em.em.em 09.08.06, 07:48 witamy z usmiechem szukamy dobrego lekarza ginekologa, ktory dobrze prowadzil ciaze ktorejs z was lub waszych znajomych - we Wroclawiu. pozdrawiamy a&m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korek Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.06, 06:37 Moj lekarz to Wiktor Jarosz z Mediconceptu (maja swoja strone w necie). Jest rewelacyjny, ale nie przyjmuje w zadnym ze szpitali. Mimo to polecam go KAZDEJ dziewczynie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
marta_atram Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 16.08.06, 14:29 Ja polecam dr Kotkowską Szeps z Corfamedu. W czasie ciązy zmieniłam dwóch lekarzy, aż w końcu trafiłam do niej i wytrwałam do końca. Swietna opieka, prawdziwy fachowiec. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio771 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 20.08.06, 10:32 Ja leczę się u dr Floriańskiego - prywatnie, nie mogę na niego narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
pimka3 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 20.08.06, 11:33 A przestal juz mniec problemy z alkoholemm i blednymi po nim diagnozami ? Odpowiedz Link Zgłoś
martusiamarcin Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 26.08.06, 13:31 marta_atram napisała: > Ja polecam dr Kotkowską Szeps z Corfamedu. W czasie ciązy zmieniłam dwóch > lekarzy, aż w końcu trafiłam do niej i wytrwałam do końca. Swietna opieka, > prawdziwy fachowiec. Polecam a ja mam zupełnie inne zdanie o tej pani....:DOKTOR:?. CHODZIŁAM 2 lata - niby wszystko bylo OK, ale ja ciągle czułam że jednak nie jest. Poszłam sprawdzić do innego specjalisty i się okazało że jest nieciekawie, mam guza na szyjce macicy, i zaczęlo się - pobranie wycinka, oczekiwanie na wynik, wypalanie, leki, leczenie..... jak widzę do dzisiaj moją Panią Doktor to mam ją ochotę zabić za to! nie polecam jej! zdecydowanie odradzam@!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arabella Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.10.06, 10:20 Ja także mam odmienne zdanie co do tej pani doktor swego czasu poinformowała mnie że mam żle rozwinięta macicę i o dzieciach bedę mogła tylko pomarzyć,dzisiaj mam 14 miesięczną córeczkę jestem o pięć lat starsza i jak widać nie zawsze diagnozy pani doktor się sprawdzają...... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 05.09.06, 10:50 ja nie polecam jarosza....zaniedbał wiele spraw,potem mialam dłuuuugie leczenia po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Re: dr Kucharski 21.08.06, 06:09 przyjmuje w prywatnej Poliklinice na Grobli. Pracuje też na Brochowie. Jes super! Ja zmieniałam ginekologa w 7-mym miesiącu ciąży. I naprawdę wierzcie mi, że uratował mnie w połogu... Bardzo jestem za to mu wdzięczna. Nie jest nastawiony na kasę, a na dobro i zdrowie klienta. Cudowny lekarz. Polecam Mysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: dr Kucharski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 07:54 Ja też polecam dr. Jarosza!!!!! jest cudowny tylko ponoć teraz drogi !! Zna się chyba najlepiej na USG !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agis Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.06, 22:40 Nie szukaj ginekologów na forach internetowych. Po pierwsze lekarze robią sobie darmową reklamę, albo swoim przeciwnikom antyreklamę. O każdym lekarzu możesz przeczytać skrajne opinie, Pozdrawiam i życzę zdrowego dzieciaczka i dobrego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sega Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.06, 10:48 No dobra, to jak inaczej znaleźć dobrego lekarza, skąd zaczerpnąć opinię o danym lekarzu. Wiadomo, że opinie mogą być różne, ale przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 25.10.06, 00:24 Ignacy Barwinski wroclaw KTO ZNA???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:56 lezalam u niego na oddziale 1,5 tyg. co dzien inna diagnoza z jednej skrajnosci w inna. po wizycie porannej wszystkie ciezarne plakaly bo u ich dzieci wymyslal coraz nowe problemy.jednego dnia po usg dziecko nie mialo nerek, drugiego dnia pecherza a trzeciego dnia znowy wszystko bylo ok. wypisalam sie na zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
becia1979 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 05.09.06, 14:33 Mój lekarz prowadzący to dr Korczak - Kucharska, przyjmuje na ul. Rekodzielniczej, MEDAR. Ona prowadziła mi ciąże, zlecała wszystkie mozliwe badania (o niczym nie zapomniała). Chodziłam do niej Na Kasę Chorych. Nie przyjmuje w żadnym szpitalu. Na USG chodziła do dr Jaworskiego na ul. Joanitów. Tam jest USG trójwymiarowe, prywatne, a facet naprawdę zna sie na rzeczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j.gruszfeld Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 05.09.06, 14:38 Jeśli chodzi o usg, to także polecam dr Jaworowskiego. Byłam u niego na połówkowym, a teraz idę ostatni raz w 32 tyg. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniewa Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.os1.kn.pl 01.10.06, 22:53 tak czasem bywa!!!! tez chodzilam do niej...wiecej nie pojde. w gabinecie nie ma Usg..czeka sie na nie ok 2-3 tygodni. Ma do niego dostep, ale czy Go zrobi zalezy od chumoru! Bylam w cizy...zanim doczekalam sie na usg -poronilam, a gdyby zrobila mi go w trakcie wizyty...pewnie nie uniknelabym tego, ale pewnych nieprzyjemnosci mozna bylo uniknc!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:18 mam kiepskie doświadczenia z tą panią doktor. najpierw prawie 2 lata leczyła mi nadżerkę - bez skutku. potem wykryła guzka na jajniku i od razu dostałam skierowanie do szpitala na wycięcie. po tym poszłam na konsultację do dr Łątkowskiego, który powiedział że jest niewielki i stwierdził że albo zajdę w ciążę i samo zniknie, albo kuracja hormonalna. następnie trafiłam do dr Płatek do dolmedu gdzie dowiedziałam się że to tylko pęherzyk a jajnik ma pęcherzykowatą strukturę :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasia851 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 14.09.06, 23:04 Osobiscie polecam doktora Papieza, ale on przyjmuje niestety tylko na Fundusz Zdrowia w Starmedzie na Mlodych Technikow.Zyczye zdrowego Dzieciaczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hennen Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.06, 10:09 Niestety? To chyba dobrze, chyba że chodzi o długie kolejki oczeujących na termin wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia851 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 16.09.06, 17:27 Kolejek praktycznie nie ma, czasem mozna sie zapisac nawet na ten sam dzien,ale to zalezy kiedy...A "niestety" dlatego, ze w gabinecie nie ma ultrasonografu i USG wykonuje inny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia09 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 21.09.06, 08:09 ja polecam panią dr Elżbietę Kowalską, na Komandorskiej ma swój prywatny gabinet jak również pracuje w szpitalu na Brochowie ( wcześniej na 1 Maja ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkiliia Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: 212.127.95.* 02.10.06, 08:52 szukam dobrego ginekologa - jestem we wczesnej ciazy. nadia, dr Kowalska prowadzila Twoja ciaze? mozesz cos wiecej o niej napisac? moze jeszcze ktos poleci jakiegos lekarza?? Odpowiedz Link Zgłoś
aks79 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 05.10.06, 14:11 Mam podobny problem, jesli juz kogoś znalazłaś i masz o nim dobre zdanie to proszę o kontakt, sama ostatnio w trakcie poszukiwań byłam u 2 lekarzy, niestety zawsze coś nie tak, albo powierzchowne traktowanie, albo brak USG, albo masówka. Zależy mi na kimś kto przyjmuje na fundusz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkiliia Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.06, 15:07 hej. mam poleconych jak na razie tych lekarzy: dr Tomasz Fuchs, dr Malgorzata Sztajer-Marciniak. czy Ty zdobuylas juz jakies informacje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aks79 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 05.10.06, 15:20 hej, ja póki co nieźle sie zakręciłam od tego poszukiwania :) o tej doktor słyszałam dobre rzeczy ale póki co znalazłam ją jedynie w przychodni Multimedica na Zakrzowskiej, to szmat drogi ode mnie (zwłaszcza przy obecnej sytuacji na drogach we Wro). słyszałam też od koleżanki o dr Jan Szymanek ale nie wiem nic wiecej będę tam dzwonic Jestem na gg 1434506 możemy dyskutować :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 25.10.06, 00:19 DR. Ignacy Barwinski - ordynator z Dyrekcyjnej! nie widze zadnych opinii o nim Napiszcie cos prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
eta5 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 01.12.06, 19:24 po pierwsze nie jest ordynatorem , a po drugie odradzam. Kiepski ultrasonografista, w szpitalu nieuczynny, opryskliwy. Leżalam tam ponad miesiac i widzialam jak sie zachowuje. Z tego co wiem przyjmuje na Kościuszki razem z Heimrathem- zdecydowanie wieksza wiedza i zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia09 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 13.10.06, 07:15 Pani Ela Kowalska jest super lekarzem:) Gabinet prywatny ma na Komandorskiej 53G/1b tel 783-39-30 przyjmuje we wtorki i chyba czwartki. Ostatnio była u niej moja koleżanka po raz pierwszy i bardzo ją chwaliła, że jest konkretna, delikatna i dobrym lekarzem. Za wizytę z usg zapłaciła 70 zł. Wydaje mi się, że to nie jest dużo ponieważ moje inne koleżanki chodzą do słynnego pana Jarosza, płacą "kupę" kasy a on nawet nie pracuje w żadnym szpitalu i nie jest nawet w stanie pokierować Cię do jakiegoś swojego znajomego. Pani Ela jeżeli się z nią umawiasz na poród daje Ci swój nr tel. kom. i to ona odbiera poród a nie położna. Pani Ela wszystko bierze na siebie. Jest SUPER!! Pozdrawiam i życzę szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 06.10.06, 14:25 ja również polecam dr.Florjanskiego.Pracuje na Dyrekcyjnej.Przymuje prywtnie.Swietny specjalista.Szczegolnie jesli ciąża z problemami. Prowadzil mnie rewelacyjnie.Nigdy nie mialam zadnych zastrzeżen.I co za zbdury z tym alkoholem????Leżalm u niego na Oddziale dosc dlugo wiec wiem kto z lekarzy chla a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpia Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 13:58 Witam was wszystkich. Jestem w 4 miesiącu ciąży nadal poszukuję dobrego lekarza ginekologa. Czy może ktoś miał okazję usłyszeć opinię o lekarzach z AM z klinik na ul. Chałubińskiego. A może któraś z was miała kontakt z dr Pałczyńskim (lekarz z klinik). Bardzo proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiaprokula Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.crowley.pl 11.10.06, 15:22 co myślicie o mediconcept??? Podobno mają tam porodówke ? Ciekawe ile to kosztuje? Czy któraś z Was tam rodziła? Zastanawiam się nad wizytą tam, ale chcę najpierw zasięgnąć opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.crowley.pl 12.10.06, 07:55 A ja polecam dr Piotra Woytonia z Polikliniki na Grobli (P. Hirszfelda 1). Przyjmuje prywatnie w poliklinice, a dodatkowo pracuje w szpitalu na Brochowie i ma to ogromne znaczenie przy porodzie i pobycie w szpitalu. Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ula1118 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 01.12.06, 23:01 ja też polecam dr Piotra Wojtonia gdyby nie on moje dziecko oplątane w pępowinę mogło się udusić. jest bardzo precyzyjny i dokładnie analizuje przebieg ciąży. serdecznie polecam. córka urodziła się zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaiKuba Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:21 W prawdzie nie słyszałam aby można było rodzić w Mediconcepcie, ale parę lat temu jak jeszcze chodziłam do dr Jarosza to zaklinał się na wszystko, że on nigdy nie zdecydowałby się na takie ryzyko jak rodzenie poza szpitalem i odradzał mi jakiekolwiek prywatne kliniki ze względu na brak fachowego sprzętu jaki znajduje się w szpitalu. Na stronie też nic nie ma o porodach więc może nie dokładnie tak jest jak słyszałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:35 Też chodziłam 5 lat temu do Jarosza! Extra lekarz! Godny polecenia! I z tego co wiem od znajomych nie ma porodówki u siebie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1012 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu 13.10.06, 20:34 Ja jestem w siódmym miesiącu i przeszłam przez 4 ginekologów :) 1. Pan Wojak przyjmuje w LUX med na Legnickiej i jeszcze gdzieś, ogólnie luzak, jak się nic nie dzieje to ok. ale mam wrażenie że jakby się coś działo to by to zlekceważył. 2. Dr Balicki na Kluczborskiej miałam u niego dwie wizyty bardzo rzeczowy i miły zrezygnowałam bo zależało mi na lekarzu ze szpitala 3. Dr Kotkowska też na Kluczborskiej - szybko szybko... tak można by opisać wizytę 60zł za 15 minut No i tysiąc zaleconych badań oczywiście płatnych bez żadnego uzasadnienia czy trzeba i po co poczułam się że ktoś mnie stara się naciągnąć 4. Dr Lisowski Andrzej lekarz z Kamińskiego prywatnie przyjmuje na Jaracza ma USG i rozsądną cenę za wizytę (70zł jak robisz usg to 40 więcej) rzeczowy i mam nadzieję że już nie będę musiałam zmieniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka293 Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej 25.10.06, 18:39 Ignacy Barwinski - ordynator na Dyrekcyjnej!!! Kto zna????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska.a Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.devs.futuro.pl 10.12.06, 21:00 Gabinet na Jaracza godny polecenia .Bardzo chwale dr A. Kocyłowskiego .wspaniały lekarz i zarazem człowiek.pracuje na Kamińskiego .szpital i personel OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.06, 15:02 Podobno niezły jest Łątkowski z Bulwaru Ikara.Moja kumpela u niego rodziła i zajął się nią troskliwe.Pracuje na klinikach, które są tragicznie obskurne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.e-wro.net.pl 21.12.06, 16:15 nie polecam Łątkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.06, 12:53 Kaju, a dlaczego nie polecasz? Miałaś z nim jakieś nieciekawe doświadczenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.e-wro.net.pl 22.12.06, 22:10 Bylam w ciąży zagrożonej a on zlekceważyl objawy, w efekcie poroniłam i jak trafiłam do szpitala gdzie on pracuje to gdy mnie zobaczył nawet nie podszedł, żeby zapytać co się stało. Od tamtej pory omijam tego lekarza szerokim łukiem. Być może jest ok ale dla kobiet bez większych problemów zdrowotnych. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo81 Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:42 my z zona chodzimy do polidenta jest ok. USG itp. jestesmy zadowoleni i polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: dobry lekarz prowadzacy ciaze we Wroclawiu IP: *.e-wro.net.pl 22.12.06, 23:38 usg to teraz standart, może coś więcej co warte jest zachęty? Odpowiedz Link Zgłoś