Dodaj do ulubionych

Kanalik łzowy - zabieg we Wrocławiu???????????????

28.08.06, 16:13
Mam pytanie. Gdzie we Wrocławiu można najszybciej zrobić zabieg odtykania
kanalika łzowego??? Synek ma wprawdzie skierowanie do szpitala ale na
Kamieńskiego termin wizyty w poradni okulistycznej (jeszcze nie zabieg!!!!!)
dopiero w październiku. Z oczkiem coraz gorzej i poprostu się niepokoję że to
tak długo trzeba czekać. A jeśli nie na NFZ to może gdzieś prywatnie i
niedrogo???
Obserwuj wątek
    • malina222 Re: Kanalik łzowy - zabieg we Wrocławiu?????????? 29.08.06, 09:44
      ponawiam wątek
      • b.bujak Re: Kanalik łzowy - zabieg we Wrocławiu?????????? 29.08.06, 09:58
        skuteczniejszym działaniem, niż podbijanie tutaj wątku, jest umieszczenie go we
        właściwym miejscu, czyli na forum regionalnym:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=612
        przypominam też o istnieniu bardzo przydatnego narzędzia, jakim jest
        wyszukiwarka - możliwe, że temat, jaki Cię interesuje już był omawiany i
        znajdziesz odpowiedź "od ręki"
        • malina222 Do b.bujak 29.08.06, 11:17
          Bardzo dziękuję za cenne wskazówki, ale moim skromnym zdaniem forum Niemowlę
          jest jednak tym właściwszym, gdyż interesujący mnie zabieg dotyczy właśnie
          niemowlęcia a moje pytanie kierowane jest do doświadczonych podobnym problemem
          mam. Niemniej jednak spróbuję na forum regionalnym - wyszukiwarka w tym
          przypadku zawodzi, gdyż nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.
          Pozdrawiam
          • renar78 Re: Do b.bujak 29.08.06, 11:40
            Ja byłam z synkiem w przychodni Mediconcept na ul. Skarbowców u dr Helemejko
            tel. 339 90 35. Wizyta jest płatna, chyba 60zł. Zabieg kosztuje troche więcej,
            ale najpierw i tak trzeba umówić się na wizytę. Mam nadzieje, że pomogłam,
            pozdrawiam
    • szarlota123 Re: Kanalik łzowy - zabieg we Wrocławiu?????????? 29.08.06, 12:56
      Ja zapisałam się dzisiaj na 14 wrzesnia na klinki. Jak dowiadywałam sie np. na
      stawowej to jest szybciej ale nie na kase chorych i zabieg kosztuje 250 zł
      pozdr
      • malina222 Do szarlota123 29.08.06, 14:11
        Dzięki serdeczne. To w naszym przypadku byłoby prawie o miesiąc szybciej.
        Bardzo prosiłabym o jaki nr tel.na kliniki Będę wdzięczna
        Pozrawiam
        • szarlota123 Re: Do szarlota123 29.08.06, 16:22
          Wiesz nie ma na rejestracje bo gdzies mi zaginał, ale mam na kilniki i tam pani
          mi podała na rejestracje 784-24-32
          pozdr
        • szarlota123 Re: Do szarlota123 29.08.06, 16:24
          A jetses zdecydowana na ten zabieg bo ja sama juz nie wiem, chcociaz małej tak
          ropieje to oczko ze nie moge na to patrzec
          • malina222 Re: Do szarlota123 29.08.06, 17:27
            Mojemu synkowi tak mocno ropieje że rano nie może otworzyć oczka, jak mu
            przemywam to krzyczy. Całe jest opuchnięte i czerwone. Dostałam skierowanie od
            lekarza ,a on na pewno ma większą wiedzę w tym temacie. Poza tym powiedział że
            taka sprawa zaniedbana teraz grozi w przyszłości poważną operacją. jestem
            raczej zdecydowana. dzięki za informację i namiar. Będziemy na pewno po was w
            kolejce więc jak znajdziesz chwilę bardzo proszę podziel sie wrażeniami po
            zabiegu
            • malina222 Re: Do szarlota123 29.08.06, 17:34
              A... mamy jeszcze fajna masc na oczko Neomycinum. pomaga ale to dostalismy tak
              na przetrwanie do zabiegu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka