje,
        > dziewczyna, nie wiem.

Święte słowa!
        "A więc to jest ta nowa epoka? I takie kreatury płodzi?" (cesarz Franciszek
        Józef)
    • Gość: baba_dosc_stara Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:04
      Biedaku, podpisany jako "miliarder", idź się leczyć, nawet proste środki
      psychotropowe mogą ci pomóc.
    • Gość: robert Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.era.pl 02.08.06, 12:20
      Pytanie kto zdecyduje sie wydac :)
      moze jak za dawnych lat - drugi obieg...?

pozdr r.
    • Gość: obywatel III RP Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:25
      a ja kupie "Tęczowe cytaty... " jak tylko wyjdzie. popieram takie działania bo
      może chociaż kilka osób otworzy oczy, a nie ślepo będą iść za kaczkami.
    • Gość: enedułe Re: Tęczowe cytaty z Jarosława Kaczyńskiego IP: *.chello.pl 02.08.06, 12:39
      Powinnni dodać o "haroiźmie powstańców" z ostatniego przemówienia Leszka K.
    • jerzy.kosecki Re: Bravo....bravissimooo ! 02.08.06, 12:47
      Kupię kilka egzemplarzy, na prezenty, w kraju i za granicą. Trzeba ukazywać
      cynizm, nikczemność, głupotę i ignorancję naszej hołoty.
      • arek64 Re: Bravo....bravissimooo ! 02.08.06, 16:42
        > Kupię kilka egzemplarzy, na prezenty, w kraju i za granicą.

Chcesz nam zrobić wstyd na cały świat? Znowu będą powstawać Polish jokes...
        • jerzy.kosecki Re: Bravo....bravissimooo ! 02.08.06, 17:57
          Nie, nie chcę wstydu ! Ale czyż może być dla Polaków jeszcze coś bardziej
          upokarzającego od dopuszczenia do rządzenia krajem przez dwóch neurotycznych,
          a przy tym bezdennie głupich, mopsów !?
    • karomarlenka [...] 02.08.06, 12:57
    • Gość: kibol Jarosława Kaczyńskiego IP: 153.98.68.* 02.08.06, 13:01
      Tak teraz to LPR i SamoObora to przyjaciele PiS-u. Wiekszych kretaczy niz PiSu
      w zyciu nie slyszalem. WASSERMAN na prezydenta.
    • Gość: robert.jordan głodne dzieci IP: *.acn.waw.pl 02.08.06, 13:09
      No, faktycznie bardzo śmieszny cytat, zwłaszcza ten, że "największą hańbą III RP były głodne dzieci". Bardzo... rozweselające :-\
      r.j
      • hagero Re: głodne dzieci 02.08.06, 13:43
        te cytaty sa cienkie i nie ma sie z czego smiac za bardzo
        • arek64 Re: głodne dzieci 02.08.06, 16:40
          > te cytaty sa cienkie i nie ma sie z czego smiac za bardzo

Sam widzisz, że Jarosław K. to poważny przypadek.

I masz rację. Nie ma co sie śmiać z faktu, że otworzyło się furtkę do władzy
          przestępcom i tworowi SB.
      • handshake Re: głodne dzieci 02.08.06, 14:09
        Tiaa ... zwlaszcza ze obecnie juz ich nie uswiadczysz :-))) Lepper nakarmil
        wszystkie.
      • Gość: Monarchista Re: głodne dzieci IP: 195.128.172.* 02.08.06, 15:32
        Gość portalu: robert.jordan napisał(a):

> No, faktycznie bardzo śmieszny cytat, zwłaszcza ten, że "największą hańbą III
        R
        > P były głodne dzieci". Bardzo... rozweselające :-\
        > r.j
        Dlaczego pisze, że "były?" Przecież nadal są i to coraz więcej!
        • Gość: titta Re: głodne dzieci IP: *.botany.gu.se 02.08.06, 16:05
          No i wlasnie dlatego tan cytat trafil do ksiazeczki. Przeciez chodzi o
          pokazanie absurdu i dwulicowosci, a nie rozbawienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka