IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:16
co sie do cholery dzieje ?????????????od biedronki dop niby Ronda??
Obserwuj wątek
    • conan.barbarzynca Re: Mińska 24.08.06, 19:46
      O co tu chodzi? Sprecyzuj dokladniej, dzieki.
      • Gość: artek Re: Mińska IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 24.08.06, 20:00
        pewnie o to ze budują objazd drogi. cóż, jeśli mają dokończyć rondo, to tak
        trzeba ..
        • conan.barbarzynca Dzieki za info. 24.08.06, 20:12
          Dzieki.

• Gość: muchomorek Re: Mińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:26
          a ja mam Lepsza wiadomość od 1 wrzesnia Zamykają CZeść krzemieineckiej :D
          • Gość: artek Re: Mińska IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 24.08.06, 21:22
            > a ja mam Lepsza wiadomość od 1 wrzesnia Zamykają CZeść krzemieineckiej :D

a którą? qurcze, jak ja będę do pracy jeździć? klecińską się coraz bardziej nie
            da ...
            • Gość: muchomorek Re: Mińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 01:09
              Klecinską zamkną, Krzemieniecka Zamkną, Mińska zmaknieeta czesciowo
              cie kawe co jeszcze moze burdel na srodku ulicy wybudują
              • adka Re: Mińska 25.08.06, 10:59
                taaaa

jak nic helikoptery będą podstawiać, żeby mieszkańcy Muchoboru mogli wyjechać z
                osiedla
                wieczne korki na Mińskiej i Stanisławowskiej były i bez remontu, durni kierowcy
                objeżdżający skręcających w lewo z Mińskiej na Tyrmanda, wyjeżdżający prosto na
                przejście dla pieszych (które notabene pokonać też jest nie lada wyczynem),
                skręt ze Stanisławowskiej w Krzemieniecką tak wąski, że mimo wydzielonego pasa
                autobusy i tak skręcają z prawego; wiecznie spóźniające się autobusy, których
                rozkład albo spóźnienia są takie, że jak juz jadą to jeden za drugim (kolejna
                ich tura za min. 20 min); objazd Petuniowej przez fantastyczną wąską
                Ostrowskiego, z zaparkowanymi po obu jej stronach samochodami, dziurawą, z
                trzema przystankami autobusowaymi bez zatoczek itd.
                ufff - to tylko kropla (nie wspomniałam o świetnej Tyrmanda, z którą nikt nie
                wie właściwie co zrobić, ponieważ trudno ustalić kto za nia odpowiada, a
                oddanie nowych budynków z setkami nowych mieszkań juz wkrótce, grodzenie
                terenów pod kolejne inwestycje mieszkaniowe rozpoczęte)
                ja wiem, że żeby było lepiej, na czas remontu musi być jeszcze gorzej - ale
                dlaczego robiący te wszystkie inwestycje nie pomyślą o ludziach, nie zrobią
                tego z głową i przynajmniej na kilkanaście lat (zapadające się chodniki przy
                rondzie na Stanisławowskiej, zbyt małe rondo dla ogromnego ruchu tirów, który
                po otwarciu Przemysłowej przejeżdża przez Stanisławowską i Mińską)

• Gość: Muchobor@k Re: Mińska IP: *.crowley.pl 25.08.06, 09:16
            > a ja mam Lepsza wiadomość od 1 wrzesnia Zamykają CZeść krzemieineckiej :D

A wiadomo jak teraz będą jeździły 107, 119 i 319?

• Gość: muhomorek Re: Mińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 00:30
              tak jak Przedtem Przez Avicenny wiejską do FAtu a potem dalej mowa o 119 (319
              zawieszobna na okres Wakacjii) a 107 do kleciny
              • Gość: Muchobor@k Re: Mińska IP: *.wroclaw.mm.pl 26.08.06, 19:00
                > tak jak Przedtem Przez Avicenny wiejską do FAtu a potem dalej mowa o 119 (319
                > zawieszobna na okres Wakacjii) a 107 do kleciny

Czyli 107 będzie jechał na Wiejską a stamtąd dalej na Klecinę PKP? W ten sposób
                odpada jedno ważne połączenie do FATu :( Trza będzie do roboty przez ND jeździć..
                • Gość: muchomor Re: Mińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 01:03
                  teraz patrz ze klecinksa tesz bedzie czesciowo zamknieta :D Szykuje sie BIG
                  korki w rejonie Muchobór Wielki, Nowy dwór i FAT
                  • Gość: Mock Re: Mińska IP: *.crowley.pl 28.08.06, 12:11
                    Witam,

można gdzieś zobaczyć projekt / wizualizacje tego ronda i remontowanego teraz odcinka Mińskiej ? bo pewnie nie tylko ja jestem ciekawy jak to wyglądać będzie ;)

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka