Dodaj do ulubionych

SP 10 - Inflancka...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:40
Rocznik 1972...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:48
      Widze nie ma nikogo z absolwentow 10 z psiaka... szkoda
      • Gość: Edzia Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 07:05
        Są !!! Rocznik 1976 !!!Fajna szkoła! Miło wspominam !!!
        • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 18:56
          malo nas :P:P:P
          • Gość: shap Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.chello.pl 24.09.06, 21:51
            jeszcze ja jestem,konczylem w 95,moja siostra w 88,pozdrawiam
            • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:50
              I powolutku sie rozwijamy :P:P:P
              • zizaa Re: SP 10 - Inflancka... 29.09.06, 18:38
                tu rocznik '77. w przyszlym roku ma być impreza dla absolwentow SP 10 z okazji
                25-lecia szkoły. Wszelkich informacji mozna zasięgnąć w szkole
                • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:56
                  OOOOO super sprawa!!!! Ja 72' rocznik pierwszy ktory skonczyl SP 10 :P:P:P
                  • askakilera Re: SP 10 - Inflancka... 02.10.06, 12:06
                    witam serdecznie rocznik 77 klasa pani F.Kowol pozdrawiam dziś moja siostra
                    uczy w tej szkole a jeszcze parę lat temu uczyła się w niej
                  • Gość: gunia Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.media4.pl 09.10.06, 16:48
                    No i tu sie mylisz!Pierwszy rocznik jaki ukończył w.w to 69-pierwsze klasy siódme.
                  • Gość: AGA Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:16
                    A JA ROCZNIK 73. KTO BYL TWOIM / TWOJA WYCHOWAWCA/ WYCHOWAWCZYNIA? MOJA GIEL OD
                    FIZY.
                • Gość: aga Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:15
                  TO SUPER INFORMACJA :-) DZIEKI
      • Gość: gshshjfj Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.opera-mini.net 06.01.14, 04:05
        Chucky,Lalka Chucky.Jeśli to przeczytałeś przeszła na Ciebie klątwa.Dziś w nocy równo o 24:00Lalka Chucky przyjdzie po Ciebie ,w swojej kryjówce weźmie siekiere odrąbie Ci głowe i zaniesie do łóżka!!Możesz uniknąć klątwy wklejając to do 20 komentarzy!!!! Fakty.Zgineło już 200 dziewczynek i 100chłopców
    • Gość: aga Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 00:14
      Ja ukonczylam SP nr 10. rok urodzenia 1973 :-)
    • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 08:37
      a masz wiecej info na temat tego jubileuszu????
      • askakilera Re: SP 10 - Inflancka... 17.10.06, 11:49
        będę się widziała z siostra to zapytam o szczegóły to wam podam a póki co to
        dyrektor Krysia Snieżawska odchodzi na emeryture jest już oststni rok w czerwcu
        pożegnanie
        • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:33
          Marek Sniezawski prowadzil zajecia z siatkowki o ile pamietam... chyba z
          dziewczynami... Bede wdzieczny za info co do jubileuszu:):):)
          • Gość: Katarzyna Kamińska Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.171.16.18.crowley.pl 20.10.06, 20:42
            Witam!!
            Jestem absolwentką Sp10, kończyłam ją w 94 roku. Teraz mam ten zaszczyt i od 4
            lat uczę w tej szkole. Rzeczywiscie, w przyszłym roku obchodzimy 25-lecie,
            będzie impra, a już teraz zaczyna działalność Klub Absolwenta. Zapisać można
            sie u p. Elżbiety Cegleckiej w sali nr 2. Członkowie klubu będą informowani na
            bieżąco o wszelkich sprawach zwiazanych z jubileuszem. W planach jest bal
            absolwenta, takze warto się zapisać, co jest oczywiscie bezpłatne. Jeśli ktoś
            chciałby się jeszcze czegoś dowiedzieć to podaję swojego maila: kasia-
            sp10@wp.pl W miarę możliwości odpowiem na pytania. Pozdrawiam wszystkich
            absolwentów!!
            • askakilera Re: SP 10 - Inflancka... 21.10.06, 10:47
              no i odezwała się moja siostra ona wam odpowie na wszystkie pytania.pozdrawiam
              Asia
              • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:28
                Cos nowego w temacie??:))))
                • Gość: edzia Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:44
                  A co to za remonty z tyłu szkoły przy salach gimnastycznych ! Jest koparka !!
                  Widzę z mojego okna domu i sie zastanawiam !
                  • Gość: Katarzyna Kamińska Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.171.16.18.crowley.pl 18.11.06, 12:11
                    Trwa remont całego kompleksu sportowego. Będą nowe sale gimnastyczne,
                    szatnie... Prace dobiegają końca, więc niedługo będzie można zobaczyć efekty :)
                    Pozdrawiam!!
                    • Gość: Katarzyna Kamińska Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.171.16.18.crowley.pl 18.11.06, 12:13
                      W sprawie jubileuszu na razie żadnych newsów. Jak tylko coś sie "ruszy" to dam
                      znać.
                      • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 11:39
                        p. Kasiu czekamy na newsy...:)))
                        • Gość: a.g. Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:31
                          Ja tez rocznik '72... klasa 8B, pozdrawiam :)
                          • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 00:58
                            B... Kubiak i spolka??:P:P:P
                            • Gość: a.g Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:17
                              niom...dokładnie :)
                            • Gość: a.g. Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 15:43
                              Gienio..a Ty z której klasy?
                              • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:57
                                Ja?? 72' klasa E... Tylko juz nie mieszkam na osiedlu i dlatego czekam na
                                nowosci o jubileuszu...
                                • Gość: a.g. Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 12:14
                                  E... W.Alberski, K.Szeplik i spółka??? :P:P:P
                                  Mieliśmy razem WF i ZPT :)
                                  Ja tez nie mieszkam na osiedlu, ale blisko - dzisiaj będę się widzieć z Kaśką
                                  Szeplik.
                                  Pozdrawiam
                                  • Gość: Kasia Kamińska Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 14:29
                                    Witam!!
                                    Hmmm... chciałabym napisać o jakiś newsach ale niestety w związku z jubileuszem
                                    na razie nic się nie dzieje. Oczywiście poza naborem do klubu abolwenta, który
                                    nieustannie trwa. Sala jeszcze nie oddana, jak to z remontami bywa, ale jak
                                    obiecałam gdy tylko coś się będzie dziać to dam znać. Serdecznie pozdrawiam!!
                                    • Gość: Gienio Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 15:45
                                      Miesiac minal i nic...:P moze napisz zos wiecej o tym klubie abstynenta...:P
                                      • Gość: Kasia Kamińska Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 22:06
                                        Już wyjaśniem. Teraz w szkole tematem nr 1 jest konkurs na dyrektora, bo jak
                                        już pisałam pani Krystyna Śnieżawska już nim nie będzie. 1 marca wyjaśni się
                                        kto przejmie władzę w SP 10. Sprawa jubileuszu ruszyła. Najważniejsze co jest
                                        teraz na rzeczy to sztandar, który z tej właśnie okazji ma być nadany szkole. I
                                        tu mój apel. Szkoła szuka sponsora, który pomógłby w sfinansowaniu tego
                                        sztandaru. Jego całkowity koszt to 4 - 5 tys. zł, a jak wiadomo budżet szkoły
                                        niewielki.... Więc szukajcie kontaktów i znajomości, przyda się każda kwota. A
                                        wielka to satysfakcja mieć udział w tak ważnej sprawie. Czekam na odzew i
                                        pozdrawiam. Wkrótce nowe wiadomości. I nie martwcie się absolwenci, bal
                                        będzie :)
    • Gość: ramm Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.core.lanet.net.pl 18.02.07, 18:11
      Rocznik 81
      • Gość: Corrina Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.core.lanet.net.pl 24.02.07, 21:54
        A rocznik 69? Pierwszy rocznik w tej szkole? Może ktoś tu zajrzy i
        powspominamy?:)
        • Gość: Marecki Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 08:53
          Gość portalu: Corrina napisał(a):

> A rocznik 69? Pierwszy rocznik w tej szkole? Może ktoś tu zajrzy i
          > powspominamy?:)

My juz wspominamy nie koniecznie Twoj rocznik ale absolwenci na
          www.nasza-klasa.pl ...
          Pozdrawiam i zapraszam:)
          • posmoni Re: SP 10 - Inflancka... 30.03.07, 13:29
            Witam!

Tu rocznik 76 klasa B.
            Pozdrawiam
            • Gość: edzia Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:37
              a kto to się odezwał z klasy B rocznik 76 ?? wpisz się do www.nasza-klasa.pl
              • Gość: posmoni Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 19:36
                Już się wpisałam :) - Monika
                • Gość: wiktoria Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.07, 22:34
                  witam!ja jestem rocznik 75 klasa A,pozdrawiam
    • Gość: gościu Re: SP 10 - Inflancka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 01:03
      cisza...
    • milleys Re: SP 10 - Inflancka... 12.10.13, 15:41
      Ja zawsze chciałam pracować w tej szkole albo być tam wolontariuszką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka