Dodaj do ulubionych

Forum-przedszkolny rejwach

IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.03, 23:27
Obecne forum przypomina rejwach w przedszkolu, tuż przed spacerem. Każda
pierdoła wypisywana na jego łamach urasta do rangi wielkiego problemu. A
jescze tak niedawno z sympatią "wchodziło" się na jego łamy. Dawni forumowcy
wykruszyli się, być może z powodu wielu infantylnych wątków. Redakcjo, czyń
cuda, by ci wierni, starzy bywalcy powrócili na Forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: hyhy Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.03, 23:31
      jejku, slow mi brak.....
      zastanawialam sie, kiedy bedzie az tak zle, ze hrabiaa sie odezwie
      i oto nadszedl ten moment
      swietujmy, o dzieci, radosnie!
      • Gość: hrabiaa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.03, 23:37
        A, Ty młodzieńcze, to z jakich stron ? Aby napewno z naszych ?
        • Gość: hyhy Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.03, 23:49
          owszem
          korzeni wlasnych wyprzec sie nie moge
          a mocne sa, bo trwam, hyhy
          coz przyczyna tak dlugiej nieobecnosci bylo?
          • Gość: hrabiaa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.03, 23:52
            Trwanie przy telewizorni w nadzieji, iż dowiem się o wrocławskich odłamach
            afery Liona i Miecznika.
            Pozdrawiam
        • Gość: Rafis Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.03, 23:52
          A ty się dziadku nie wtrącaj, bo jeszcze oberwiesz.
          Zwłaszcza jak będziesz obrażał koleżanki.
          • Gość: hrabiaa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.03, 23:55
            Rafis ! A myślałem żem iżeś na Komisji Śledczej w Stolycy. Trzymam za Cię
            kciuka, cobyś nie wsiąkł chopie. Jedz wątrąbę wołową, a przybędzie Ci rybiej
            ikry w w Twych wywodach forumowych.
            • Gość: Rafis Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 00:05
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Rafis ! A myślałem żem iżeś na Komisji Śledczej w Stolycy. Trzymam za Cię
              > kciuka, cobyś nie wsiąkł chopie. Jedz wątrąbę wołową, a przybędzie Ci rybiej
              > ikry w w Twych wywodach forumowych.

Wprawdzie to u góry to nie ja pisałem ale musze przyznac racje mojemu
              klonowi:rozumu to Ty masz niewiele :)
    • Gość: Tirsa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.03, 23:55
      Hrabioo... jeszcze w cuda wierzysz?...
      młodzi zajęli nasze miejsca, a my na wysypisko ;-)...

jak wnuczka?
      • Gość: hrabiaa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.02.03, 23:57
        Witam Cię Tirso.
        Wnusi już 5. miesiąc. Jest coraz guciej. Gorzej ze starymi ( nami)- wwywalają
        nas z forum i roboty.
        Całuję
        • Gość: Tirsa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 00:01
          wywalanie z pracy boli... wiem...

ale jeśli chodzi o forum, przecież zawsze jeszcze stara gwardia może zewrzeć
          szyki i ruszyć na bój ostatni... bądź założyć forum prywatne :-)

całuję też
          • Gość: hrabiaa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.02.03, 00:03
            My Samotni Żeglarze...
            • Gość: Tirsa Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 00:07
              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> My Samotni Żeglarze...

trzeba się mocno trzymać, by nas te majtki? siusiumajtki? [jak to było?] za
              burtę nie wyrzuciły...
              • Gość: hyhy Re: Forum-przedszkolny rejwach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.03, 00:21
                dobrze, juz nie bede
                (bo ja chyba w ich wieku jestem...)
                • Gość: Aruś Szczydomiski Re: rymcymcymitralala..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 00:34
                  A nie przyszło wam do baniek ze moze o to chodzi aby rozpie... to forum .
                  • Gość: hyhy Re: rymcymcymitralala..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.03, 00:40
                    nigdy!!!
                    hyhy
                    • Gość: Arus Szczydomiski Re: rymcymcymitralala..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 00:49
                      hyhy, nigdy nie mów nigdy !!!!
                      ps. i tak najleprze jest: nie ma tolerancji dla wrogów tolerancji ! :)
                      ps2. no i cytat z mojego psora : jaja ogolić i do piaskownicy :)))))))
                      • Gość: hrabiaa Re: rymcymcymitralala..... IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.02.03, 01:30
                        Szczydomirski ! Czy to aby napewno był "profesor" ? Z taką polszczyzną i
                        językiem piaskownicy, nic tylko na Ratusz. Pozdrów swego "profesora".
                        • Gość: Aruś Szczydomiski Re: rymcymcymitralala..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.03, 22:38
                          jesli juz to Szczydomiski. i jaki tam z niego profesor to zwykły nauczyciel był
                          :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka