Dodaj do ulubionych

Umieralnia dla bezdomnych psów

18.08.06, 11:55
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • alkud * kastrować psy * 18.08.06, 12:05
      jak w temacie...

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/08/Ismailici-ismailizm.html
      • jamtoja Re: * kastrować psy * 18.08.06, 13:05
        jedyne sensowne wyjście, fakt....
        • kr.mary1 A po... 18.08.06, 16:05
          pie..nych wlascicieli to co nalezalo by zrobic z nimi!!!!!Glosuje ze za
          kazde wyrzucone stworzenie - obcinanie lba publicznie!!!!
      • shanis Re: * kastrować psy * 18.08.06, 13:41
        Nie trzeba kastrować.Pies wyhowany w dobrych warunkach niewymaga
        karstracji.Jakiwłaściciel taki pies- w 90%przypadków. A może kastrować
        agresywnych facetów?
        • Gość: wredna idiotka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:59
          I mnożyć na potęge kolejne bezpańskie kundle?
          • antywredny Re: idiotka? 24.08.06, 18:05
            z
      • Gość: emi Re: * kastrować psy * IP: *.cor.eu.int 18.08.06, 13:57
        Ja proponuję kastrować ludzi, ewentualnie "potraktować ich cyjankiem". Na
        szczęście tych dwoje spotkała zasłużona kara, choć lepiej by było, żeby tak ich
        ktoś zamknął na kilka miesięcy w szopie...
        • Gość: wredna nieodpowiedzialna krowa :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:01
          Odpowiedzialny właściciel psa/kota kastruje swojego zwierzaka :/
          Swoją kotke dałam wysterylizować :P Na co ma mi biegać co pare miesięcy po
          chałupie gromadka piszczących puszystych kulek? Co potem z tymi kociętami robić?
          • antywredny A ciebie nie można wysterylizować? 24.08.06, 18:04
            Byłoby was mniej w tych beretach włóczkowych.
        • Gość: Saiko Re: * kastrować psy * IP: *.versanet.de 18.08.06, 15:13
          Zasluzona kara? Te psy tez zasluzyly na taki los? Gdyby nikt nie przyszedl do
          kontroli gospodarstwa, wyobraz sobie co by bylo...
          • Gość: Saiko Re: * kastrować psy * IP: *.versanet.de 18.08.06, 15:15
            A dziecko ktore takze zginelo w wypadku? Tez zasluzylo?
            • kr.mary1 Tez...bo 18.08.06, 16:07
              to byl wywlok tych dwojga debili...
    • Gość: Magda Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.06, 12:22
      do hegemon72;
      taka kulke w leb to
      bym chetnie tobie sztrzelila,
      jestes bez duszny jak mozesz
      wypisywac takie glupoty,
      co ty masz do tych biednych
      niczego winnch psow,
      przeciez te psy nie sa winne temu
      ze nie maja domu i ze trafily na tych
      ,,ludzi" a stanowcze NIE to mowimy tobie

co do tych co prowadzili ta umieralnie
      to maja za swoje Pan Bóg ich pokaral
      • Gość: jax tobie mowie nie, i tobie podobnym idiotom i prowok IP: *.commit.pl / *.commit.pl 18.08.06, 13:08
        tobie mowie nie, i tobie podobnym idiotom i prowokatorom
      • Gość: jax nie tobie tylko hegemonowi, sorki IP: *.commit.pl / *.commit.pl 18.08.06, 13:09
        nie tobie tylko hegemonowi, sorki
      • Gość: katarzynka Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.32.radom.pilicka.pl 18.08.06, 13:34
        Nooo nie zastanów się co wypisujesz, w tym wypadku zgineło 8 letnie dziecko, czy
        ono było czemuś winne???????
      • Gość: Rycho Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:38
        Nie czytawszy Twojej wypowiedzi miałem dokładnie takie samo skojarzenie, to
        odpowiednia kara dla rodziców, ale czemu winne to małe dziecko. Obowiązkowa
        sterylizacja, chipowanie itp. metody - obawiam się, że to pozostanie tylko na
        papierze. Słyszałem od wiarygodnej osoby której nie mam prawa nie wierzyć, o
        redaktorze z telewizji (od sportu), który swego jamnika szorstkiego przywiązał w
        lesie. Skąd wiadomo, że to był jego pies - miał tatuaż w uchu. I co - no i poza
        wstydem nic. Takim ch... powinno się przygotowywać takie umieralnie.
    • Gość: _ Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: 194.146.219.* 18.08.06, 12:42
      gdyby ludzie poslugiwali sie mozgiem , to nie byloby takich rzeczy , jak
      bezdomnosc zwierzat. twoje podejscie swiadczy o traktowaniu zwierzecia
      przedmiotowo. i wlasnie tobie podobni -podchodzacy przedmiotowo, bez krzty
      odpowiedzialnosci-leja wode na mlyn takich zdarzen.
    • Gość: Abigorre Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.acn.waw.pl 18.08.06, 12:57
      kulke to tobie bym z rozkosza wsadził "hegemon" i to kilka...
      co zwierzeta sa winne ze w tym kraju ludzie maja zero odpowiedzialnosci i mnoza
      psiaki ponad miare? po 1 sterylizacja psów nierasowych ,po 2 antykoncepcja dla suk.
      ale o czym ja pisze jak ludzienie stosuja srodków antykoncepcyjnych awymaganie
      by stosowali je u psów zakrawa na zart>
    • Gość: MARTA Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.08.06, 13:02
      I BARDZO DOBRZE, ZE GRYZA ZIEMIE TE POTWORY.BOG NIERYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY
    • Gość: jolka Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:04
      gmina Piaseczno rozwiązała to znacznie prościej, bezpańskie psy wyłapuje się, a
      następnie wywozi do lasu lub na teren innej gminy - tanio, szybko....; no a że
      potem wracają
      skąd to wiem? powiedziała mi jedna z osób odpowiedzialna za ten problem,
      ponieważ zgłosiłam 2 kaukazy wałęsające się bez opieki
      • Gość: vera Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:08
        Marta -jestes nienormalna i chyba jedynie twoje kompleksy i frustracje
        sprawiaja, ze jtak się wyrażasz o bogu-ducha-winnych zwierzętach? a moze masz
        za dużo bachrów do utrzymania i mąż cię rzucil? nie zdziwiłabym się hehe nie
        każdy wie jak postępować ze żmijami bleee
        • Gość: yasemin Bardzo im tak dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 85.105.166.* 18.08.06, 13:12
          ze zdechli w wypadku jakas sprawiedliwosc na tym swiecie jest.
          • shanis Re: Bardzo im tak dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.08.06, 13:36
            Żałosny jast brak ludzkich odruchów, u niektórych uczestników forum! Jak można
            napisać, że dobrze się stalo, że zgineli ludzie!. Każdy znas może byc tym
            następnym... No a kundle to z reguły poczciwe zwierzaki, które za trochę ciepła
            i poglaskania, nakarmienia kochaja swojego pana. Jak mi nie wierzysz przygarnij
            psa ze chroniska, wzdzięczność potrafi okazać, tak jak rzadko,który człowiek.
            • Gość: wredna Re: Bardzo im tak dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:05
              A mam sie litowac nad jakimś hyclem-kutafońcem?
              W takich warunkach to niech on sam mieszka, a nie trzyma psy :/
              Jak baran nie wie, jak powinno wyglądac schronisko dla zwierząt, to neich sie
              doopek za to nei bierze :/
        • carton vera 18.08.06, 13:13
          1. Czytaj ze zrozumieniem (ona nie pisała tego o zwierzętach).
          2. Jeśli odpowiadasz Marcie to dlaczego umieszczasz to pod postem kogoś innego?
    • Gość: piotrurzędas Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.poznan.uw.gov.pl 18.08.06, 13:10
      Hegemonie, a może i Ty czasem czujesz się niepotrzebny? Pomyśl - ile osób na
      świecie chciałoby mieć Ciebie przy sobie? może czas Tobie kulkę w łeb? howgh
    • Gość: Maciek Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:14
      Nawet szkoda tych kilku slow na Ciebie bo to co soba reprezentujesz wypisujac
      te bzdury jest ponizej krytyki. Psy to dla Ciebie zabawki ? Obys Ty kiedys stal
      sie dla kogos taka "zabawka" matole jeden!!!
      Z jakiej racji mam placic na gornikow??? Niech sie w koncu wezma do roboty a
      nie kombinuja z "odbijaniem" kart kolegom z pracy i innym przekretom!
      To nasza wina, ze tyle psow walesa sie po ulicach i pozniej wegetuja w
      schroniskach. To wina takich "ludzi" jak TY !
    • Gość: sdf Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.bph.pl 18.08.06, 13:19
      wole na psy niż na emerytury dla górników. Człowiek potrafi o siebie zadbać a
      zwierzęta nie...
      • Gość: piotr Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.crowley.pl 18.08.06, 13:29
        Tez wole zeby moje podatki szly na utrzymanie bezdomnych psów a nie jakichs
        nierobow ze Slaska. Renty i emerytury w Polsce sa zdecydowanie za wysokie dla
        takich grup zawodowych jak np. policja, sedziowie, prokuratorzy czy wojsko...
        to skandal ze stalinowscy zbrodniarze typu Humera czy Wolinskiej biorą
        emerytury rzedu 6-8 tys zł... a nie ma pieniedzy dla biednych psów...
    • Gość: Karola Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:21
      Jakim cudem gmina się o tym nie dowiedziała, zważywszy na ilość
      przetrzymywanych w hali zwierząt?Napewno szcekały i strasznie skomlały bo były
      głodne, było im poprostu źle. Jak mogli tego nie usłyszeć okoliczni mieszkańcy.
      Moim zdaniem poprostu nie chcieli dostrzec problemu. Bezdomne zwierzęta nie
      mają żadnych praw? Gdyby nie wypadek tych ludzi proceder trwałby pewnie nadal a
      wszyscy przymykaliby na to oko.
    • Gość: ewa Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.vlan340.dengo.lubman.net.pl 18.08.06, 13:29
      Górnicy wywrzeszczą pod Sejmem swoje pieniądze, nawet nie muszą pracować.
      Zwierzęta nie mogą krzyczeć i domagać się. Dlatego giną w męczarniach.
    • Gość: JP Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.streamcn.pl 18.08.06, 13:32
      Kilku lobuzow na swiecie mniej i to pocieszajace
    • mamoniowa303 hegemon akurat nadajesz sie na mieso armatnie 18.08.06, 13:35
      z takim ilorazem inteligencji (72) wystarczy!
    • Gość: berta Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:44
      Mairą cywilizacji jest stosunek do zwierząt. Oj Polacy Polacy.... wstyd
    • Gość: marianek ile kosztuje uspienie psa IP: *.devs.futuro.pl 18.08.06, 13:45
      wie ktos?
    • Gość: As Uśpić !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:46
      Jeszcze qrde podatnik ma się składać na karmę dla setki porzuconych kundli.
      Powinno się całą tą zgraję psów uśpić i po krzyku - w końcu zostały wyłapane
      dlatego, że były niechciane, a może nawet niebezpieczne.
      A jak się za nimi ujmą obrońcy praw zwierząt - to proszę bardzo, niech ze swoich
      składek/datków pokrywają koszt życia tych zwierząt.

>Zwierzęta mają opiekę lekarską
      Świetnie, za to wielu ludzi w Polsce nie ma.
      • saikokila Zwierzątka powinny być usypiane, 18.08.06, 13:53
        a te które się do tego nie kwalifikują (mają jeszcze szansę na adopcję) -
        sterylizowane. I to niestety na koszt podatnika, bo chodzi o bezpieczeństwo
        ludzi i zwierząt - nie tylko pogryzienia, ale i choroby i "komfort" życia tych
        zwierzątek.

Co się dziwić nadprodukcji zwierząt, jeśli wielu ludzi nie potrafi sobie
        poradzić z utrzymaniem liczebności swojej rodziny na odpowiednim poziomie...
      • Gość: marta Re: Uśpić? IP: *.chello.pl 18.08.06, 14:58
        byly nie chciane, bo tacy debile jak ty, myslacy w ten sam sposob je wyrzucili
        z domow! ja mam psa "niebezpiecznego" rottweilera ze schroniska i jakos jest
        cudowny, bo dalismy mu dom, a wyrzucil go jakis idiota, nie powinno sie usypiac
        bezdomnych psow tylko dla tego ze ktos sie ich pozbyl!
        a co do opieki lekarskiej: kazdy ma prawo do opieki lekarskiej, i kazdy ja
        otrzyma- wystarczy miec dowod osobisty i zarejestrowac sie w urzedzie pracy!
        jesli komus sie nie chce to jego zakichany problem, i niech potem nie biadoli!
        a ty widze- nie orientujesz sie za bardzo w zadnej z rzeczy o ktorych piszesz.
        poco wiec sie odzywasz????
        • Gość: As Re: Uśpić? - do marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:55
          > byly nie chciane, bo tacy debile jak ty
          Tylko to potrafisz napisać skundlona psiaro? Reprezentujesz poziom swojego pupila.

> je wyrzucili z domow
          Nie mam i nie miałem psa, więc niczego nie wyrzucałem.

> ja mam psa "niebezpiecznego" rottweilera
          I za to powinni ci przywalić 5000zł mandatu z ew. zamianą na odsiadkę. To, że
          pies jest "cudowny" nie oznacza, że masz prawo łamac prawo!!!

> a co do opieki lekarskiej - jesli komus sie nie chce
          A czy np. rodziłaś kiedyś dziecko? Wiesz jak w naszym kraju wygląda tzw.
          państwowa opieka lekarska? Od reformy lecznictwa LUDZI powinno się zacząć i na
          to wydawać pieniądze, a nie na psy.

> nie orientujesz sie za bardzo w zadnej z rzeczy o ktorych piszesz
          ????
          A ty orientujesz się o czym piszesz? Nie dość że obsrywacie chodniki, trawniki,
          piaskownice, i nie sprzątacie g_ó_wna po swoich pupilach, to jeszcze obrażacie
          na forum.

> poco wiec sie odzywasz????
          Bo mam do tego prawo. Moje dziecko nie może się bawić w piaskownicy, bo obsikana
          i obsrana. Tu pewnie problemu nie widzisz?
      • Gość: Cors Re: Uśpić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:16
        Co Ty pi...lisz, gdyby nasz rządzik nie dał górnikom, hutnikom i urzędnikom to
        starczyłoby dla psów też. Wniosek z Twojej wypowiedzi taki - jeśli na starość
        nie będziesz nikomu potrzebny to trzeba cię do domu starców wysłać. Tyle tylko
        że jak zbliży się do ciebie to widmo przeprowadzki do domu opieki to naraz
        bronić się nogami i rekami będziesz że niby starych drzew się nie przesadza. A
        co będzie jak trafisz jeszcze do hospicjum - to za czyje pieniądze bedziesz
        dogorywał swoje? wątpię - wieśniak
        • Gość: As Re: Poodzywali się miejscy obsrywacze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:40
          > jeśli na starość nie będziesz nikomu potrzebny to trzeba cię do domu starców
          wysłać.
          Może i tak będzie. Ale chyba nie porównujesz tym samym ludzi do psów???

>do hospicjum - to za czyje pieniądze bedziesz dogorywał swoje?
          Za moje. Bo teraz z pensji płacę na tych, co teraz dogorywają. A kiedyś ich
          dzieci być może zapłacą za mnie. Oby byli w tym progu podatkowym co ja. Więc o
          co ci chodzi?

>wątpię - wieśniak
          No i podpis mówi o wszystkim :)))

>Autor: kr.mary1: Ciebie Gosciu tez ku.. powinna sie nie uspic,ale zapalowac na
          oczach tysiecy telewidzow...

No i czy z takimi ludźmi można nie tylko dyskutować, ale żyć wspólnie z nimi?
          Ręce opadają na taką odpowiedź, napisał to po prostu jakiś cham i
          ćwierćinteligent. Hegemonia obsrywaczy - może wreszcie państwo się za was weźmie
          i przywali kary za posiadanie niebezpiecznych psów, wychodzenie z psami bez
          smycz i kagańców, szczekanie po 22giej, obsrywanie wszystkiego naokoło. Przejść
          chodnikiem nie można bo mina na minie, a z trawnika czuć psi mocz. Czy to jest
          normalne w mieście?

Co do kr.mary1 - sądząc po twojej wypowiedzi jesteś marnym człowieczkiem.
          • mikka8 Re: Do szanownego p. asa ? 18.08.06, 16:52
            "Obsrywaczy" , powiadasz ? Bronisz tak zaciekle rasy ludzkiej ,nie nazywasz ich
            obsrywaczami... Super ! Wiec zapraszam na moj osiedlowy smietnik,gdzie "rasa
            ludzka" sika i sra obok kontenerow na smieci.Oczywiscie donosze , ze robiac to
            nie maja ani smyczy , ani kaganca !

Oj dlugo ty nie zrozumiesz panie drogi w czym rzecz ;) To nie zwierzaki
            sa winne wszystkiemu , co ci sie tak bardzo nie podoba.To ludzie !
            Nieodpowiedzialni , bez serca i czesto bez wyobrazni.

Przemysl to na spokojnie , a moze dojdziesz do podobnego wniosku ;)

pzdr.
            • mikka8 Re: Do szanownego p. asa ? 18.08.06, 16:56
              Aha , na mnie i na moja psinke , malenkiego yorka nie masz co sie wnerwiac.
              Mam sprzet do sprzatania po swoim psie , wiec raczej z naszej strony
              zadna "mina" Ci nie grozi :P
          • kr.mary1 Re: Poodzywali się miejscy obsrywacze 18.08.06, 17:18
            Co w mojej wypowiedzi marnego koziolku?Ze mam bardziej drastyczny sposob
            wypowiedzi na temat takich bandytow jak ci co znecali sie nad tymi psami!.Mysle
            tak samo jak wielle innych tu na forum tylko mnie ku.. krew zalewa jak widze
            takie gnojowisko...A jak by tak takiego jednego z drugim publicznie zgladzic to
            moze reszta by sprawe przemyslala przed np przywiazaniem psa w lesie
          • Gość: Cors Re: Poodzywali się miejscy obsrywacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 19:55
            Porównywać nie porównuję ale chcę dowieść tym samym że mają prawo żyć tak samo
            jak Ty czy ja. A kto chcesz żeby płacił za Twoje hospicjum jak w tym kraju jest
            ujemny przyrost naturalny ? Powiem Ci pozostali w naszym wieku którym dopier...
            wyższe podatki. Nazwa wiesniak miała pokazać bez zbędnego tłumaczenia nację
            którą reprezentuje mój przedmówca i jej światopogląd :-))))
      • kr.mary1 Uśpić !!! 18.08.06, 16:18
        Ciebie Gosciu tez ku.. powinna sie nie uspic,ale zapalowac na oczach tysiecy
        telewidzow...
    • wacek44 Tylko człowiek umiera a zwierzę zdycha 18.08.06, 13:46
      Zapamiętajcie to sobie zwolennicy pederastii i innych odchyleń
      • tadaam nawet mi cię nie żal 18.08.06, 14:29
        strzelałabym do takich jak ty.
        • Gość: FreakyMisfit głupia dziewuszko... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.08.06, 15:32
          Nie wiem w czym problem? Koleś ma rację. Przykład: Krowa padła lub zdechła, nie umarła...
      • Gość: Grzesiek Re: Tylko człowiek umiera a zwierzę zdycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:19
        Gdybyśmy przejżeli najczęściej odwiedzane strony w Twoim kompie to pewnie Ciebie
        by można nazwać zwolennikiem pederastii - Miodek się k... znalazł
      • kr.mary1 Absolutnie wacku44 cwoku!!! 18.08.06, 16:24
        jest odwrotnie - pedersto co twoja ku..wata matke zapomnieli do gazu
        wyslac,ze zwierze umiera a czlowiek gnije...wiec GNIJ pizdzielcu!!!!
    • Gość: Päm Umieralnia dla bezdomnych psów IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.08.06, 13:54
      Natura sie sama upomniala o soje prawa, to jest ostrzezenie dla innych.
      • anka1 Re: Umieralnia dla bezdomnych psów 18.08.06, 13:57
        (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
        swiatelko i dla tych ludzi co zgineli ( tragedia potworna, cala rodzina ... ) i
        dla biednych psiakow.
        co bedzie z reszta zwierzakow ?
    • Gość: Marcin Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:03
      Nie dość, że jesteś głupi to jeszcze posługujesz się sformułowaniami typowymi
      dla komuny.
    • Gość: wstyd Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.ae.krakow.pl 18.08.06, 14:03
      Prymitywny kraj, prymitywny narod, ktory za pieniadze jest zdolny do
      największego świństwa.
    • Gość: skorpion Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.06, 14:05
      Oto POLSKA
      skorpion
    • Gość: Karina Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.06, 14:20
      Jakim kundlom?a jakie ma to znaczenie,każde stworzenie chce żyć!Kundle mają wiećej wartości,niż ktoś taki co pisze takie brednie jak TY.Czy Ty człowieku miałeś kiedys psa???
    • Gość: mik Re: Umieralnia dla bezdomnych psów IP: 62.6.139.* 18.08.06, 14:20
      czy ty jestes normalny zeby tak pisac? serca nie masz? zaloze sie, ze co
      niedziela do kosciola chodzisz. nie badz chamem
    • rtd5rtd Ponoc geny Ludzi roznia sie w 2% od malpich. 18.08.06, 14:20
      No tak! Czy zwierzeta klamia? - nie! Czy zwierzeta kradna? - tez nie! Czy zwierzeta zabijaja niepotrzebnie? - czasami. Czy zwierzeta uprawiaja polityke? - Nie.
      Wiec sadze ze wszystkie te wspaniale cechy ludzi jak alkocholizm, narkomania, pedofilja wsrod ksierzy, mordowanie i inne zachowania daleko odbiegajace od katolickiej wykladni, mieszcza sie wlasnie w tych dwoch procentach.

Ludzie nie sa rozwiazaniem swiata lecz jego choroba.

ps. pozdr,
      • Gość: marta Re: Ponoc geny Ludzi roznia sie w 2% od malpich. IP: *.chello.pl 18.08.06, 15:09
        skoro takie madre rzeczy piszesz, to jak mogles wyskoczyc wczesniej z
        koksowaniem amstaffa? bo podpis ten sam... a jesli tak na powaznie i to i to,
        moim zdaniem masz nierowno pod sufitem...i jestes 'choroba tego swiata' jak sam
        piszesz...
        • rtd5rtd Nie wiem czemu sie tak podniecasz jak ... 18.08.06, 16:32
          Nie wiem czemu sie tak podniecasz jak moja byla dziewczyna z farmy ktora znajdowala sie za radiem maryja pod opolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka