holo666 20.08.06, 11:15 Kupie Tbs 2 pojowe może być z aneksem kuchennym.Kontakt holo666@gazeta.pl lub 604-874-942 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ram2005 Re: Kupię TBS 29.08.06, 08:03 Witam. Chcę odstąpić TBS na ul Kiełczowskiej, 47m, 2 pokoje , aneks kuchenny. Mieszkanie wyposażone w szafy na wymiar w sypialni, łazience i przedpokoju, cała kuchnia też zrobiona na wymiar. Na podłogach panele, i kafelki w kuchni i w łazience. Mieszkanie na 1 piętrze, blok 10 piętrowy z windą, przystosowany dla niepełnosprawnych i świetny dla mam z wózeczkami. Jeśli oferta jest dla Pana(i) atrakcyjna podaję kontakt marcin.walerowicz@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izar1 Re: Kupię TBS 03.10.06, 01:12 Witam! Sprzedam mieszkanie w systemie TBS- 2 pokojowe- 50m2 na pierwszym piętrze z balkonem. Mieszkanie znajduje się w pierwszym TBS-ie we Wrocławiu, co ma znaczenie przyszłościowe- mniejsza jest już ilość rat do spłacania kredytu. Budynek jest poniemiecki- z cegły, więc ma swój urok. Po generalnym remoncie. Mieszkanie bardzo cieplutkie- grube mury, ocieplone 10 cm styropianem. Wysokość mieszkania- oprócz łazienki, to ponad 3 m- jest więc możliwość zrobienia antresoli czy pawlaczy. Budynek znajduje się przy ul. Przybyszewskiego ( mieszkanie od strony ul.Koszarowej-spokojniej )-os. Karłowice- Psie Pole ( nie stare Psie Pole)- blisko pl. Kromera, ul.Trzebnickiej- Leclerka czy niedaleko Korony. Bardzo blisko znajdują się też dwa budynki Uniwersytetu i kilka szpitali- w tym dziecięcy oraz pętla autobusowa. Budynek posiada podjazd dla osób niepełnosprawnych i dla wózków. Ma wózkownię i rowerownię. Do mieszkania przynależy całkiem spora piwnica. Mieszkanie jest dwu-pokojowe. Jeden pokój ma 16m2, drugi pokój jest otwarty i połączony z aneksem kuchennym. Z niego jest wyjście na balkon. Kuchnia ma tylko szafki dolne-na wymiar i pod częścią kuchenną jest gres. W salonie i przedpokoju na podłogach są panele w kolorze dębu rustykalnego-ciemne. Na przedpokoju jest szafa na buty- na wymiar- z zabudowanym licznikiem gazowym. W pokoju 16m2- wykładzina do wymiany. W łazience nie ma kafli-jest tapeta zmywalna. Łazienka połączona jest z ubikacją i jest bardzo duża- ok.6,5m2, więc to prawdziwy luksus. Czynsz, to ok.720zł na 3 osoby- bo w nim jest opłata za wodę, więc jak przychodzi roczne rozliczenie za wodę i ogrzewanie- mamy zwrot. Sąsiedzi są bardzo fajni- większość lokatorów, to młodzi ludzie. Sprzedaż mieszkania będzie zależała od zaproponowanej przez Państwo kwoty odstępnego. Pozdrawiam i zainteresowanych proszę o kontakt na maila: izar4@op.pl Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniepsiepole Re: Kupię TBS 21.05.07, 15:49 Witam. Mam do sprzedania mieszkanie 2-pokojowe w TBS, na Psim-Polu we Wrocławiu. Nowe, ładne.Proszę o wysłanie swojego adresu mailowego na mój mail: mieszkaniepsiepole@gazeta.pl , to prześlę wiecej informacji + zdjęcia. Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
wedel1 Re: Kupię TBS 31.05.07, 15:33 Mam do odstapienia mieszkanie w systemie TBS na ulicy Górniczej (Pilczyce). Ma ono powierzchnie 49m2, mieści sie na 2 piętrze i zostało oddane do użytku w lutym 2007 roku. Czynsz za 3 osoby to około 600zł. Urządzona łazienka i zabudowa INDECO w przedpokoju. Całkowity koszt odstepnego, partycypacji i kaucji to 180 tys zł. kontakt mailowy : rhanas@poczta.fm lub 510083123 Odpowiedz Link Zgłoś