basha 16.08.06, 09:22 Właśnie ktoś taki przydałby mi się teraz. Chorujemy wszyscy, zamiast biegać po przychodni jak wściekli z dźiećmi i sobą na zmianę chcielibyśmy pójść do jednego lekarza. Znacie kogoś takiego godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pdabr Re: Dobry lekarz rodzinny na nfz 22.08.06, 14:24 A gdzie mieszkacie? To ważne, bo Wrocław przecież jest dość duży...Jesli niedaleko Krzyków, to dobry lekarz rodzinny (pediatra) jest w Mediconcept na Krzyckiej 94. Ja jestem tam zapisana z córką i bardzo sobie chwalę Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Do pdabr 22.08.06, 15:31 Niestety masz nieaktualne informacje. Od 1.08. praktyka lekarza rodzinnego przestała istnieć :-( My też byliśmy tam zapisani i niemiło się zdziwiłam,kiedy chciałam zaszczepić dziecko. Biegnij po karty szczepiń dziecka (są obok u dentysty) i szukaj innej przychodni.Nie wiem jaki jest powód likwidacji praktyki-czy się nie opłaca czy inny-może ktoś coś słyszał? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysiaapysia Re: Do pdabr 22.08.06, 21:15 A czy masz na mysli praktyke w budynku Mediconcept, czy praktyke w budynku spoldzielni Jedynka (oba sa na ul. Krzyckiej)? Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: Do pdabr 23.08.06, 16:37 Nie wiem do kogo pytanie-jeżeli do mnie to miałam na myśli Mediconcept. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pdabr Re: do kasinka75 23.08.06, 19:15 Kochana, załamałaś mnie!Mam szczepienie za tydzień a nie jestem na miejscu!Co robić?????A ty gdzie się zapisałaś?Mozesz coś polecić! Ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kasinka75 Re: do kasinka75 25.08.06, 14:55 Właśnie mojemu dziecku też o kilka tygodni przez to zamieszanie opóźni się szczepienie. Ja zapisałam się do najbliższej możliwej przychodni-czyli na Skarbowców-Twój Lekarz-są tam różni specjaliści,ale nie wiem jacy pediatrzy.Była fajna p.dr ale wyjechała za granicę. Szczepienie odbywają się w czwartki ale jak poszłam we środę to już się nie załapałam więc muszę w przyszłym tygodniu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pdabr Re: do kasinka75 25.08.06, 16:01 Dzięki bardzo.Ja też planuję się właśnie tam zapisać z małą. Ale pediatry tam niestety nie ma - tylko internista (ale przyjmuje maluchy).Dzieki jeszcze raz za info i wsparcie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś