Dodaj do ulubionych

Wrocław czy Pacanów?

26.08.06, 15:04
To miasta podobnej wielkości i podobnego znaczenia w kraju. Głosujcie wiec,
ktore jest lepsze!
Obserwuj wątek
    • Gość: głosowacz Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:09
      pacanów czyli wrocławskie sukiennice
    • Gość: koziolek Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.os1.kn.pl 26.08.06, 15:17
      Zdecysowanie Pacanów. Maja fajniejsze metro niz u nas.:)
    • Gość: Willi Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.555.pl / *.electronic.pl 26.08.06, 15:43
      No prosze,post na miare waszej pszenno buraczanej kultury a poznanska
      beznadziejnosc osiaga tu swoje wyzyny.Idziecie na dno i puszczaja wam nerwy.Na
      przyszlosc,gdy bedziecie dyskutowac o wspolpracy miedzy regionami zgloscie sie
      do Pacanowa.Ta metropolia na miare Poznania napewno nie odmowi wspolpracy i
      wyciagnie was z klopotow
      • ja07 Re: Wrocław czy Pacanów? 26.08.06, 15:51
        Po co dajecie satysfakcję takiemu jednokomórkowemu organizmowi i wpisujecie się
        tutaj?
        Przecież na kilometr widać, że to niedorozwój umysłowy i szkoda czasu i linii
        papilarnych na wpis w tym czymś.......

Zignorujcie trolla:)
        • Gość: Wolf Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.06, 16:04
          Posener przeżuwasz czy roztrząsasz?
    • Gość: josip Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 16:43
      Nie zrozumieliscie chyba pytania. Piszac Pacanow posenerr mial na mysli Poznan - przeciez to miasta ktorych symbolem sa koziolki i chyba na tym polegal sprytny zabieg dymny posenerra, mozna Poznan sympatycznie nazwac Pacanowem.
      A wiec Poznan czy Wrocław - poszukaj w archiwum watku "czego Wroclaw zazdrosci Poznaniowi" - twoja ciekawosc powinna zostac tam zaspokojona:)
      Pozdrawiam
    • posenerr88 Re: Wrocław czy Pacanów? 26.08.06, 21:00
      I tak przy POZNANIU wrocław to wiocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: vlad Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.magma-net.pl 27.08.06, 04:40
        Olejcie maloletniego koziolka, zaden pelnosprytny Poznaniak by czegos takiego
        nie napisal, wiec luz bluz:)
      • hateandwar Re: Wrocław czy Pacanów? 27.08.06, 11:22
        W Poznaniu najbardziej podoba mi sie to, ze jest zauwazalnie wiecej sklepow z
        alkiem. Przeczytalem gdzies, ze w Poznaniu wydano 300% wiecej koncesji na jego
        sprzedaz, niz we Wrocku. Wynika z tego, ze maja tam mniejsza korupcje.
      • Gość: werso Re: Poznań to wiocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 13:46
        Szczegulnie dworzec kolejowy jest w Poznaniu wiejski. To Zielona Góra ma juz
        bardziej imponujący. :)
        A główny deptak poznania Półwiejksa jak sama nazwa wskazuje to połowa wiocha
        zresztą tak też wygląda.
        Poznaniacy mają strzaszne kompleksy wobec Wrocławia i widac to u nich wszędzie.
        Na samo słowo Wrocław przechodzą ich ciarki bo Poznań przy Wrocławiu wygląda jak
        małe zapyziałe miasteczko.
    • luksusowy_yacht Re: Wrocław czy Pacanów? 27.08.06, 10:19
      nie wiem czemu, ale całe życie poznań mi się kojaży z autkiem o nazwie
      polonez :)
      • tia666 Re: Wrocław czy Pacanów? 27.08.06, 13:03
        > nie wiem czemu, ale całe życie poznań mi się kojaży z autkiem o nazwie
        > polonez :)

jak dla mnie to z tarpanem;)
        • Gość: Sympatyk PRL Re: Grunwald to też Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 15:56
          W kamaszach miałem przyjemność tam służyć. Ładna dzielnica.
          • Gość: Echt Breslauer Re: Grunwald to też Poznań IP: *.os1.kn.pl 27.08.06, 23:33
            Zakompleksionym prowincjuszom z Poznania mówimy zdecydowanie nie, ale tylko
            takim niepełnosprytnym ^^
            Pozd.

" Wrocław zawsze poddaje się ostatni "
            • poznanczyk20 Nie rozumiem was?po co kłótnie i obelgi? 28.08.06, 01:01
              A ja jestem pełnosprytny i mam ochotę z tego kraju uciekać do Czech jak słysze
              takie pojednynki poznańsko-wrocławskie.
              Dworce:
              We Wrocławiu do remontu i odsmrodzenia.
              W Poznaniu do zburzenia (w 2007/8 to nastąpi)
              Taxi:
              Wszędzie tak samo.
              Polonez:
              Produkowano go w FSO w naszej kochanej Warszawce...A w Poznaniu taki megaduży
              hotel.
              • luksusowy_yacht Re: Nie rozumiem was?po co kłótnie i obelgi? 28.08.06, 12:06
                wiem, ze poldek byl z warszawy, ale mnie sie zawsze od dziecinstwa kojazyl z
                poznaniem:) a co do poznania to nie mam opinii, bo przejezdzalem tamtedy ze sto
                razy, ale nigdy nie mialem czasu sie zatrzymac
                • Gość: janusz koza na ratuszu to straszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:49
                  poznania ani poznaniakow nie cierpię i co mam zrobic?
    • Gość: Hehehe Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:58
      Rozumiem że dla kolegi bolesny stał się wątek o podobnej tematyce jednakże z
      wielomama argumentami strony przeciwnej pt. Poznań czy Radom...Jak wiemy wygrał
      Radom.
      • Gość: janusz Re: Wrocław czy Pacanów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:09
        to gratulacje dla radomia,byle tylko nie pyra,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka