Gość: bobas IP: *.gamet.com.pl 10.12.02, 16:42 gra super ale jestem zainteresowany testami tego klocka moze ktos pomoc gdzie takowe znalezc? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bishop Re: kupilem amplituner 2011 Pioneera IP: *.zabki.net.pl 10.12.02, 20:05 kondolencje szczere - tyle sprzętu, tyle fajnych klocków a tu akurat dresiarski japoniec .... fe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: kupilem amplituner 2011 Pioneera IP: 195.41.66.* 11.12.02, 12:35 No to ladnie sie wykosztowales! Ze 4 tys. czyz nie? Co do niego podlaczyles? pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: kupilem amplituner 2011 Pioneera IP: *.gamet.com.pl 11.12.02, 14:47 witam, detaliczna to 5,5 ja dalem 4,5 tysiaka jeszcze nic, wlasnie szukam (tyle ze pracuje od rana do wieczora) glosnikow co polecasz w cenie zestawu (4 glosniki plus woofer plus centralny) w cenie do 4 czy 5 tysiakow brutto dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: kupilem amplituner 2011 Pioneera IP: 195.41.66.* 12.12.02, 06:28 Jak z subwooferem to nie jest to wielka suma. Chyba dobrze jest szukac czegos, co ma dobra opinie jako zwykle stereo, szczegolnie dobre powinny byc fronty. No a reszta jest uzupelnieniem. Nie polecalbym zestawow tylko dla kina bo one z reguly nie sa tak dobre jak oparte na kolumnach uzywanych takze w zestawach stereo. Takze nie polecalbym malutkich glosniczkow choc sa w modzie. I nawet ma to jakis sens bo subwoofer dodaje bas i subbas wiec nie trzeba sie przejmowac, ze maluchy graja cienko ale mi jakos to rozwiazanie nie lezy, szczegolnie, ze bas z subwoofera jest zupelnie inny w barwie i nie scala sie z basem ze zwyklych kolumn - roznica brzmienia. Z tanszych rzeczy chyba jest znakomity zestaw eltaxa oparty na liberty 5+. Ma doskonale fronty i zady :-) ale subwoofer raczej sredni (jezeli pominac opinie pijanych panow z 'hi-fi i muzyka'). pzdrw soso ´¨'¨´^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: kupilem amplituner 2011 Pioneera IP: *.gamet.com.pl 12.12.02, 09:01 a nco rozsadnego kupie wydajac 6 tysiecy na zestaw w subwooferem zakladqajac, ze gosc odda mi czesc swojej prowizji (tak jakbym kupowal 4 glosniki (w tym 2 duze fronty, 2 duze/srednie zady, centralny i subwoofer) za 7 do 8 tysiecy w sklepie jaki mam wybor? nie mam czasu, nie znam sie i sie zastanawiam nad paradigm, infinity, jamo 850 serii mozesz cos doradzic? z podziekowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: kupilem amplituner 2011 Pioneera IP: 195.41.66.* 12.12.02, 12:12 Jamo nie sa dobre - akurat ta seria. Infinity to takze nie bardzo hi-fi az do serii alfa wlacznie. Potem drogo i wciaz przecietnie ale juz na wysokich pulapach. Ceny jednak przegrzane. Paradigm nie znam choc raczej dobra prasa. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś