posenerr88 26.08.06, 15:04 To miasta podobnej wielkości i podobnego znaczenia w kraju. Głosujcie wiec, ktore jest lepsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głosowacz Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:09 pacanów czyli wrocławskie sukiennice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziolek Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.os1.kn.pl 26.08.06, 15:17 Zdecysowanie Pacanów. Maja fajniejsze metro niz u nas.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willi Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.555.pl / *.electronic.pl 26.08.06, 15:43 No prosze,post na miare waszej pszenno buraczanej kultury a poznanska beznadziejnosc osiaga tu swoje wyzyny.Idziecie na dno i puszczaja wam nerwy.Na przyszlosc,gdy bedziecie dyskutowac o wspolpracy miedzy regionami zgloscie sie do Pacanowa.Ta metropolia na miare Poznania napewno nie odmowi wspolpracy i wyciagnie was z klopotow Odpowiedz Link Zgłoś
ja07 Re: Wrocław czy Pacanów? 26.08.06, 15:51 Po co dajecie satysfakcję takiemu jednokomórkowemu organizmowi i wpisujecie się tutaj? Przecież na kilometr widać, że to niedorozwój umysłowy i szkoda czasu i linii papilarnych na wpis w tym czymś....... Zignorujcie trolla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.06, 16:04 Posener przeżuwasz czy roztrząsasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:43 Nie zrozumieliscie chyba pytania. Piszac Pacanow posenerr mial na mysli Poznan - przeciez to miasta ktorych symbolem sa koziolki i chyba na tym polegal sprytny zabieg dymny posenerra, mozna Poznan sympatycznie nazwac Pacanowem. A wiec Poznan czy Wrocław - poszukaj w archiwum watku "czego Wroclaw zazdrosci Poznaniowi" - twoja ciekawosc powinna zostac tam zaspokojona:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
posenerr88 Re: Wrocław czy Pacanów? 26.08.06, 21:00 I tak przy POZNANIU wrocław to wiocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.magma-net.pl 27.08.06, 04:40 Olejcie maloletniego koziolka, zaden pelnosprytny Poznaniak by czegos takiego nie napisal, wiec luz bluz:) Odpowiedz Link Zgłoś
hateandwar Re: Wrocław czy Pacanów? 27.08.06, 11:22 W Poznaniu najbardziej podoba mi sie to, ze jest zauwazalnie wiecej sklepow z alkiem. Przeczytalem gdzies, ze w Poznaniu wydano 300% wiecej koncesji na jego sprzedaz, niz we Wrocku. Wynika z tego, ze maja tam mniejsza korupcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werso Re: Poznań to wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 13:46 Szczegulnie dworzec kolejowy jest w Poznaniu wiejski. To Zielona Góra ma juz bardziej imponujący. :) A główny deptak poznania Półwiejksa jak sama nazwa wskazuje to połowa wiocha zresztą tak też wygląda. Poznaniacy mają strzaszne kompleksy wobec Wrocławia i widac to u nich wszędzie. Na samo słowo Wrocław przechodzą ich ciarki bo Poznań przy Wrocławiu wygląda jak małe zapyziałe miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Wrocław czy Pacanów? 27.08.06, 10:19 nie wiem czemu, ale całe życie poznań mi się kojaży z autkiem o nazwie polonez :) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Wrocław czy Pacanów? 27.08.06, 13:03 > nie wiem czemu, ale całe życie poznań mi się kojaży z autkiem o nazwie > polonez :) jak dla mnie to z tarpanem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk PRL Re: Grunwald to też Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 15:56 W kamaszach miałem przyjemność tam służyć. Ładna dzielnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Echt Breslauer Re: Grunwald to też Poznań IP: *.os1.kn.pl 27.08.06, 23:33 Zakompleksionym prowincjuszom z Poznania mówimy zdecydowanie nie, ale tylko takim niepełnosprytnym ^^ Pozd. " Wrocław zawsze poddaje się ostatni " Odpowiedz Link Zgłoś
poznanczyk20 Nie rozumiem was?po co kłótnie i obelgi? 28.08.06, 01:01 A ja jestem pełnosprytny i mam ochotę z tego kraju uciekać do Czech jak słysze takie pojednynki poznańsko-wrocławskie. Dworce: We Wrocławiu do remontu i odsmrodzenia. W Poznaniu do zburzenia (w 2007/8 to nastąpi) Taxi: Wszędzie tak samo. Polonez: Produkowano go w FSO w naszej kochanej Warszawce...A w Poznaniu taki megaduży hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Nie rozumiem was?po co kłótnie i obelgi? 28.08.06, 12:06 wiem, ze poldek byl z warszawy, ale mnie sie zawsze od dziecinstwa kojazyl z poznaniem:) a co do poznania to nie mam opinii, bo przejezdzalem tamtedy ze sto razy, ale nigdy nie mialem czasu sie zatrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz koza na ratuszu to straszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:49 poznania ani poznaniakow nie cierpię i co mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehehe Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:58 Rozumiem że dla kolegi bolesny stał się wątek o podobnej tematyce jednakże z wielomama argumentami strony przeciwnej pt. Poznań czy Radom...Jak wiemy wygrał Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:09 to gratulacje dla radomia,byle tylko nie pyra, Odpowiedz Link Zgłoś