Gość: Krisqu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.03, 23:06 a w szczegolnosci wszystkiego co tyczy sie systemu politycznego RP nadszej kochanej! Plizz. Pozdro Diabelku wiem ze to przeczytasz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BEHEMOT Re: Poszukuje ksiazek na IV sem. dziennej politol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.03, 23:29 Na Lisicką czy na Alberskiego i jakie konkretnie to maja byc ksiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: odpowiedź dla Behemota!! 20.02.03, 23:39 cześć Behemot!! ja Ci odpowiem, bom w grupie z Kriskiem. a więc ćwiczenia mamy z Solarzem, a wykłady z Alberskim a chodzi nam o książkę Garlickiego " Polskie prawo konstytucyjne" i książke pod red. Lisickiej " system polityczny RP" pozdrawiam serdecznie aga słowo do Kriska: elo, mały sprawdź pocztę, bo mimo Twojego nowego nabytku i tak ciężko się z Tobą skontaktować;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babyta Re: odpowiedź dla Behemota!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.03, 00:18 diabelek2 napisała: > cześć Behemot!! > ja Ci odpowiem, bom w grupie z Kriskiem. > a więc ćwiczenia mamy z Solarzem, a wykłady z Alberskim > a chodzi nam o książkę Garlickiego " Polskie prawo konstytucyjne" > i książke pod red. Lisickiej " system polityczny RP" > pozdrawiam serdecznie > aga > słowo do Kriska: > elo, mały sprawdź pocztę, bo mimo Twojego nowego nabytku i tak ciężko się z > Tobą skontaktować;)) No co Wy tam na Uniwerku biblioteki nie macie? Ewentualnie czytelni, jesli wszystko wypozyczone???? Ksero tez chyba sie znajdzie jakies,nie? :))) Pozdrowionka i owocnych posiedzen w czytelni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: odpowiedź dla Behemota!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 01:39 No z takim podejsciem to dzieki za pomoc i zachete! Sayo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: PODAJ E MAIL IP: *.skane.se 21.02.03, 06:39 Wysle tobie ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: PODAJ E MAIL IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.03, 10:36 W sumie nie chodzi mi o spis ksiazek, bardzzej o ich materialne wcielenie! mysiorki@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEHEMOT Re: PODAJ E MAIL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.03, 20:13 Ja niestety mam tylko Garlickiego, i to ksero. Odpowiedz Link Zgłoś