karioka11 25.08.06, 14:44 Ktory kurs polecicie mi z czystym sumieniem? Chcialabym zrobic prawko zima, to dobry pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: prawo jazdy IP: 82.177.102.* 25.08.06, 20:39 polecam Test z Lelewela, fajni ludzie, przyjemnie , bezstresowo, zdałam za 1- szym razem.naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:15 gratuluję Ago ...mam nadzieję, że też mi się uda narazie jestem zadowolony z wykładów z instutorem Cezarym i pierwszej pomocy z lekarzem (sam dmuchałem fantoma)warto dołączyć do ludzi którzy pracują byśmy zdali ...polecam SZkołę Jazdy na Sienkiewicza 6...dam tel 322-09-06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:59 super fajni ludzie są na sienkiewicza 6 w auto-moto...też zdałam za pierwszym razem!!!!!!!!!polecam !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:19 Polecam PZM-ot na Niskich Łąkach. Super plac i mozna wjezdzac prywatnym autem poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:26 jestem super szczęśliwa, zdałam za pierwszym razem , i wiem ,że jak się uczyć jazdy -to tylko w szkółce na ul.Sienkiewicza 6 z instrukktorem Andrzejem Wróblem- polecam i ściskam wszysstkich z radochą - powodzenia i sprawdzajdzie - tam należy przyjść jak naprawdę chce się mieć prawko-powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beki Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 01:27 zgdzam sie z Agą zdałem na kategorie A też za pierwszym razem ...wykłady i INSTRUKTORA p. Karola -polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotroki Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:56 gratuluję adze ja co prawda z poprawką -ale sam przeszarzowałem za 1-razem -też polecam rodzinną i ciepłą atmosferkę ze szkoły jazdy na Sienkiewicza 6 jeśli zależy ci na prawku idź moimi krokami- byłem, zdałem , polecam , no i prawko juz MAM!!!!POWODZENIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:04 jestem tam na kursie właśnie , narazie jest ok...ale mam strcha - stukania do bólu z przepisów...i z tego co gadaja niełatwo zdać wewnętrzny egzamin. Ale forum z z instruktorami do wyboru -fajne było- sam wybierasz jak zdasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:33 hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!zdałam dziś -polecam WSZYSTKIM!!!!!!!!! szkółkę MINI-MAX z Sienkiewicza6 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: prawo jazdy IP: *.magma-net.pl 29.11.06, 23:45 Zgadzam się... Polecam PZM na Niskich Łąkach... Obszerny plac i świetny instruktor p. Andrzej... Nauczyłam się nawet zmieniać koło, prawie nigdzie tego nie ma... Zdałam za I razem :) :) :) i zawdzięczam to lekcjom z Nim... Pozdrawiam wszystkich kursantów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 22:19 wszystko ok!!!!!!!!!tylko ja piszę o instruktorze Andrzeju z MINI- MAXA- a Ty wyjeżdrzasz z pzmotem- ja o niebie ...A Ty o chlebie!!!!!!!!!!polecam szkołę jazdy z Sienkiewicza przy Bema....byłam , sprawdziłam i wiem...i prawko mam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś