Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

25.08.06, 14:44
Ktory kurs polecicie mi z czystym sumieniem? Chcialabym zrobic prawko zima,
to dobry pomysl?
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka Re: prawo jazdy IP: 82.177.102.* 25.08.06, 20:39
      polecam Test z Lelewela, fajni ludzie, przyjemnie , bezstresowo, zdałam za 1-
      szym razem.naprawde polecam.
      • Gość: misiek Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:15
        gratuluję Ago ...mam nadzieję, że też mi się uda narazie jestem zadowolony z
        wykładów z instutorem Cezarym i pierwszej pomocy z lekarzem (sam dmuchałem
        fantoma)warto dołączyć do ludzi którzy pracują byśmy zdali ...polecam SZkołę
        Jazdy na Sienkiewicza 6...dam tel 322-09-06
    • Gość: kursantka Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:59
      super fajni ludzie są na sienkiewicza 6 w auto-moto...też zdałam za pierwszym
      razem!!!!!!!!!polecam !!!!!!!!!!!
      • Gość: Mały Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:19
        Polecam PZM-ot na Niskich Łąkach. Super plac i mozna wjezdzac prywatnym autem
        poćwiczyć.
    • Gość: aga Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:26
      jestem super szczęśliwa, zdałam za pierwszym razem , i wiem ,że jak się uczyć
      jazdy -to tylko w szkółce na ul.Sienkiewicza 6 z instrukktorem Andrzejem
      Wróblem- polecam i ściskam wszysstkich z radochą - powodzenia i sprawdzajdzie -
      tam należy przyjść jak naprawdę chce się mieć prawko-powodzenia!!!!!
    • Gość: beki Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:27
      zgdzam sie z Agą zdałem na kategorie A też za pierwszym razem ...wykłady i
      INSTRUKTORA p. Karola -polecam wszystkim
    • Gość: piotroki Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:56
      gratuluję adze ja co prawda z poprawką -ale sam przeszarzowałem za 1-razem -też
      polecam rodzinną i ciepłą atmosferkę ze szkoły jazdy na Sienkiewicza 6 jeśli
      zależy ci na prawku idź moimi krokami- byłem, zdałem , polecam , no i prawko
      juz MAM!!!!POWODZENIA!!!!!!!
    • Gość: JA Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:04
      jestem tam na kursie właśnie , narazie jest ok...ale mam strcha - stukania do
      bólu z przepisów...i z tego co gadaja niełatwo zdać wewnętrzny egzamin. Ale
      forum z z instruktorami do wyboru -fajne było- sam wybierasz jak zdasz
    • Gość: toska Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:33
      hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!zdałam dziś -polecam WSZYSTKIM!!!!!!!!!
      szkółkę MINI-MAX z Sienkiewicza6 warto
    • Gość: driver Re: prawo jazdy IP: *.magma-net.pl 29.11.06, 23:45
      Zgadzam się... Polecam PZM na Niskich Łąkach... Obszerny plac i świetny
      instruktor p. Andrzej... Nauczyłam się nawet zmieniać koło, prawie nigdzie tego
      nie ma...
      Zdałam za I razem :) :) :) i zawdzięczam to lekcjom z Nim...
      Pozdrawiam wszystkich kursantów....
      • Gość: Gośka Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:19
        wszystko ok!!!!!!!!!tylko ja piszę o instruktorze Andrzeju z MINI- MAXA- a Ty
        wyjeżdrzasz z pzmotem- ja o niebie ...A Ty o chlebie!!!!!!!!!!polecam szkołę
        jazdy z Sienkiewicza przy Bema....byłam , sprawdziłam i wiem...i prawko
        mam!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka